Първа публична поява на кралица Елизабет Втора след седем месеца изолация (снимки)

Монархът на Великобритания посети научно-технологичната лаборатория по отбрана до Солсбъри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно защо показват тази ДВОЙНИЧКА ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СЕ ПОЯВЯТ ВЪПРОСИ ДАЛИ КРАЛИЦАТА НЕ Е УМРЯЛА ОЩЕ ПРЕЗ 2107 ГК. ОТТОГАВА ПОМПАТ ТАЗИ ДВОЙНИЧКА С БОТОКС И Т.Н ВИЖТЕ И САМО БУЗИТЕ И ИЗКУСТВЕНИТЕ БРЪЧКИ- БОТОКС ТА ДРЪНКА

заради високите токчета щели и сметките за ток да са по-високи . Тружинките от западна Европа отдавна не са свикнати на вредните емиси от въглища и дърва . Така е . Щом вземате да приютявате такава неминуемо да си изграждате съответната електрическа инсталация . Иначе : lockdown

Днес приключих с гледането на 3те сезона на "Короната" по Нетфликс. Велика персона а Елизабет II.

чУДЕХ се какво ми е липсвало през тия месеци? Успокоих се. Кога ще им поместите та тия от това семейство изследванята на кръвта и урината?

чУДЕХ се какво ми е липсвало през тия месеци? Успокоих се. Кога ще им поместите та тия от това семейство изследванята на кръвта и урината?

Сега всичко е по план, Англия ще получи супер сделка с ЕС а лошата Русия санкции...

Съмнявам се дали е била тя, сигурно е копие, щом не е отишла заедно с внука си. Кой знае къде е скрита и няма да се появи до края на пандемията.

И защо е без маска? И какво изобщо ни занимавате с тая, дето и да се появи и да не се появи е все тая? Цял живот, заедно с цялото кралско семейство паразитират на гърба на данъкоплатеца, без да са свършили работа за 20 стотинки.

може би защото снимите са стари, или защото на открито маските не са задължителни там...

Бабиерата ме кефи.

Паразити.

Ехааа единия с хеликоптер а другият с автомобииил, якоо. И нейно величество е била облечена с розова рокля, още по якоо. Кой идиот ги съчинява тия словесни диарии, бре?

Изкарали са бабата от бункера

Голям наплив на специалистките по хоризонтално снабдяване след като навсякъде цъфне на ново короната и ограниченията . Дабе , изведнъж в последното село една гримирана с високите токчета и всичките други абитрути .

лоциони , мехлеми , хапчета , инжекции , други терапии , отварям дрогерията на селски тръмбеж , поляната номер 697

чух че сега щяло да има на Ай-фон апп за електронни рубли !