Откриха връзка между стриптийз клубовете и нивото на насилие

Сексуалните престъпления намаляват с 13%, когато в района има развит бизнес с интимни услуги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, това мутрите в БГ( разбирайте комунистите), отдавна го знаят. Има клубове, има нелегална проституция, има и нелегален приход. Нищо ново под слънцето.

Кога ще се легализира проституцията в България?! Защо в една Германия интимните услуги са разрешени и се облагат с данъци, а тука не може и всичко трябва да е в сивия сектор?

За да има какво да яде мафията и полицията

Отдавна изследвания в Холандия показват, че легализацията на проституцията и наркотиците, намалява насилието и престъпността. Просто фалшивите пуритани ги е страх.

Инвестициите в образование-нови училища, библиотеки, музеи, спортни площадки би намалило драстично нуждата от стриптийзклубове, наркотици и публични домове за тази цел.

Умните не обичат да правят секс значи.

Глупости. Това дали си образован не означава, че си киборг. И образованите хора се нуждаят от секс.

Бритни-то наистина ще се окаже нова Мадона.

Храната засища глада и водата утолява жаждата.

защо нуждата от секс трябва да е свързана с публични домове и секс клубове

Пълни глупости и ИЗМИСЛИЦИ... Точно обратното... Ако някой покаже че НОСИ има един чувал с пари, може някой да се полакоми и да реши да го нападне да го ОГРАБИ.. СЪщото е и с голите жени.. Някой може да реши да нападне, изнасили жена, ако се разхожда прекалено леко облечена, почти гола.. Кражбите, Продажбата на Наркотици и Бизнеса с проститутки са СВЪРЗАНИ..... Където са тия, там са и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА. Силната Музика и голямото количество изпит Алкохол, водят до сбивания... Дори и разни слабаци тръгват да налитат на бой.. Преди време имаше един израз че някой -"" ЛЪЖЕ като ДЪРТ циганин"".. Сега израза се промени и стана-" ЛЪЖЕ като дърт ТУРЧИН"".

Баце стриптийз клуб не е баш бардак….. далеко си от истината.

Еми средната класа хора имат работа, семейства и нямат време за щуротии Глупостите фуги правят или бедни хора без работа или богаташи, дето безделничат.

Трябва, щото това е единствения начин да се контролира. Германците са стигнали до тоя извод. Ще умра от смях като почнат да издават касови бележки.

Не забравяйте първият занаят е незаконен у нас!

Що за нормален човек маже да публикува подобна статия.? Посещават домовете,защото там законно могат да насилват жените и да си правят каквото искат.Нали жриците немогат да отказват! Ами трябва да търпят всякакви гнусни и миризливи пръчове.

Ако у нашио квартал направят таков бар нема да бием жената,обещавам.

Незаконни са принуждаването към практикуването му и сводничеството . Ако го правят по собствено желание , проблеми няма.

Ами най-малкото защото там получаваш нищо не ангажиращ секс!

Странно изследване. По принцип сексуалните хищници не се впечатляват от професионалстки, не им е интересно - просто я няма тръпката от лова и налагането на контрол и унижение над жертавата, така да се каже. Интересно за авторите на изследването - насилието над работнички в секс индусрията, отчитат ли го изобщо като насилие, или щом си бачкат доброволно някое и друго насилствено извращение извън ценоразписа няма значение?

Не думай. Типично за задръстените хамериканци да загреят,че като го лъскаш по- често, не посягяш на другите. Горките

Няма доброволни проститутки , особено ако от малка ти набиват в главата, че за да си успешна, трябва да си уличница.