Нова БГ звезда: 12-годишната Вивиан играе в холивудски филм с Антонио Бандерас

Втори голям успех за момичето, на което испанската кинозвезда казва: "Чака те голямо бъдеще, повярвай ми!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя последния абзац беше излишен. Обяснявате ни защо трябва да ги боготворим ли?

Горкото момиче.

Приток на ново пушечно месо за педофилите в Холивуд.

Офффффф, като гледах децата в България през едната седмица прекарана там, направо не ми се мисли какви социопати ще станат след няколко години. С тях не се водят разговори, не им се отговаря на въпроси, тъпчат се със захар нон стоп и никога не спят, щъкат ми в 12 през нощта по Витошка с някакви пластмасочи чаши за коктейли и подхвърлят някакви светещи тъпотии, докато родителите им пукат дюнери, пушат и пият бири. Айде няма нужда да я съжалявате тази Вивиан.

Къде е бургаската тутар?

Да не я видим и тази след време в Me, too, заради болните амбиции на нейните родители?

Софето викаш, изчерпва България....

Я, всеки иска да яде крехко агнешко.Както при овцете, така и при кравите, дърто, ама опитно няма- всичко им е сухо, и кожа, и месо.

Да стане шивашка в турска фабрика в България и турчина да я "пипа" без ти да знаеш от ДИР.РУ?

Успех ѝ пожелавам!

Бе аре спрете се бе!!! Български министър нямал право да е миностър, че имал и канадско гражданство, а холивудска третокласна артистка била българска артистка, само щото прадядо и бил българин!!! Що за извратено мислене???

И тая ли ще пробие с показване на гащи?

Злоба, завист и простотия- типичен БГ манталитет. Упех желая на празните ви кратуни и бездушните ви гнусни туловища. .......... Нищо от това което пишете не е вярно ......дрън дрън по-добре се информаирайте моля. а ние с Вив си гледаме кефа, успехите, живота и не ни дреме за вас.

Че дядо Антонио е хванал за дупенцето 12 годишно пиченце? За тази снимка, в САЩ, може да отнесе присъдата на Епщайн. Направо да викат дядо Джеръми Айрънс и да снимат римейка "Лолита-2". По-скоро да снимат "Русская Лолита - 2" ....като ще е кино с нимфетка, всичко да е "откровенно".

цитат : :Баща ѝ Валентин Милков е със стотици!!!!!!!! медали от национални и международни шампионати по плуване: тоя никой не го е чувал..но е сутеньор медалист а курвиан нам коя си е некадърна даже в порнохъба...