Нина Добрев празнува рожден ден в Австралия, призовава за дарения

Актрисата моли последователите си да дарят по 31 долара, на колкото години става тя днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази коя беше? И каква актриса е? Кажете един филм в който се е снимала..

"Трите хикса" (2017). Известността й е от "Дневниците на вампира", който си е доста известен сериал у нас. Не знам какво общо има мнението ти, че Нина е куха лейка с това, в кои филми е играла. Другият вариант е общата ти култура сериозно да куца. Ми има Google, виж там къде е играла.

Досега я харесвах, но това е мега тъпо. Идва от най- бедната държава в Европа със бедна здравна система. Без социална система. Защо не събира пари за пенсионерите и болните в БГ? За Австралия събира! Пълно лицемерие.

Не, идва от страна от Г7.

Защо ти не събираш за пенсионерите в България? Те са грижа е на държавата. Тук говорим за СЛУЧАЙ, а не за ПОСТОЯННО СЪСТОЯНИЕ. Положението в Австралия изисква пари и много ресурс да се потуши. Там всяка секунда в огъня загиват живи същества. А за състоянието на пенсионерите в България се изисква добра система. Нина Добрев не е български политик, за да ги решава тези проблеми. Тя може най-много да дари едни пари за даден СЛУЧАЙ, примерно с болен човек. Може и да го правила, ние не знаем. Но сравнението ти не е релевантно и е безсмислено. Освен това всеки е свободен да твори добро за каквата кауза иска. Не можеш да съдиш човек за избора му на кауза.

Най-бедната държава в Европа е Молдова следвана от Украйна, Беларус, Албания, Сърбия. България е най-бедната държава в ЕС, а не Европа.

Ако ще дарявам 31 долара със сигурност няма да е за коалите в Австралия! Не че имам нещо против животичетата, нека се спасят колкото може повече от тях, но в милата ми Родина, която е и нейна, има много ХОРА, които мизертват и имат крещяща нужда от средства - за храна и лекарства! Ама не е екзотично и cool да се се снимаш със сбръчкана бг баба или дядо с кръпки по дрехите...

Добре де...аз не зная дали се интересува някой българин ,че НЯКОЙ си Добрев празнувал рожденният си ден в Австралия ..... А бе тая розова страница съвсем замириса на жълто -кяфяво бре! На кенеф заприлича !

Красива жена.

Тая успя ли да преспи с когото трябва или още е в творческо търсене?

На този етап не може да конкурира лиготията ѝ. Но има време, тя ще се постарае :)

хората от нейната гилдия дариха милиони, тя дарява призиви... сладурче.

Тука яко тролене ама да ви питам ГОСПОДА НЕАНДЕРТАЛЦИ.... Вие какво сте направили за света. Тя си дава дарения и то много... А вие ТЪПУНГЕРИ какво сте направили

Приемам, че макар и нелицеприятно, обръщението ти е към всички предишни коментирали. Аз не считам себе си нито за тъпунгер, нито за неандерталец, но въпреки това ще отговоря на въпроса ти, поставен от дребна и зла душичка на дълго изтезавано и изнасилвано детенце, какъвто си бил. Аз лично съм засадил над 500 дървета! Соу мадафакър, ти какво точно си направил?! Пуснал си 500 комети в тоалетната? Какво друго миризливецо?

Свършила парите и иска дарения?

Вместо да помогне на родината си, помага на чужди държави.

като каза че обичала животните повече от хората и ме отказа да и пращам $31

Имаше виц: Жените обичали животните. Да имат визон в гардероба. Ягуар пред къщата. И кон в кревата. ;)

От Перник - съжаляваме но вода няма....

Канадска имигрантка с европейски корени отишла със самолет на другия край на земното кълбо да си празнува ЧРД-то... и за да го осмисли призовала към дарения... Какъв фалш и цинизъм. ПотресЪн съм.

Кое те потресе най- много? Че си празнува РД, че пътува или че е имигрирала ? Мен нищо в поста не ме потресе. Всеки може да призовава за каквото си иска в профила си, пък ти си в правото си да се потресен колкото щеш.

Прочети го още веднъж...