Оттеглят обвинение в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Съдия нареди на мъж, който обвинява актьора в сексуално посегателство, да разкрие самоличността си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е за вярване колко задници са се наредили на опашка за стейси гледайки по коментарите и харесванията.

Ти драги, се погрижи да наваксаш в правописа, а за чуждите задници не бери грижа. От прекалено взиране в работата на другите не ти е останало време да се ограмотиш.

Пазят си се един друг извратеняците и това си е.

Това е резултатът, логато един гей попадне на педерасти!

Брех много обратни са се изказали долу. Четеш и се чудиш какво толкова да му съчувстваш на този актьор, сякаш други няма, има и то по-добри от него. А той да благодари на желанието за анонимност на младежа, което си е в рамките на нормата. Кой би искал да го асоцират с опипване/насилване?

"Младежът" иска да е анонимен, но очаква да получи 40 милиона обезщетение - лично :D Не разбирам как въобще се допускат подобни искове, и то за случки от преди десетилетия :)

Да поне 20 педераса или лесботранзактни не са ти харесали коментара. Но братле ти си напълно прав. Има и други актьори и то по-добри от него.

Айде, айде....не си хвали бръснатия гъз на чужд авторитет.

Честно. ,това е един от най-талантливите актьори на съвремието ни и на мен ми стана много тъпо като се стовариха тези ла...на на главата му Дано пак започне да снима

видяха от курвите и те започнаха.Американски морал!!!!!!

Спейси е страхотен актьор! Дори го заличиха от един филм, като преснеха сцените с него с друг актьор! Сега да видим какво ще прави студиото!!!

И педерас. Вън такива!! Незаменими актьори няма.

Много е лесно така анонимно да съсипеш репутацията на някого. Трябва сега Спейси да го съди този за клевета. От толкова много филми го отстраниха заради този бокЛук.

И педерас. Вън такива!! Незаменими актьори няма.

Да разбиеш живота и кариерата на един човек, с помоща на държавните институции, без след това да понесеш каквито и да е последствия е ежедневие в страната на неограничените възножности. Така е когато свободата се превърне в свободия. Холивудските дърти чанти дето вече никой не им дава роли, почват да съдят Харви Уейнстейн че ги изнасилил преди 30 години, та да му вземат някой долар :).... Това направиха от една велика страна адвокатите, гейовете и черните..... жалка пародия на демокрация.

Живял 20-30 години с "позора" и разказвал на други, ама в СЪДА не иска да си каже името?

Зюмбюл ли си, лале ли си, Мелиса или Мелиха, горкичката, съчувствам ти, трещиш като тостер с късо съединение

Съсипаха му кариерата на човека и за какво? Някой анонимен се сетил, че преди 30 години уж са му посегнали.. пълни глупости, защо изобщо има юридическа възможност за подобни обвинения след толкова години, че и анонимни..

знате ли какво е посттравматичен шок? известен още като шеллшок? това, в цивилният живот, е да те блъсне кола, и да те остави полуумиращ на улицата, с много рани и счупвания. Това първо. Второ, анонимни обвинения? Това не е ли същата държава, откъдето се довлече 'закон за защита от домашнот насилие', а именно в частта му за ограничения? Онази, в която се приема за 100% доказано доказателство самото обвинение, и после трябва да доказваш, че си невинен (ако е въможно въобще)

Поклон, дълбоко-нагънат метан пред светлата аура-ореол на Кевин Спейси - бъдещият тип човек-хомосапиенс на Новото Време, на Новата Трансформационно-Космическа Епоха, която човечеството бавно, но сигурно овладява! Цялата треперя, обладана от вълни на щастието, останала няма, без думи от радост, дръзновение, гордост поради героично-легендарната ориентация на Спейси, която показа на целия свят бъдещия път на човечеството, в който етносът, религията, расата, многополовостта, сексуалната ориентация няма да имат никакво значение! Кевин Спейси доказа един непоклатим природно-вселенски закон: Няма по-сигурно нещо от несигурността, няма по-сигурно нещо от промяната, няма по-сигурно нещо от трансформацията. Поклон, мистър Спейси! В теб има нещо божествено-титанично, може би един повей-искра от Зевс, Прометей, Афродита и Гея, взети заедно накуп! Ти превъплъщаващ двуполовостта на всички главно Богове във всички религии - но най-вече двуполовостта на БУДА, който се изобразяван с две прозаичну гърди-ненки! Тук е мястото на резонния въпрос защо Христос е бил сам; никъде не се споменава за било то и минималистично-повърхностни негови отношения с жени! Въпросът е риторичен - отговорът оставям на Вас. Явно е дошло е време за пълна РЕВИЗИЯ на Библията! Аз бих искала, с Ваше дозволение, да направя една алюзорно-сравнителна аналогия с чувствата на Кевин Спейси и тези на турското малцинство по време на възродителния процес: Точно така както Кевин Спейси не се чувства добре в наложената му от мерзкото общество ориентация, се чувстваха и турците с насилествено наложените им български имена! Позор! ИЗводите са за Вас, моите ревностни почитатели и читатели! Поклон!

хомо-тата се усетиха каква кутийка са отворили на дружките си извратеняци. лесбийките реват като магарета срещу 'джендър жените' (префасонирани мъже) които скапват женския спорт.

Да ти кажа готова си за политик - много думички без ред и логика. Дано последователите ти да не са много, че жална ни майка.

Е да, съсипахте му името, изгониха го от няколко филма и сериала, а сега 'сори баце'?! Човека може и да е гей, но е попаднал на педерасти!

40 милиона иска някой да вземе, че са го ашладисали отзад, ама да не си каже името. Е как да стане! Някъде да си се оплакал? Или като чу за нишана и защо да не се пробваш. И аз мога да съдя някой милиардер, че ми е откраднал "оригиналните идеи", които на никой никога не съм казвал.

знаете, това са 200% глупости. Недоказуемо е на 2000 %. Кобрата целуна Джени Суши насила пред целия свят в реално време и нищо не му се разминало, тук някакъв човечец се сетил, че преди 30-40 години....ъъъъъ, кво точно беше.... хахахаха Изтрещяла работа. Въпросът е за малко изнудване, ако е възможно.

именно щото е пред целия свят. видя се доста ясно как са си купонясвали и как не се дърпаше много-много (хич даже). а тука трябва да пазиш 20 годишни записи...

"Тогава Спейси изтъкна в изявление, че не помни подобен случай, но поднесе извинения." Язък. Много ме кефеше този като актьор. Но явно не е стока щом си пада по млади момчета. Всички ще отреагират твърде остро и бурно на подобни обвинения. Но да кажеш "не помня, извинете"...на практика си признаваш, че нещо никак не ти е наред и че те привличат непълнолетни момчета.

са ти поставили минуси.

Нищ не ти е ясно. това е смотан превод. иди и прочети точно какво е каза, Ясенчо.

Като се сетя само аз като си пийнех по дискотеките колко мацки съм опипал... Добре, че не съм известен актьор, че щяха да ме оставят само по долни гащи.

Пича май не си пада по мацки. Ако може и да са още деца. ;)

се тая е. всъщност, хомосекса си получи правата преди повече от 50 години. трябваше да се спрат (както са били обещали) но активистите им не умеят да си изкарват прехраната, и за това яхнаха истерията 'джендър' (която всъщност си е просто 'фетиш' по съдържание).