17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде някой, който го е гледал да се произнесе! Понеже всеки ден реклама ми идва в повечко и започвам да се съмнявам относно качествата на филма.

предните две статии бяха от хора, които са го гледали, ти не разбра ли

Предните две статии го рекламираха! Ще се радвам да споделят реално хора, които са гледали филма. Останах с чувство на погнуса след "Вълкът от Уолстрийт" (също доволно рекламиран) и още по-гадно ми стана, като разбрах, че Джордан Белфърт си плаща да направят филм за живота му, в който се подиграва с всички обикновени хорица и същите тези хора си плащат да гледат филма, а печалбите от него отиват в джоба на Белфърт. Бих се радвал на мнение от обикновени хора, някой от форумците, но подозирам, че негативните коментари ще бъдат изтрити, така че - и аз не знам на какво се надявам! Времето е единствената валута, с която реално разполагаме и тя ни е силно ограничена, за да се пилее неразумно, един ден всеки осъзнава тази печална истина!

най-тъпия филм, който някога съм гледал, а съм гледал мноооого.... 22лв за билети - 8 за пуканки, 10 за такси - 40лв общо ми излезе прекарването. Невероятна простотия и не мога да проумея как име като Тарантино стои зад нея, а пък актьорите колкото и гениално да играха си сложиха петно във филмографията.