Пълна промяна: 18 жени, които се измениха до неузнаваемост

70% от дамите не се чувстват доволни от начина, по който изглеждат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичкото е за заблуда на мъжете да се хванат на въдицата и да си дадат силите. После пак както обикновено - старата снимка до живот.

На повечето от снимките, ПРЕДИ - са тъжни и облечени кофти. СЛЕД - ухилени и с разни хубави дрешки и дрънкулки. От Гьобелс ли са го усвоили мисирките тоя номер? Ако ДА - значи са много добри ученици...

Опазил Господ

Дайте преди и след и на нашите миски - Ангелкова, Караянчева, леля Цецка, Корнела и тн. знайни и незнайни политични, особено тези докопали се до евродепутатските места.

Чичко доктор с големия нож им е променил вида, това не е станало от само себе си

Голяма измама. После горкият съпруг ще се чуди защо децата им приличат на крокодилчета...

При някои буквално няма разлика

Едното е демо версия. А след сделката виждаш какво си взел реално.

Един хубав грим и прическа правят чудеса, не само пластиката.

С малки изключения, повечето са загубили и от симпатични, естествени жени, са заприличали на пудри. Младите мъже се лъжат, дъртите вече сме се убедили, че гримът е гняс, не се пипа, че цапа, има жени които буквално си рисуват лице, но майсторките са малко, по-често ефектът е "баскервилско куче". Та, един съвет, ако искате хубава жена - вземете си къпана, нищо че не се вписва в инстаграмските критерии за красота.

Ahahah Защо я(го) няма Charice или по точно Jake Zyrus

Половината жени ми харесват повече преди, отколкото след...

Вляво - намръщено, несресано, негримирано. Отдясно - офотошопено, порцеланово-захилено, причесано и май в някои случаи умито. Абе хептен ни вземате за балъци, мама му стара!

А също и грижата за зъбите. Учудващо е колко много хора са немарливи в това отношение. Не визирам само хигиената.

Някои са по-грозновати жени, други са откровени джендъри, а трети са симпатични и без корекциите си. За 1/3та от жените почти всеки грим може да постигне същия ефект, като след корекциите.

шокиращо е да се види какво ли не правят жените със себе си, само и само да се харесат на мъжете и на публиката по колозеумите. ако си бяха останали в оригиналните опаковки, нямаше да има оплаквания за сексуални "посегателства", но джендър-феминистките и "ми ту" пак щеше да си ги има... :-)))

Егати коркодилите.И преди и сега са отчайващо грозни.Но това е природа,какво да се прави.

Да, особено номер две

Ангелкова си е изрязала клюна и вече има нормален нос, провери в нета

Sara

Фотошопът е голяма работа!

то па едни мъже

само фотошопа. Тука с мистрията са ги клепали.

... Жена, без маска и без грим - озъбено, свирепо куче ..

Тези орунгели къде сте ги намерили? Виждал съм жени с грим и без грим, но вие цепите мрака.

Половината са станали от плашило на страшило.

Мъжете подбират партньор за размножение по вътрешни усещания, чрез които еволюцията се опитва да подобри генофонда. Ако излъжете партньора си, е неизбежно да получите деградация при децата. Тези жени не мислят като майки ...

То пък като се харесат на мъжете,че голямо чудо. Жената трябва да се разкрасява за себе си. Ако тя се харесва, e достатъчно да е щастлива. Това не може никой до ти го вземе. За съжаление дамите на снимката са доста ощетени.

Хаха, при мен е достатъчно да се наспя

и установявам, че усилието е било напразно.

Стигнах до четвърта снимка ии не посмях да продължа...

Малеее, дано докато дойде време за лягане да съм забравил този ужас, че няма заспиване!

То и при жените е така.

От всички точно 3 ми изглеждат"после" по-добре. Другите са, като гримирана карикатура на себе си.

Те повечето хора са грозни. Виж по улицата какви ходят, също в огледалото. Важното е4 самочувствието.

Не е баш така... Щом успее да излъже, то тези черти и способности се предават Както е казал Дарвин, оцелява не най-приспособеното, а най-приспособимото.

Кое е това предаване?

Тъпите западняци и нас искат да направят такива малоумни, тези на снимките са ужасни и преди това и след това, българите по принцип бяха много хубави хора без много усилия, и жените и мъжете, но през последните години се изродиха, смесени бракове, жените се лутат между такива с джуки и такива занемарени, мъжете същите, но нито пълна промяна, нито магическа пръчка може да поправи кофтите гени!

Не разбирам как плътни, негърски устни след промяната са станали тънки. А две от жените са много по-добре преди промяната.

Ми да се грижат малко за себе си - повечето не са си обръщали внимание от години - да отидат на зъболекар, на фризьор, малко упражнения, да си подбират по-добре дрехите и да се грижат за кожата си - никоя жена и никой мъж няма да изглежда добре, ако се неглижира...

Бахти, не мога заспа довечера...