Определиха главния цвят за 2022 година

"Комбинирайки качествата на синьото, но в същото време с виолетово-червени оттенъци "Пантон 17-3938 Вери пери" символизира енергично, радостно настроение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преместих си го

Седейки по снимката, новият цвят са големите уши :-)

определя цвета за годината? Ония с новата криптовалута от Иберийския п-ов

Определиха Омикрон за вирус на 2022 безцветен носещ печалби. Подготвят следващия директно да зомбира мозъка

Е Омикроново зелено, с леееки тъмнозелени климатични нюанси и с многоцветна гривна от евроджендърска дъга,с вмъкнати ярко зелени краткотрайни сертифицирани шарки на определените от "дизайнерите" места...

остави ъшите, да бяха избрали някоя по-жизнерадостна и енергична

е тая намусена минетчийка от снимката? Да я изкормя ли, затова ли ми я показвате?

колко добре и спокойно се живее в днешните времена на новото "нормално". спускат ти всичко "свише" и човек не трябва да се притеснява за нищо. инак какви терзания щяхме да имаме за "главния цвят" на 2022. безсънни нощи и дни в размишления.. дори "комунизъма" не беше толкова напреднал в тази насока. нека позная какъв е модерният цвят за мъжки чорапи - зелен! познах, а? давай тука наградата! хахаха.

Нали преди "цветът на годината" се определяше в столицата на модата - Милано? Откога нЕкъв хамерикански институт избира цвят, и то с нЕкви сложни иена и кодове? Сещам се за адин виц по повод модата ... двама си говорят кой с какво се занимава. Единият казва: Аз съм модел. А другия му отвръща: А аз съм обикновен пдраст! В тези среди преобладаващата част са (не)обикновени!

Оле, божке...Това не е цветът на 2022-ра. Драскачите тук дори не са се постарали да намерят оригиналния цвят на Very Peri, който е съвсем различен от намусеното синьо тук...

Суросинкяво!

Отсега мога да ви кажа какъв е главният мирис за последните 2 години, както и за следващите няколко. Мога да изброя и оттенъците му, в резултат на какви въглеродни съединения и с каква давност. Ароматът е неописуем!