Петра Немцова стана майка

Манекенката е родила преждевременно, но бебето вече е добре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави! Но младоженецът прилича на нашите мургави събратя. Не подхожда на тази славянска красота, но може да е с добра душа.

Евала! За 40г изглежда супер!

За сведение на незнаещите Петра Немцова е много известен модел Преди доста годинини тя загуби приятелят си в едно цунами А самата тя едва се отърва жива Аз съм възрастна жена и желая здраве както на нея така също и на бебето и съпругът и

и емили рататуйкова е известен модел

Емилито е повече инстаграм модел. Петра е модел на висша мода, отделно е от старото поколение модели, които нямат нищо общо с днешните. По време на заметресението в Индийския океан на 26 декември 2004 г. Петра е на почивка в курорта “Кау Лак” заедно със своя фотограф и годеник Саймън Атли. Тогава огромна вълна цунами връхлита мястото, където бъдещите младоженци са отседнали. Годеникът й загива, самата тя успява да оживее по чудо. Когато водата я понася, в един момент просто е престанала да се бори. И тогава стана чудото, озовава се вкопчена в едно дърво. Заклещена в палмовото дърво, Петра оцелява, като се държи девет часа за дървото, въпреки че е получила четворна фрактура на таза и вътрешен кръвоизлив, като на моменти губи съзнание. Имало е вероятност манекенката да остане инвалид. След тази трагедия основава фондацията “Щастливо сърце” , чрез която събира средства за построяването на домове и училища за децата сираци или без дом след цунамито.

Тапълно вярно! Ето и линк към статия, в която самата тя разказва за трагедията, сполетяла живота й. https://eva.bg/article/986-Petra-Nemtsova

мръсницата тя

Изчакала 2 седмици.......кой се интересува въобще?

Коя е тази ,че да ни информира за себе си Сшулю и пулю ни занимават със себе си. Да са живи и здрави.

Какво преждевременно раждане през ноември, когато била споделила, че очаква бебето през август

Бебето по-скоро е преносено 4 месеца. Как става това?

Може би с медийна "помощ"?

Между другото на снимка 13 е Каролина Куркова, а не Петра Немцова

Браво! Да са живи и здрави!

На 40 години първо дете. Дано да е добре и да няма проблеми детенцето, но с това преждевременно раждане.

Синът ми се роди 5 седмици преди термина и мога да ти кажа, че е изключително здраво четири годишно момче. Когато не можеш да кажеш нещо смислено, по-редно е просто да замълчиш. Всичко добро и успешен ден.

Съдба - можела е много по-рано да има дете. Когата е на 25, годеникът й умира. Цитат: "Странно е, но дори и когато някаква помитаща трагедия те връхлети изневиделица, винаги има какво да научиш. В един момент си стягах багажа, в следващия миг се борех за живота си. Със Саймън ходехме от година и половина, предишната нощ много се смяхме. Искахме да се оженим, да имаме деца. В онзи момент аз имах всичко, за което човек обикновено мечтае. И за няколко минути то изчезна завинаги. Но дори и това се оказва една възможност да направиш нещо добро. Аз се промених много, направих неща, за които не бях мислила преди това, коренно промених приоритетите си. Семейството ми и това на Саймън се сплотиха още повече. Саймън си остава част от живота ми. Зная, че би се радвал да ме види такава, той беше изключително позитивен. Толкова е жалко, че е необходима катастрофа, за да ни накара да оценим живота, но е така." Манекенката издаде и книга, посветена на загиналия й годеник - „С любов, завинаги".

Много жени става майки и много от тях раждат не в определеният от медицинското лице термин. Това момиче нещо по специално ли е родило?

Това е добра новина. Не е станала баща.

Журналистчетата няма ли да напишат нещо смислено ? Коя е тази и кой се интересува от нея ?