Коментари - Отмениха концерти на група "Pantera" заради нацистки поздрав, който фронтменът им отправил преди 7 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава реклама. Ще си купя техен диск.

В същото време финансират страна, в която за “добър ден” използват нацистки поздрави… Даже и в лицемерието си не са толкова добри.

"White power" не значи ли "силата на бЕлото"? Питайте ЗеленскиЙ, той най-добре знае.

White power не е ли расистки, а не фашистки

Е те откъде да знаят произхода на думите? Прекалено много очакваш от обикновени драскачи...

Вашата лицемерна еврогейска!

А финансират украинските нацисти! Баси лъжливите!

Е велика група! Пускам си Walk и не ми пука...

Дреме му на УЯ на Анселмо за некви шибани фестивали в шибаната германя

Правилно. Нацисткият поздрав е запазена марка на украинците. Нещо като кока кола. Аз ако забъркам някоя бълвоч и ѝ сложа етикет кока кола и мен ще ме съдят.

Отмениха концерт, защото фронтмена на групата се закашля в посока изток ,а не в посока запад.

Партията на зелените в ФРГ- отвън зелени, отвътре кафяви. Мислят че: 1. Електричеството идва от контакта. 2. Считат, че СО е по-малко вреден от СО2 понеже съдържа един атом кислород по-малко и затова не допринася до такава степен за глобалното затопляне. 3. Счетат че лицето Д. И. Менделеев е олигарх, дясна ръка на Владимир Владимирович Путинн. 4. ........... Ръководи ги млада дама с незавършено юридическо образование. Набират членската си маса основно сред дипломираните социолози, политолози, педагози и т.н., и ненавиждат успели лекари, юристи, икономисти, учени и т.н.

Ръководството им е от помощници в кухня (нямат право да осоляват картофи, само да ги белят) и от хора, посещавали университет до края на 1ви курс. Ако са продължили вече не са подходящи за зелените

Шалом, Шьорош!

Така е, само на Укрите е позволено ... заслужи ли са си го!

Шъъъ, елементарните коректи драскачи, какви комунисти ви гонят, ако бяхме такива щяхме да се борим с корпорации, политически марионетки, с хора с привилегии! Да виждате нещо такова? Не, защото сме си обикновенни треторазредни слуги на фашаги, искаме държавата да работи за и да обслужва хората, правилните хора;)

Да си сменят името на Леопард-2 и да обикалят украйна. На ръце ще ги носят. Иначе, по-сериозно, бяха яка банда.

Т.нар "Зелена партия" е НПО на Шорош. Подкрепата за Азов и Десен Център които се кланят на Бандера- съюзник на Хитлер в Украина от страна на Германия е пълно протувоположно на техните действия като уж против нацизма.

Къв Шорош, къв Хитлер те гони? Зелените са леви издънки с членове бивши агенти на ЩАЗИ.

кой Бандера е съюзник на Хитлер ве, мать твою? Я си отвори РУСКАТА УИКИПЕДИЯ, пидераст эбанутый: Бандера е хвърлен в началото на войната в НАЦИСТКИ ЗАТВОР за опит за създаване на НЕЗАВИСИМА украинска държава. Излиза от затвора, НАЦИСТКИЯ, чак през СЕПТЕВРИ 1944г. Бягай да четеш а не да тролиш, чебурашка възродена безпросФетна.

е то така трябва да забранят цял укристан… а не да му наливат кинти… ама то укропитеците са селектирани за унищожение, така че всичко е 6

Викаш само комунизъм и КГБ,а другарко???

Аз викам да забранят русробие , колкото и да им наливаш акъл файда нема

Зелените са недостатъчно узрели червени. Цензурата, забраните, доносите, доброволните отряди за натиск и т.н. са много привлекателни за новите либерали :) Особено, когато са и добре финансирани. Но и тяхното време отминава.

Значи украинските Бандеровци не са проблем за целия "ценностен" ЕС, който вкара всички свои народи в огромна криза заради тях, но един поздрав на една група е голям проблем?! Ей!!!

Мършо,по гадно от Кремъл и КГБ няма!!!

Виж се в огледалото!

Ами слушайте си шлагерите и бъдете щастливи!

Хайно ще ги замести достойно. Подгрява Роберто Бланко.

ПИПО

В Украйна паради се правят, там някакви санкции да има?

Къде и кога? Руски дезинформатори!

отвори един ютюб и напиши ukaraine nazi и погледай, има материали от BBC, от Time, от кого ли не е, датите са опреди няколко години, щото вече Украйна е най-демократичната държава у Галактиката

ПИПО

Освен тръбата както те посъветва колегата, влез и в Телеграм и гледай УКРАИНСКИТЕ КАНАЛИ (не руски) и гледай на воля. Последният който гледах е от миналата седмица където цели класове деца вървят на парад с вдигната дясна ръка. Това е снимано от майките им и бащите им и ги показват радост и гордост. А за парадите в Киев с облечени нацистки униформи и свастики на Азов няма и да коментирам.

Че Гевара!???Най Гнусният убиец и мародер, нормално за русофилистик!!!

Пипо,много искам да се видим,дай инфо сладурче!

Че то и в Русия се правят паради на крайно десни ?

Еврогейска работа...

За т'ва си стойте в БГ или направо към мъжка Москва, тук не ни трябвате! Вън България от ЕС и визи за българите!