Петя Буюклиева стана свекърва на албанка (снимки)

Попзвездата ожени сина си Тони за красавицата Еги Брендо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен с баба си "фаталната жена"с прическа на бабуин я помня как потресаващо изпя "Мила Родино" на моста при целувката на Станишев и Местан.

ALBANKATA DALI GALTA!

Младите по -далеч от тази самовлюбена истеричка . Тя си мисли ,че всичко започва и свършва с НЕЯ !? Иначе ,да са живи ,здрави и успешни !!!!

Странно, защо ли на всички известни българи, децата им са в чужбина? Нали в България било хубаво, да живеят и те тук. Всички се осраха и изчезнаха, а постоянно убеждават обикновените хора, че тук било прекрасно място за живеене. Да се върне с булката този и да работи на 3 смени за 1000лв. че да го видя тогава :).

И защо да работи за 1000 лв??? Човекът е инвестирал в образованието си е може да избира работата си, а не тя него!!!

баси грозните свадбари мулки и някакъф травсетит тони

Свекърва идва от руски... вся кровь

Кво ли пишат в Албания за свекървата? Как са си дали красивото момиче на това червено-лилаво чудовище.

Преместили се в Цюрих, но за по-евтинко ще правят сватбата в България.

“Ожени сина си”…вие в кой век живеете

Все пак добре, че не се омъжил /щото и такива има/.

За кого е добре? За вас? И с какво е добре? Какво ви интересува кой за кого се бракосъчетава? Дъщеря ми е в брак с жена в Англия. И “такива имало”, е кажете ми го в лицето и ще ви избия зъбите. Тъпа нация, не се научихте че всеки има право да си живее живота както пожелае. И кажете кои са тези “такива”? Това са наши деца, роднини и хора и подобни квалификации за ужасно грозни и неандерталски.

Е много злоба и комплекси, пий си хапчетата! А ако щерка ти си смени и пола, ще решиш, че си принц Чарлз сигурно.

С какво е известен младоженикът, освен че е син на майка си?

а тя а кво е известна, освен с песента на тодор колев - баба ми е фаталната жена хахах :)))

Защо тази новина не взриви света, защо криете новините . Изпратете тази новина в космоса . Нека извънземните научат невероятната история .

Щом се обичат младите, нека се вземат

Всичко най-хубаво им желая.

Албанците са Ислямистите- Османци, турци, които останаха в Европа след Балканската война през 1912 г.. Тия са си Араби... Но ако прилича на някоя жена в Европа, може да са ОТВЛЕКЛИ някоя европейка и да са я оженили насила за арабин, албанец, турчин.. Тая да вземе да си СМЕНИ името и да стане БЪЛГАРСКО....

Сред албанците има и много католици. Някога на тези земи се е простирала България, затова там има и български етнос.

Всъщност има и много православни. Но да не забравяме, че албанците мюсюлмани завладяха Косово и вече са на път да завладеят и т.н. Северна Македония.

Що се изказваш неподготвен?Не може така да се обобщава и да се хвърлят едни думи.Във всяка държава има палитра от хора.Ето аз не искам да ме отъждествяват с глупави хора.