Новогодишните тържества са помрачени от пандемията навсякъде по света

От Сидни до Рим, хората ще гледат новогодишните тържества и фойерверките по телевизията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и такива които гледат весело на пъкления си замисъл.Не може нещо природно да работи толкова организирано в унищожаване на човеците!

Не китайския вирус е виновен, а политичите който съсипаха икономиките.

Аз за пореден път съм без пари,в общинското,с баба и мама, които са тотално откачили не,че някога са били ОК. Такава ми съдбата! Успешна нова 2921 година дано вече ни провърви!

Имаш покрив над главата, майка, баба и храна на трапезта - колко повече да му трябва на човек?! Бъдете здрави и щастливи, а щастието е състояние на духа и не зависи само от външни фактори. Честита нова 2021

И какво - вирус, който не знаем какъв е, не знаем откъде дойде, не знаем дали не е обикновен грип, успя да ни оплеска целия празник... Е, джендъри сме си...

кура за неква измислена псевно пландемия. Това единствено доказа огромния брой прости хора.

Само тука всичко е цветя и рози все едно няма вирус

ами като си си заровил главата у песъка и отгоре ти стърчи задника така че е

Аз пък мисля, че това ще е една от най-щастливо и уютно посрещнатите ми нови години. Като си спомня как исках да посрещна годината в Сидни със заря и как после дълги часове чаках в не много уютна обстановка, а наоколо беше пълно с нагли и невъзпитани балканци...Хубаво ми е да съм си у дома!

idio

е защо в сидни се буташ при балканците? основно правило е да ги избягваш ;) има толкова много местенца около по-високите северни квартали, повечето паркове имат директна видимост, дри и да не са точно на водата. Туристите предишните години правеха тази тъпканица 1.5 млн души на нова година... безумица, блокирани улици, ходене пеша по 50 минути в блъсканица. вече е прекрасно :) особено в рийджънал градчетата

Нямаше кого да попитам за съвет. Пък и как се обикаля един континент само за двейсетина дни?! Не че съжалявам - трябваше и това да преживея. Щастлива и здрава 2021 година!

idio

ей сега се върнах от фойерверките в един австралийски град (не сидни) Изкарахме си прекрасно, въртележки, сладоледи, фургони със храна... както си трябва. Имаче разчертани квадрати на тревата 2 на два метра, с още толква дупка. за да може да има дистанция. Не видях един човек с маска, 15 минути заря. честита нова година на всички !

Сидни е overrated! Ако искаш красиви фойерверки, иди във Валенсия за Fallas (към 20 март).

Не, не е ковид. А определена група хора с власт и влияние (вие също включително), които всеяха паника от един не толкова смъртоносен вирус.

а я ша пуцам и ша си гръкам пиратките и ме боли оня за ковида,ковида не спира живота,живота го спират ционистите

Ми,че аз от 30 год все така!

Но не и България. Там животът, както гледам, си тече нормално.