17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че ако паднеш и си удариш главата те пращат в психиатрията. Тази поредната изнасилена ли е? Баси не осъана неизнасилена певачка, артистка , моделка ... аман !!!

А като зряла мома дали рефлексът и да СМУЧЕ се е върнал?

Майче скоро ще търся имот във Унгария..и тука журналистите сте гола вода...

Кви "журналисти" са те подгонили пък тебе - малоумни, малограмотни сайтаджие, грантаджии на сОрос.

Начин нека бъде каквото си иска.Нито ви кара да я мндрсате нито ви кара да я гледате или каквото там се сетите

И как точно ще стане мъж? Като си отреже циците ли? Ами уй как ще и присадят?

Има начин.Не че съм "за" такива неща ама може да има Янко

Минуса.Пие хормони,клитора и става голям от тях и после присаждат уя.Махат матката и т.н.

От години се опитват да ни направят всички обратни и да няма повече деца. Обратните вече контролират правителства, бизнеси ... ставаме Содом и Гомор. Хора, работата ще става на живот и смърт и трябва да се борим за да спасим народа ни от изчезване.

Хайдее... Поредната гей-драма. Паднала и си ударила главата в тухла и се свестила в психитрията с комоциио ! При такъв тип травми се пращат в неврологията ! Странно този сайт май са го купили ЛГБТ, по 3-4 статии всеки ден има които правят гей пропаганда. Ако искате да ви останат читатели по добре е да се озаптите. Иначе само ЛГБТ ще ви четат

“Да сМуча” не е рефлекс, а е по-скоро свързано със секса, сладоледа, сока. Бебетата имат рефлекс да СУЧАТ!

Тя, цялата й "изповед" е една лъжа...и измислица на болния й мозък. Просто търси внимание и иска също така да е модерно мислеща. Според новото "нормално".

цветенце

Дори да я познавате от дете, пак няма гаранция, че знаете какво ѝ се е случило и дали лъже.

Ами Дир-ът изпълняват партийната повеля да отварят широко прозореца на Обертон, та да не се чудите, като утре ви назначат във фирмата "мениджър по разнообразието" и определят квота от сбърканяци, на които никой нищо няма да може да каже, защото били стресирани, травмирани... и т.н. То и сега е отврат да имаш около себе си в офиса върла феминистка, а какво ни чака, майко мила!

А поне ще може ли да ги таковаме за разнообразие ?

Тази статия е превеждана с Google Translate явно. Никаква редакцшя. Пълна боза.

Много сте се разгорещили и затова внасям пояснения: Прибира се бащата мъртво пиян и си захвърля телефона, който събужда със звън дъщерята. тя се опитва да то събуди, но не успява. На екрана е записано име на жена.Тогава 16 годишната ми племеница полюбопитства, защото часът е 3 посред нощ.И се натъква на последните снимкови съобщения на интимните части на любовницата на бащата. Казва, че за нея светът се е обърнал в истинския смисъл на думата в този момент.Колебала се 3 дни дали да каже на майка си, но го направила и тогава разнищили, че бащата не е ходил в командировки в чужбина, а е водил там любовницата за сметка на семейните финанси. Това ли е за вас нормалното нормално?

Не е нормално, но се е случвало в милион семейства и не е било повод за промяна на сексуалната ориентация на 16 годишни момичета. Възможно е момичето да се е чувствала странно и да се е чудела дали не е различна. И факта, че тя не е жената в еднополовата любов, а играе ролята на мъжа, показва, че търси не нежната любов, която мъж не може да й даде, понеже е приела че мъжете са груби и нагли, а по скоро си отмъщава на жените, тя е грубата в случая. Или може би се е въплатила в мъжката роля, за да не я наранят нея, а тя да наранява, така както с сторил баща й на майка й. Сложна е човешката психика. Само тя си знае какво е провокирало у нея тая трансформация.

Т.е. от преди това да е имала съмнения, а случката да е отключила тая трансформация. Определено е преживяла силен стрес, шок, ужас. Било е преломен момент за нея. Но е и твърде вероятно всичко това тя да си го е носела в себе си и да се е опитвала да подтисне като е имала връзка с момче. Каквато и да е истината, важното е сега да е в мир със себе си и да си живее живота. Никой не я съди. Това си е нейният живот.

Може и така да е, аз не съм психолог. Каквато и да е причината, аз я подкрепям в живота и поне веднъж месечно я водя на вечеря да си поговорим за разни неща . Виждам, че е щастлива, финансово независима е, защото има добра професия. От там нататък - обществото да си гледа неговата работа - мен не ме интересува мнението му. И не разбрах, какви са предложенията спрямо такива хора. Да бъдат убивани ли?

Само мога да завиждам на племенницата Ви, че има такъв вуйчо... И аз имам вуйчо, хетеро съм, но с години не съм му виждала очите, камо ли да ме води на вечери или да ме подкрепя. Минах и минавам през тежки здравословни проблеми, но дори не ми се е обадил да ме чуе... Всичко е до човека. Бъдете живи, здрави, обичайте се и все така се подкрепяйте в нелекия живот !!! Останалото няма никакво значение, повярвайте ми... Животът е твърде кратък и е глупаво да го запълваме с безсмислени неща.

Оформнето на сексуалната ориентация започва още на... тримесечна възраст и завършва до седмата година на всеки човешки индивид. Сърцераздирателният ви разказ е просто оправдание, което безболезнено трябва да разкрие на околните това от което девойката се е притеснявала, или срамувала, в продължение на години.

Мисля, че още в утробата се определя сексуалността. По време на самата бременност, в началото на втория триместър. Много дечица родителите им ги възпитават според биологичния им пол, но детето отрано само показва, че е различно. Например момиченце, което не иска да носи роклички, а иска да го обличат като момче. Не иска кукли, а предпочита камиони и пушки. Това не идва от семейната среда и възпитание, а от гените.

Псхилозите все още не могат да работят с неродени деца... така че се уповавам само на това за което има статистически натрупвания, но и не оспорвам написаното от вас;)

Соросоидиотски басни за лошия бял баща и добрия, горкия джендар, на когото обществото му е длъжно. Ама много длъжно. Трябва всички да станат джендари за да се възстанови соросоидиотското "равновесие".

И ти си прав. Но човекът, в случая споделя лична история. Той не ни казва, че е правилно. А, че според него, тази драма е преобърнала живота на едно момиче, отключила е друга страница. И, че той си обича племенницата такава, каквато е. А тя всъщност си е просто един човек. И имат прекрасни отношения помежду си. Ето, и другият случай: племенниццата е нормална, хетеросексуална, но вуйчо й е някакъв социопат. И нямат никакви отношения. Просто късмет. На какви роднини ще попаднеш. Има всякакви.

_stankow

"В психиатрична болница с комоцио" !?!? Да, той който си удари главата с тухла и право там го карат, не в травматологията, не в спешната помощ. Направо в психиатрията ! :D :D :D

Да, и мен това много ме озадачи... Явно лъснаха белите конци и на тая лъжа...

По-скоро в неврологията...

При травма в главата, когато е възможно да е засегнат мозъка, се праща точно в психиатрията, по преценка на невролог, хирург, и т.н. Мозък и психика са доста свързани :)

Ако “журналиста” г-н Камен наистина е учил журналистика и пише за някоя к’ва от украйна, която говори каквото ѝ падне, си е направо са съжаление...

И кой го интересува това? Никой тук не е чувал за тази певица. Дори украинците си имат по-големи проблеми от това, да четат за нейното детство и психопроблеми...

Това са случаи за психопатолози, а не да занимавате широката публика. Няма да се изненадам, ако утре публикувате "искрено" и "лично" случай на некрофилия, копрофагия... и всичките годости. Понеже сте, ама ноу толерантни, дирници.

това е новата джендър тенденция ... Кой как искал да си смени пола, кви психо проблеми имал като малък и т.н. Пълнят ни главите с глупости. Всъщност не на нас, а на подрастващите. Ние сме защитени от тази зараза... имаме си имунитет!

Точно. Ето, в случая дават повод на малките да си сменят пола...Щото не се била харесвала въпросната. Ми то кой се харесва...? Всеки си има кусури и комплекси. Естетичните хирурзи са заети с такива пациенти. Дай сега всяко дете, което не се харесва да си сменя пола... Това е лудост и пълен ужас...

готви заместител на ИК.../поради неприемането й от някои страни/ в който ще се наблегне на две неща: 1.Държавите да се задължат да приемат осиновяване от гей двойки... 2.Да се регламентира законово възможнастта за смяната на пола от непълнолетни деца БЕЗ съгласие на родителите....като държавата поема разходите...

Депресия и опит да се изкара жертва за да я съжаляват.. И разбира се използва всичко това за пиар, типично следствие на еврогейската 'култура'

Да, много е модерно напоследък. И тая яхнала джендър вълната, че там сега е парата... Ще изскочат и други дълбоко пазени тайни от миналото на разни знайни и незнайни персони, които ще ни се представят за жертви...

Абе, ненормалното ни го пробутват за новото "нормално". Т.нар. "медии".

Евала. Един форумец да бъде смирен и да не дава акъли и да не се прави на дървен философ.

Не бъркай наивен и "смирен".

Племеницата ми е мъжката страна в една връзка. Като момиче имаше приятел, но разкри любовните писма на баща й и подкрепи сестра ми в желанието й да се разведе. Психолозите казаха, че точно този стрес я е докарал до желанието да промени ролята си в живота - видяла е слабостта на майка си и не иска да е жертва като нея. Бащата - идиот едва ли подозира какво е причинил на дъщеря си. Никога не съдете чуждите деца, защото не знаете какво ще стане с вашите, а и "Никога не казвай - никога"

Разбира се. Хората преминават през какво ли не. И всичко това оставя своя отпечатък на психиката. Някои стават по-силни, други се пречупват и посягат към наркотици, алкохол, хазарт. Не е ясно как точно се формира и сексуалната ориентация. Едни казват, че това се предопределя още по време на бременността, в 4 месец с хромозомна малформация, други твърдят, че всички сме се раждали бисексуални, а трети, че е въпрос на личен избор, на среда, на преживяно. Например четох историята на момиче, което след изнасилване става лесбийка...Никой никого не бива да упреква за сексуалната му ориентация, защото не бил в неговите обувки и не знае той какво е преживял .... Но имаме много против да се рекламира еднополовата любов и да се издига в норма за подрастващите. Да се врещи, крещи и размахва пръст на всеки хетеросексуален. Защото никой от нас няма вина за тяхната душевна драма. Всеки човек има безброй много такива драми, но никой хетеро не ги афишира с агресия и войнстваща парадност и не търси любов, обич, разбиране от всички. Защото това е лудост. Няма как да искаш да си харесван и обичан от всички. Това е практически невъзможно. Благодаря за споделеното и пожелавам на племенницата Ви да е много щастлива с половинката си. Важното е да си добър човек. И да намериш щастието в живота си. Независимо къде и с кого.

Упрекваме идиотите под прикритие на "журналисти", че ни натрапват патологични случаи като нормални. Сякаш се изчерпаха темите от живота на нормалните.

Упракваме дебилите, че кълват на бастун и почват да коментират гнусни теми, като нормални.