Певица от японски произход промени правилата на наградите Брит

Доскоро Рина Саваяма нямаше право да се състезава за отличията, нищо че е прекарала 25 г. в Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....

Англичаните са умни хора и ще приберат талантливата японка. Ние щото сме много хард ще си стоим прости, смръдливци, при които даже сирийските бежанци не искат да останат...

То пък един талант ... Но за разлика от повечето японци, може да говори английски. Но реално момиче като нея в родината си няма да бъде приета добре, няма да може да се омъжи, японците са невероятни шовинисти. Може направо статут на бежанка да й дадат. Ганди победи, островът вече е населен масово от пакита и хиндита, които на всичкото отгоре са по-умни и по-образовани от англичаните.

Ислямистите- Османци ( турци, араби, сирийци и египетски ислямсити), 500 години ЖИВЯХА на територията на България. Тия КЛАХА българи и КРАДЯХА, но ние ги изтребихме и избихме при Освобождението на България и когато през 1989 г, ги изгони Тодор ЖИвков.. Ако им бяхме дали право да ГЛАСУВАТ на българкските избори, онези веднага щяха да спечелят и да продължим да сме под Ислямско РОБСТВО.. Най- добре, англичаните да ИЗГОНЯТ тая японка към Япония, щото започва да става МНОГО НАГЛА..

Ех! Накъде го изби! Аз очаквах да кажеш, че и ние трябва да вземем пример от японците и да забраним двойното гражданство, защото така ще спрат автобусите идващи от Турция за всички избори, за да налагат участието на една антибългарска партия в управлението на държавата!