17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега сестра си ли взе да ни пробутва???????

Тази рубрика трябва да се казва "Из живота на кухите и безполезните лейки". Отворих за да прочета коментарите, а не новината. Мисля, има надежда. Малко, но има.

Олееееееееееее Смълдолетка е пострадала.Веднага да се обяви 3 дневен национален траур.

леле, горката. Направо жива да я ожалиш.

Кои са тези боклуци? ВИП кои са ви? Само като ги гледам и лайното си не бих хвърлил на такива подобния на хора

Десет коментара. С моя 11. За какво говорим, какъв Брадър, какви пет лева. Явно брадърът заприлича на последната източната сценична изява на залязващите западни звезди. Да си поизтупат прахоляка. Ама няма как да стане.

Е, и? Какво толкова е станало?

.........................

и как ще спя, като знам че НИ ЛО е пострадала! ха-ха - звучи ми познато - да бе като ДЖЕ ЛО Дали получават ерекция като знаят че всички ги плюят или са на принципа - по-добре в устата отколкото забрава, забрава...

Фейк.

Кога ще покаже аналната травма.....

1437 човека са видяли новината, нова означава че има интерес ...

Бъркате защото това си е една стъкмистика за да събират реклами а хората дето влизат тук поне на 90% прочитат заглавията и решават кой е ''звезда'' и кой куха лейка и решават да си доставят малко смях от писанията...

Трудова злополука, пробвала нова поза :-D

На кой му дреме освен на нея че неможе непрестанно да се пъчи?????

Ох, Dir! Ма, моля Ви се побирайте си заглавията! За секунда се притесних, че има травма я на врата, я на устата. Това вече щеше да е истинска трагедия и ние, клетите Ви читатели, щяхме да загубим съня си за седмици напред!