Пиърс Броснан поздрави Операта с писма и рози

Популярният ирландски актьор и продуцент изпрати няколко благодарствени писма и букет червени рози в Софийската опера и балет.

Обратно в новината

Коментари - Пиърс Броснан поздрави Операта с писма и рози | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се хванем на право хоро всичките дето сме били с Маша Ростовска-Илйева . Гарантирам че последните колкото и да е добре със слуха едва ли ще чува музиката . ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБА , НАХАЛНА , ГРОЗНА И С ОБРАТНА ЗАХАПКА НА БУЛДОГ . АКО НЕ БЕ ЯСЕН ВЪЛЧАНОВ ДА Я БУТА ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СТИГНЕ ДО ПРИМА

Агент Бонд Джеймс Бонд изигран от този артист е перфектният герой . Жалкото е че се е отдал да кавалерства на тази ялова , алкохолизирана полу българка полу рускиня лелка !

Ох, че хубаво! Напълни ми се сърцето с радост! Браво, Питър!

Пиърс Броснан е голяма работа. Маша също е голяма работа. Цялата ни опера е още по голяма работа. Всички събрани заедно са пък съвсем голяма работа. Ето и една музикална импресия по случая, пък ако желаете я слушайте и гледайте. Оченъ хорошая музыка, на душе становится светло.

коя е маша от двете карикатири на снимката, ако е тази с калпака е много надарена между краката. да не се олаже травестит за срам пред питър?

браво маша п(т)ичка наша. извади късмет. може да пътуваш зад океана, а може и нещо друго, кои знае?

Малките жестове на внимание, зачитане и благодарност са огромната разлика, която веднага отличава културния човек.

Беше страхотно. Седях зад него в операта. Актьорът беше много скромен и ненатрапчив. Аплодираше адекватно. Бодигардът му се изнесе след втора картина. Актьорът изглеждаше по-добре на живо отколкото на екрана- изключително елегантен.

Cтрахотен, невероятен мъж и актиор. Kрасив жест към балетистите.

Един от най-любимите ми артисти. Освен че беше най-изисканият агент 007, направи още много чудесни роли. Една от най-добрите му според мен бе във филма "Шивачът от Панама".

Приятно е да четеш подобни новини. Пожелавам си да станат ежедневие : ) Изискан жест на Броснан . Нашите артисти от Операта определено го заслужават : ) Със здраве !

Мистър Бонд е истински джентълмен. Няма две мнения.

Какъв прекрасен пример за благодарност и благородство! Ние благодарим на Пиърс Броснан за изящните жестове на признание и преклонение.

Кой го вълнува тоя пенсионер? Я кажете Яна роди ли вече и тия дни някъде видяха ли се гащите на Галена , или поне на Андреа. Това е вашия стил , не ни занимавайте с лиготии...

Батка, не ти хващат иронията явно ;) от мен получаваш "плюс" :)

Ах да, разбира се.

ЕТО, ТОВА СЕ НАРИЧА КЛАСА! ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА, КОЯТО НЯМА КОМПЛЕКСИ, КАТО НАШЕНСКИТЕ НОВОИЗЛЮПЕНИ "ЗВЕЗДИ" ОТ ШОУБИЗНЕСА И ПОЛИТИКАТА! ЕДИН ИСТИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН, КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ОБИЧА И ОЦЕНЯВА ИЗКУСТВОТО, КОЕТО НАШИТЕ АРТИСТИ ТВОРЯТ! ХВАЛА НА ТАКИВА КАТО НЕГО И ДАНО ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ СЕ НАУЧАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА!

Страхотен е!

Ето такива новини искам да чета в рубриката "Лайф".

Това е истинската, хубава светска новина, която трябва да прочетем за да се отвлечем за две минути :) А не - Яна, Петко, Валерката Ко, Златките-Млатките и бившите мутродържанки.

ocmpuemo@

Джентълмен та чак пич.

Благодарствените писма не са изключение, а нещо съвсем традиционно в западните държави, най-вече в САЩ.

E, да но в България са изключение и затова е по-добре да се прочете това като новина. Току-виж и някой младеж вземе, че реши да види какво е това чудо "балет", щом Агент 007 ходи с удоволствие, та чак и блгодарности пише:) И току-виж, че вземе и каже "Сбогом чалга, сбогом Анке, Галке, Зизко, Дриско"! Леле, размечтах се! Я по-добре си пишете за НиЛо-ВаЛо, Алиска и останалите сволочи и сволочки, че да не вземат да им прегреят мозъците на читателите от толкоз културни новини.