17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите и си казвам: .." Ей , то това българите сме гУеми еб.....чи " А пък действителността е съвсем различна.По скоро май я карат на ръчна или най-много стигат до френска. Тия работи само с приказки и пред PC-то не стават бе ганювци.Иска си и е... бань.Та белким се оправи малко и отрицателния ни прираст. Останете си със здраве и ръгайте яко в нета.

Нина

А бе за тая Нина няма ли да чуем някоя нормална новина.!? Например, че снима нов успешен филм! Или, че е номинирана за престижна актьорска награда?!? Все глупости и клюки!

тигровите акули са безобидни, защото се хранят с....ПЛАНКТОН. Плуват с широко отворена уста и ФИЛТРИРАТ ВОДАТА ОТ ПЛАНКТОНА. Когато погалиш БЯЛА АКУЛА, ела пак да споделиш.

Ти да видиш! Новина и чудо.

Чета коментарите и съм изумен, що за утрепка трябва да си, за да гледаш клипче с акули и да си мислиш за с*кс....

Ами какви да са психопати и болни мозъци. От тези на които порното им е изкривило мозъците и не е останало нищо в главите им.

Ти пък от ташак не разбираш ли, да си направиш кефа и да се изцепиш в анонимен форум. Под такава статия какво друго да коментираш. Голяма новина няма що.

Ако това им прави кеф, значи са по-изпаднали, отколкото изглеждат....

И ето така, по един глупав начин, нина загуби ръката си...

Нина се чуди как да остане в ефир. Явно само с инстаграм изгъзици може да привлече интерес. С тази цел си е сложила и нови сиси, но явно и те не помагат за кариерно развитие.... А и само да не ми казва, че този урод до нея й харесва, тва на човек не прилича!

Са почваме да разбираме защо Шваб е инсталирал ей такива инфленцарки за премиерки и президентки в Европата:) Да се гмуркат с акулите и да ги галят:)

Ако иска Нина може да плува или палува с моя питон. 20 см, тигров питон обича да влиза във влажни дупки и места.

Освен да ги гали нещо друго прави ли им?! Какъв филм ми се завъртя в главатааа!

Бой по акулите.Да види Путин :))))

дявола ни оте ни копа , та да не остане без галячката , ей тъй като на майтап :)))

Аз като галя питоня разказвам ли на всички?

Тва къв му е зора, че така се е отслабило? Анорексийка нещо?

Аз предпочитам Нинчето за премиер пред киро простака. ха-ха...

Луда за връзване. Ако някой "последовател"" пострада след нейните "съвети", трябва да я съдят за предумишлено убийство. като гледам Киро и нея та си мисля само идиоти ли са заминали за Канада и са родили и възпитали отрепки

Ела моме в пухената пустиня да заровиш уста в моя питон и да покажеш каква природозащитничка си. Ако те хване страх се надупи и тигъра отзад го усети, а после на финала мамба да ти плюе против уроки в личицето с бяла семка.

ПИПО

И твоята не е лесна.

Имам нещо друго, което може да погали...

Кат те заАпе за потката, ше те питам аз кой е жесток убиец и кой не.