Николета за кастинга на "Мис Плеймейт": Имах чувството, че съм най-дебелата кандидатка, с най-малко възможности

В своята автобиографична книга Ни Ло разкрива, че рапърът Устата ѝ е вдъхнал кураж да се яви на конкурса, организиран от сп. "Плейбой"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е било чувство, скъпа! Така е! Дърта си вече!

Беше сладурана преди операциите, сега е от еднакъв калъп на хирурга, който прави всички миски/чалгарки/коври. Еднакви са.

Ама клиентите са доволни.

Малее тъй без грим и фото шоп ще плаши. Само да се позагледа човек.

Преди верно беше сладурана. Верно тъпичка, ама естествена. Сега е издялкана по шаблон. С годините усилият да запази визията си ще стават все по-големи.

Ами сигурно е била най-дебелата кандидатка, ама е имала други качества, които е демонстрирала пред когото и както трябва. Принципно в живота е така. Няма място за завист и злословене, има възможности, има късмет, има принципи, има и комбинация от наличието на качества или от липсата им, и накрая идват резултатите. Може ние да не одобряваме златотърсачките, но те не се възприемат така, а и когато достигнат "златото", отново биха могли да се върнат в нормално русло, да започнат да уважават себе си повече... ако имат нещо в главата си.

С това ли се утешаваш?

Искам да ти духам да ми кажеш дали ставам са конкурса.

Е ми получавам признание за способностите си. Ти получаваш ли?

Защо занимавате хората с този контейнер за рециклиране на пластмасови отпадъци?

Днес да не е петък, че сте пуснали платена статия за таз разпоретина?

Наистина далеч не беше най-добрата кандидатка, но беше с най-дебелите връзки след много гимнастически старания.

От конкурса "Мис Плеймейт" директно в университета "Инфлуенсър".

Има ли някой наивник, който да не е наясно що за "кастинг" правеха Плейбой в България? Имаше си такса. Плащачите си бутаха избора. Прибраха милиони.

Абе то днеска има платена статия и за една моя позната. Няма как да не е платена, явно си имат ден за такава рубрика.

и вдъхнал надежда ???????

И други подобни парцали трябва да бъдат съдени за безвъзвратно ОПРОСТАЧВАНЕ на цели поколения! Тази и темподобни хлебарки заслужават само пръскане с препарат за вредители до пълното им унищожаване.

Не николета предизвиква интерес, а успехите на пластичната хирургия. Тя нама нито един сантиметър естествен по тялото и лицето си. Всичко е резултат на постиженията на естетичната медицина и ако говорим за някакви усшехи, то тук трябва да се споменават имената на лекарите, които са превърнали една неугледна девойка в добре изглеждащ маркетингов продукт.

Които в харесвате сте по-долни и пропаднали и от тази.

Вие луди ли сте бе!!!! Виждали ли сте това късокраки трътлесто нещо без Фотошоп по тялото и муцуната?!?!?

Със сигурност. И с най-циганска визия

"Добре изглеждащ " ? Пълна карикатура.

Преди корекциите е била много по-чаровна, не мога да разбера защо си направи тези огромни скули и устни, които я състаряват, особено скулите

Така си е.

Ни Ло ... ?! Чак се хванах за корема от смях? Коя е тази Николета, та толкова много сте писали за нея? Чак и биографична книга написала? Тя ли я е написала? Може ли да пише?

Със сигурност си била и си от най-простите....

Да не е лъжа - дебела, грозна и тъпа.

Ко говориш... Гледала е първо в Ю туб, как се държи молив и химикалка.

Ниска, трътлеста и циганява.

най-успешната курва на България, пример за подражание на хиляди девойчета ...

докато я плюете, тя кротко отваря чадъра и се смее. важното е зажаднялото за пикантерии курвенско-чалга общество да купи книгата и да направи оборота.

Ако успех е да правиш секс за пари, да успяла е. Според мен всичко и е измислено, нереално вкл. мисленето и, че е успяла. Впрочем виждал съм на живо, нищо общо със снимките тук.

Да не забравим за тази личност с IQпоне190 и какви прекрасни снимки оставя на нас

Важното е, че се ебеш най- добре, другото няма значение.

Евтини, празноглави и зле направени копия - това горкото се напъва да е Моника Белучи, Галя от Русчук, позната като Глория, цял живот мре от глад за да е като Цеца Величкович... и още стотици примери.

Милата невинна и непорочна душица...,колко е страдала докато се издигне. Колко пот и сълзи и упорит труд...

Да, но никога няма да ги стигне,реплика е!!!

От тъпотата и. Амин

Ох снимката с динята! Какви ръце - каква красота! Създадени са само, за да държат мотика. Искам я.

на тия конкурси тип Мокра фланелка, Мис Плеймейт, Мис Дупе , Мис Силикон и тн, не им ли мина времето вече? Светът забрави за съществуването на "Плейбой" вече дори, Виктория Сикретс хлопнаха кепенцте на Ангелите, ние тука още си кретаме в миналия век края на 90-те и едва сме пропълцяли в началото на тоя век:))) Който иска да работи в индустрията за възрастни вече е минал в друга епоха - инстаграми, ТикТоци, Онли Фенс и тн - лошо нема, кой с каквото е избрал да се прехранва, да действа, ама кви са тия простотии с конкурсите още в тая държава

S taia debelata blatska svinchuga vednaj se zasiakohme na letisteto v madrid. Taia e niska debelka i s tapp pogled. Zasto ne ia nakara te da se iskape da mahne vsickata himia po neia. Poviarvaite mi tova nesto ste uplashi vsichko v radius ot 1000 kv km. Taia svinia e izvestna zastoto ima tapanari koito ne sa ia vij dali na jivo i si misliat Che e top. Tova nesto e ma na svinchuga.

Без джуки няма минети

Виждал съм я преди 10 години точно, дойде по работа, там където работех. Ниска е, нямаше корекции, ама хващаше окото определено. Друг е въпросът, че си беше и още е куха лейка. Макар че след толкова пътувания и срещи и снимки според мен е придобила малко интелект. То и средата те променя.

Какъв драматизъм! Какъв живот изпълнен с терзания и премеждия! Колко мъка има по тоя свят Господи! :))))

Никаква мотика. Ша фане мазоли. С тия ръце може само да издои....бика.

Участвах в кастинга за конкурса, но нямах вяра в себе си. Чак след като се явих на индивидуален кастинг с продуцента и ме разпори отдолу, разбрах, че мога да се овлажнявам и действах бързо и решително. После малко ме боля дупето и за първи път ми свършваха на гърдите, но това преживяване ме убеди, че трябва да сложа силикон. А след това живот ми се подреди и стана песен, въпреки, че често сменях и настройвах песента на фрейтата, ама то и флейтата постоянно се менеше.

Каквото и да прави миналото им на платена проститутка мачкаща чаршафите по всякакви хотелчета не може да се промени!Боклука си остава боклук в която и кофа да го сложиш:)

Чукча не читател. Чукча писател .

Ни лото не е най-красивата лека жена която медиите разнасят, но наистина е много фотогенична. В действителност не е кой знае какво на живо както доста отбелязаха но обектива я харесва. Изглежда по-стройна на снимките. По-лесно се работи с нейни снимки след фотосесия.

По-скоро ми е интересно как успяват да направят отрицателна скала на минусовия ви интелект!