Коментари - Първата българка, украсила корица на сп. "Vogue", стана майка на момченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да е сексапилна за Вог. Има все пак някакво по моделско излъчване на някои от снимките, но ми се струва с малко къси крака за работа на модел. Едва ли има 175см височина с този къс баджак. За модел не е чак толкова слаба, не виждам какво толкова се вайкате

Тази не изглежда здравословно като цяло, явно ѝ коства големи услилия , с цената на много лишения да се поддържа в тази форма и това ѝ се отразява на цялостното излъчване - тоест не е генетично предразположена за такава телесна маса. Например и Наоми Кембъл е модел, ама на младини , когато беше на върха на кариерата си , и когато дизайнерите не ги натискаха за "здравословно изглеждащи модели" , както е в момента, не изглеждаше толкова болнаво анемична, като току що излязла от дълъг престой в болница. Дори Кейт Мос дето е оцелявала на бело и алкохол, не дава такова впечатление , нито на подиума нито на фотосесии. А тажена има доста притеснително излъчване и общ тонус на тялото. За вог си прав , това коете са харесали е костната структура на лицето , скули и отсечените линии на челюстта. Имаше такъв тренд преди време. Жалко , че го е постигнала с як глад.

Има много красиви очи и сравнително хубаво лице, но дотам. Страшно слаба е и мяза на скелет или на лагерник от Освиенцим. Не мисля, че подобно телосложение и отива. Още като водеше спортните новини по БНТ ми ставаше жал да я гледам такава слаба сякаш е анорексичка. С нейния ръст може преспокойно да е с двойно по-голяма телесна маса. Тогава ще изглежда като нормална жена. Тая мода в света на дизайнерите да слагат роклите си по разни възслаби женици заприличали на чучела трябва да е подсъдна. Къде са МеТоо-тата в тоя случай или те скачат само когато е срещу мъже, а не срещу дйзайнери - последователи на дъгата или жени.

в Европа имаше опит да наложат на дизайнерите и букинг агенциите да има въведени стандарти според, които моделите не трябва да изглеждат толкова анорексични. Но не зная дали са пожелателни само и дали се следват в момента. Но като цяло моделите които се разхождат по-ревюта в ролята си единствено на закачалки за от котюр , винаги изглеждат по-анорексични , отколкото моделите, ползвани за бельо, бански, или спортни линии, и известните модели, които са знакови лица на разни модни къщи като Бела Хадид, Кайли Дженър и тн също не са толкова кльощави - даже там може да минат и по-пухкави, тоест нормални атлетични жени, които не са размер 00.

Не, не скачам на кокал…

нащо "галдже" и най убаву!

то бива, бива манипулация, но това вече ми идва в повече! А и не знам защо се сещам за тази фамилия Шопова от времето на соца, дали не са платежоспособни от семейството, за да я оценят като "модел"? На какво - не мога да се сетя!

Защо триете точен коментар: Крокодил с обратна захапка.

Не е за списание. За домашния албум да си пази снимките

Като спи без гащи така ще е.

Това моме е обирано за кайма бе,кой харесва такова нещо?!

Много е грозна, ужасно

Нищо против девойката, но още не мога да зацяпя поради какво я наложиха "модните" агенции. Имаше период, в който световно за еталон се взе анорексията. Явно плащачите бяха решили, че им харесва да опъват болнави жени. На тия дето мислят, че това е майтап препоръчвам да разровят из нета. Момиченцата за да са "актуални" са се докарвали до болестно състояние умишлено.

тия ервюта ги гледат основно жени и за да не се комплексират ги избират болнави и леко грозновати . също така да не отвичат вниманието и да гледаш дрехата а не манекенката

Да им е честита радостта и всички да са живи и здрави!

Изглежда уморена, иначе е симпатяга И при положение че е бременна е доста кльощава

Красива е. Нека се множат красивите.

Мъжът й има много по-здравословен вид от тази вейка....

Нора изглежда около 147 пъти по-симпатична и на живо и на екран. Кой малоумник е подбирал тези снимки? От всичките около 3 стават за нещо. Нищо чудно че и коментарите са такива. Няма нормален човек, но когото това да хареса.

Момичето е с анорексия. Много е кльощаво.

Не я знам тая буля какъв и е случея, ама има доста болнав, нездрав вид..едно време им викааме нефелни на такиве екземпляре, като че живецът им едвааа се удържа да не прегърне свободата и да отлети. Треба и некой да ѝ нащипе бузите малко цвет да вкара , малко да дигне хемоглобиня, ония свещоливници у мадам тюсо по-живи изглеждат. Дано момете е добре и просто да е кльощаво дее ама треба се погрижи за себе си , че и доста застаряла изглежда от тва постене...

Има лелки на пазара с доста по-голям сексапил от тази жена.

Да живеят гримьорите!

браво! прекрасно! а снимки от зачеването нямате ли, та да ги споделите??

Нормалните българи раждат децата си, но според дир-ниците, известните к.рви и пе.али "дават живот" и даряват с бебе" съпрузите си, хахаха! Да ви го сложа на "журналистиката", хахаха!

Баси клюна

Леле, Мале, то не е Нос, не са Широки Рамене, това на кой му харесва да си търси по-добре Мъж за Съпруга като наш Асенчу от Маалата!

Коя е тази?

Крокодил с обратна захапка.

И тая ако е модел батко, аз съм ....

А според ганювците българките уж били най-красивите жени на света.

Първата българка украсила корицата на Воуг, ама турския. Има огромна разлика. Иначе да й е здраво бебчето.

Много странни критерии за красота... на заглавната снимка прилича на дърт вампир или вещица, но в никакъв случаи на младо, здраво момиче... и какви са тези бръчки около устата, на тази възраст а да не говорим колко е хърбава и кльощава. Да има големи и красиви очи... и това е всичко... с такива модели за красота, промивате мозъците на младите момичета и някои от тях получават хранителни разстройства, други се депресират или имат ниско самочувствие и се чувстват нещастни, че не отговарят на идеала за слабост!

КЛЕЦАЛНИЦА

Мора Шнопова смана тайка на номчемце... Ша полОдея!

Живи и здрави.