Певецът Стромай отмени свои концерти във Франция по медицински причини

Белгиецът преди време страдаше от физическо и психическо изтощение

Обратно в новината

Коментари - Певецът Стромай отмени свои концерти във Франция по медицински причини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Стромае се върне скоро в строя. Изключителен човек, който не прави музика заради комерса. Тази умора от себе си и от очакванията на хората може да убие, особено когато светът има очаквания от теб да си La tête haute, а ти не намираш сила дори да се изправиш от леглото защото си вече потънал в страданието си.

Абе като го гледам в клипа си е чист педераст.

То е защото гледаш, а не виждаш, а по ирония песента се казва рандеву. Ирония е на излишните претенции в една връзка, приписвани по правило винаги на жените.

До "?" Ти знаеш ли какво означават думите "ирония" и "рандеву", че от написаното от теб оставам с друго впечатление?

То от клипа ти оставаш с впечатление и че Строме го мори спина. Никой не ти е виновен, че не разбираш посланието, т.е., че от виждането ти не се случва рандевуто с идейния замисъл, ама нейсе.

има значение, но е женен за жена и има детенце. В БГ това явно най-много важи. иначе песните му като смисъл са прекрасни. Последно песента в която се пее за обикновените хорица миячи, чистачи и прочие, за които никой никога не се сеща е толкова добра че набра потенциал да го направи световно известен.

Един от любимите ми изпълнители, дано да не е нещо сериозно, макар че май има психически проблеми. Страхотен творец , успех му пожелавам.

Струмяна ли ще става, нали сега е "модерно"?

Така като го гледам, според мен го мори СПИН-а, а не нещо друго.

Къде ги намирате тия транс-педи олигофрени да ни ги пробутвате.