Оперирана от злокачествен тумор, най-възрастната жена в света навърши 119 години (видео)

Японката Кане Танака става рано сутрин, обича да играе настолни игри и не се ограничава да хапва сладко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Лили Иванова ходи по къса поличка на 173 и си търси... Микрофона

Бил съм Япония доста дълго.Те имат начин на живот и храна които европейците не могат да понесат.Вярно е че на години живеят повече. Йогите живеят още по дълго но от сутрин до вечер се грижат само за тялото си.Това живот ли е. Фабрика за лай...на

е истина...или можеш да си женен, или да живееш дълго и щастливо, но не и двете едновеременно. Бракът съкращава живота.

Точно затова пуснаха ваксините - пенсионните системи не издържат.

Някой замисли ли се колко странични ефекти има от химиотерапията? Какви рискове за живота и здравето? И въпреки това жената се е доверила на науката.

Не пише, че се подлагала на химиотерапия! Била е оперирана.

ме требе у къшти, че да ми дадат от аопштината една грамота и 50 леа да се почерпим, баце!

Няма шанс български пенсионер да стигне до тази възраст, никога, поклон пред тази нация, пред възпитанието, ценностите и традициите и, това е култура и друго измерение явно, разбира се, че и там не всичко е по мед и масло със сигурност, но такива нации ще оцелеят.

Жива и здрава да е жената, да си изживее колкото й е дал Господ! Хвала на опериралите я доктори. Тук нашите родители след 70-те ги отписват и им казват да си ходят. Хвала и на домовете им за възрастни. Щом мъжът й и синът й са починали, то явно таксата се покрива от пенсията на продавачка. В България за 40 години трудов стаж и у дома си не можеш да живееш, камо ли да си позволиш нормален дом за възрастни.

Много красива е била като млада. Вижте клипа.

това е пример за каквото ти е писано..жива и здрава да е....дай боже всеки му...да живее 50 г след пенсиониране

Те тук 70 годишните ги взимат за изпята песен ти 100 годишни. Само че в Япония възрастните са на пиедестал, а тук за подигравка. Може би затова япония след атомна бомба изглежда така, а България иначе. Културни особености.

уважаема госпожо. Обичам възрастните хора, защото те са нашата мъдрост. Пожелавам на всички да доживеят такава възраст, че и повече. Вярвам, че е възможно.

Преди 18г. е изживяла жквоторазтърсващо премеждие, шегичка де, аам представяте ли си в бг да обърнат внимание на 103 годишен мухахаххххахахайа.... А тя имала да живее 20тина отгоре поне, ех ех ех, както казваше Захари Стоянов във филма "църво адово"...