Оповестиха точната причина за смъртта на вокалистката на The Cranberries

Долорес О'Риърдън е била под въздействието на алкохол, когато се е удавила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на славата.

Само че някой леко и е натискал главата. Не може само от напиване да се удавиш във вана. Колкото и да си заспал първите милилитри вода, попаднали в дробовете ще те закашлят и ще те събудят.

... или я е дръпнал за краката - класика.

Циклофренията или в по лекия и вариант - циклотимията е тежко заболяване, което трудно се поддава на лечение дори и със съвременните илачи...Редуването на депресия с мания е крайно неприятно и в крайна сметка те прави нетрудоспособен. При Ван Гог между тези две състояния е имало ремисия, когато е създавал гениалната си живопис и още по гениални рисунки...но явно болеста му е пречила и той се самоубива на 37 години. Много е спорно дали алкохола и по - точно абсента му е помогнал, но най - вероятно - да, защото си е по скоро наркотик. Жалко за Долорес, невероятен вокал, царство и небесно!

Това да се затриеш във вана се очертава много вървежно на Запад.

Абе покрай алкохола е имало и малко субстанция...

ами имат си вани хората,не като да се къпят на двора от варел на покрива

Баси, половин година им трябваше, за да разберат...

Удавянето е по-трудно за определяне от "новичок" - британците тотално изпращеа.

Не, трябва да я подържиш малко

При наркомани и алкохолици рефлексът при задавяне рано или късно се потиска.

Да се удави във ваната е малко по-сериозно от това да се удави в супата. Реално, обаче, хората в какви локви по 5 см дълбоки се давят, като изгубят съзнание, та във вана се случва много по-често, отклокото изглежда.

...нещо "обезболяващо"...

Значи като бях в чужбина в последната ми квартира, банята беше направена от някакъв абсолютен олигофрен. Имаше вана, с кранчета от единия край да я пълниш, а от другия беше душа, но пак над ваната. Разбира се, човек няма време всеки път да пълни ваната и да кисне в нея, затова използвах винаги по-бързия вариант - да се къпя на душа. Но за да го направя, трябваше да съм стъпил вътре във ваната. Ако знаете само, колко пъти съм се подхлъзвал на дъното и...Така че ако не си супер внимателен, особено ако си пиян, едно падане, удряш си главата и направо си заминаваш. Не знам при нея дали така е станало, но се споменава удар по главата, а това от легнало положение не става.

Жалко за нея обаче, имаше страхотен глас

Изобщо не се поддава на лечение. Антидепресантите не са лекарство. Нищо, което потиска или маскира симптомите на болест, не може да се нарече лекарство.