17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами дано не е в царството на сенките в момента

Какво е манга? Колко да е култова ако никой не чувал за такова нещо? И защо в България трябва да научаваме за този човек?

Имаше такъв анимационен филм, който го въртяха по Би Ти Ви или Нова. Както винаги обаче не излъчиха поредицата до края.

Явно нямаш деца-тинейджъри.

Задръстеняк!

Много си зле! Ти сигурно и за Наруто не си чувал.

Ей това е! Да си горд с невежеството си и да настояваш да си останеш такъв. Забележително ниска обща култура...да му стане жал на човек, че си толкова прост.

знае какво е манга и се гордее с това. Ако имате деца, те със сигурност поне са чували .

НЕ ни интересуват никакви японци !!! ВАЖНОТО е да НЕ носим МАСКИ ние, българите !!! ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължаваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Това пък каква връзка има със статията?

Окей, ще имаме грижата да реализираме предложението ти.

За съжаление при теб наблюдавам обостряне (влошаване) на симптоматиката на заболяването в последната една седмица. Дано си намериш кутийката с лекарствата преди да направиш някоя глупост или да ти дойдат суицидни мисли.

Добър ден! Ако имате шофьорска книжка молим да я предадете в най-близкото РПУ. Приятен ден.