Коментари - От чесън до зелен чай: 5 храни, които ви помагат да се детоксикирате естествено | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... да ви ЕПМ и педалите!!!

Зелен чай с чесън помага ли и срещу преоценените кайми с изтекъл срок, пачата, осолените сланини и кремвиршите с оцветители, есенции, кожи, хрущяли и лой ? Не е ли по-добре вместо детоксикации, да ни предлагат нормални храни, плодове и зеленчуци на нормални цени, за да купунаме само тях? Това е все едно да те отровя, но в последния момент да ти подам чаша вода и да те питам "Добре ли си", "Сигурен ли си", Тогава грижи се за себе си...", "А тези цветя са за теб след като се гътнеш". Политиката на щрауса и разсейващата се лисица, дето се казва. Не ви ли прави впечатление, че кражбите по магазините вече стават все по-чести, а извършителите се държат най-спокойно и не им пука? Важното е човек да тури нещо в стомаха поне веднъж дневно. Това е най-силният инстинкт. Другият идва евентуално след това с десерта.

А пари даваш ли за качествена храна? Или чакаш наготово и безплатно?

Организмът има един орган, чиято функция е да ордела токсините и това е черният дрод. Детоксикацията НЕ съществува :) вързалка за бедни балъци. Питайте лекари, не вдиотени журналисти.

Натуралното рициново масло е припроден продукт с доказано детоксикиращо действие. Една лъжица сутрин на гладно много помага за детоксикацията. Също така можете да замените трапезната сол с английска. Резултатът е гарантиран.

Духането развива дробовете и те извисява духовно

И е богато на протеини накрая.