Оливър Стоун се е имунизирал с руската ваксина

Режисьорът изказа недоумението си защо Западът я игнорира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е това което казва...и второ Запада си има собствени. Всяка страна иска за си ползва нейните ваксини. Друг е въпроса кои са по-добрите. Американските са по нови технологии, Китайската е традиционна а Руската и Английската са по средата. Някой да знае ние коя сме купили?

Добре са му платили за рекламата.

Най-накрая един нормален човек с ясен поглед върху нещата,.

Малииий, сега като помпеюто му спретне едно обвинение за подриване на световната демокрадция, нарушение на ембаргото срещу Русия и най-страшното - способност за самостоятелно разсъждение, нещо недопустимо за един истински американец.... Направо е за Гуантанамо...

Умен мъж.

ех ако всички американци бяха като Оливър Стоун светът щеше да бъде много по-добър и мирен

0

А ако Путин не си беше гласувал доживотни мандати, а беше се оттеглил, не само света, а и Русия щяха да станат много по-хубави.

Путин нищо не си е гласувал! Него го избират и то не как да е, а с над 75%. Руснаците решават, а не ти! Това, че конституцията им позволява това, не значи още ,че си избран. Трябва да се явиш на избори и да ги спечелиш! Разбра ли, или ти е трудно?!

0

Тия победи с по 75% ги знаем и от НРБ, и от Северна Корея, и от Китай, и от Куба, а наскоро и от "победата" на Мадуро във Венецуела, пак с подобун процент.

Сигурно, сега много известни ще се "ваксинират", всички даже. Още ли живеем в двуполюсен свят? Добрата и Русия и лошите САЩ или обратно, според личните предпочитания? Че те открай време са си дупе и гащи и са комбина в мизериите, нали за да върви търговията с оръжие, трябва да има добри и лоши? Руска, американска, занзибарска, въпрос на брандиране, а производителят по всяка вероятност е един.

Куцо е когато спрат да говорят учените и фактите и започнат да говорят само политиците. Тогава се вземат ирационални решения не на базата на обективни критерии, а на базата на наложените сфери на влияние. Тук не визирам нито само нашите, нито Русия, Турция, Китай, Индия, САЩ или който и да е друг специално.

Все пак зомбираната и зуумбираната младеж има своите идоли в социалните мрежи - проститутки, спортисти, на които трябва да се подражава!

Малии. Путин сега чрез чипа на КГБ ще го управлява. :-)

0

Ааа, няма, Байдън ще му сипе американски чипове в кафето, те ще се бият с руските чипове.

Има мислещи хора и на Запад. Но ежедневната помия, с която ги заливат медиите им ги превръща в зомбирани идиоти. И с нас се случва същото.

0

Има и много с деменция. особено ако са на над 70.

например ти.

и байдън е над 70

0

И Тръмп също :)

и ме дреме за него ама бадъня ще ви оправи и ще ви прати деменцията

Последният филм на Оливър Стоун е от 2016 за Сноудън. От 5 години не е правил филм и му е болно, че вече не се говори за него.

някой мисли по различно от олигархо мафиотската държава САЩ и нейните дрогирани "елити" е луд.Ама разбира се.

Не е луд. Прави си сметката да поддържа интереса към себе си. Помниш ли Среднощен експрес, Взвод, Роден на четвърти юли, JFK? Тогава беше популярен с работата си. Днес не го търсят. Има по-млади и по-талантливи.

Schilo

например?

0

Да, можем да бъдем партньори, но само БЕЗ КАГЕБЕЕЦА НА ВЛАСТ В РУСИЯ.

че дрънкаш на ритнат сорос от магаре

хасан и айшето,те са като тебе

Изтрещя на стари години.

дали е изтрещял като вас

да каже истината за краварските безумия в сащ,дето вярват че иде атома и си копат дупки по дворовете за да се крият и алъш вериша със бункерите върви с пълна пара,и вчера беше пълна пародията с ваксинацията на оная мамуна,мед сестрата

Ти си хахо бе, мен! Ела да видиш какви дупки за голф копаем на ливадата.

чули сме за вас

Така е, има какво хубаво да чуете за нас. За бункери няма да учете.

копай дупуки, копай, не се занимавай с мислене и писане, просто си копай дупки...