Коментари - Пике: Много съм щастлив с Клара, а най-важната ми работа, е тази на баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки му се поебва младо пу.и, но не е нужно чак пък развод за това :)

Само че на добрия баща му е по важно да живее с децата си, докато растат, отколкото да има тръпка в секса. Затова не дава на майката повод за развод и не става причина за тежки сътресения в живота на децата си

много грозна тая новата,бе,егати

Друго си е тясна катеричка

аз съм жена на 43 и на мен да ми дойде млад левент на 23 ще се вдетиня и ще се освежа, защото не са се сблъсквали с проблеми младите. Ше стана щастлива, весела с розова кожа, просто се подмладяваш, въпроса е до кога, до кога ще издържите, защото проблемите си идват така или иначе. Та смисъл моето мнение е не се развеждайте бе хора,няма смисъл. Поне с мъжете или жените сте си свикнали и не е нужно да се натоварваш да си все красив. Сега при патологии развода е задължителен, но иначе НЕ

много мъдро, благодаря

Нямаш ли 20 годишни деца, които да те освежат с присъствието си, защото още нямат твоите проблеми?

правило за добрия баща - не вкарвай любовници в семейния креват в който си направил тия деца с майка им. нараниш ли майката на децата си, нараняваш човекът, който те обичат най-много и който буквално им е дал живот. Ако ще се разделяш, го направи по цивилизован и уважителен начин, а не след като те сгащят в крачка.

Пълно е с такива мъже - искат на първо място да са добри бащи, а се изнасят от семейството и си веят байрака. Съжалявам, но представата им в какво се изразява ролята на баща спрямо едно дете, е сбъркана!

Не се научиха да изневеряват, все по баламския начин.

Пике е женкар, ако беше постъпил като мъж да и каже в очите какво иска а не да води любовницата си да се въргалят в общото им легло с Шакира можеше и да го разбера но той е малко лекенце и дължи един буркан сладко на Шакира...:)

Разбрахме най-вече, че Пике е стиснат и не му се е плащало за хотел или квартира за любовницата, затова я е водел в дома на децата си. Кака Шакира го хвана и направи милиони от една нищо и никаква песен... Ами, тъпичък си е Пике.. Че и свидлив

Явно дъртата не може да го преживее още и почна да го хейти. Докато на оня му е през уя и си тресе ярето

С нова млада жена как няма да е щастлив...

Ще трябва нови деца да си направи.

Пике е извратен, преди - 10 години по-стара, сега - 10 по-млада. Връзки с голяма разлика са успешни само по изключение. Приключил си е футболната кариера, та заради това се чувства добре.

Според мен не е извратен, явно не е особено сексуален. И в двата случая просто си е седял и си е бъркал в носа, а връзката е започвала, когато съответната нахалница е идвала и му е бръквала в гащите.

Чак пък чаровник? Големия убавец на мама

Старата кранта си е стара кранта, независимо колко е лъскава!

lu4ka

Нищо де. Тя и тая ще остарее, ама не е толкова богата. Да не говорим, че е копие на Шакира. А сега си представи, след 10 години, без пукната пара, побесняла че убавецът си е намерил друга. Тогава какъв цирк ще бъде…

Грозно копие! Безцветна и лигава.

То имаш ли друг избор след тва публично фиаско:)) И да не си ще стискаш зъби докато подемат некое друго селебрити таблоидите :)

Друго си е крехкото агнешко! Само боб не става!

се сетил сега за децата. Па кат си толко щастлив с Чията, да беше турил край на връзката с майката на децата ти културно. Не да се влачиш тайно, па ако те хванат хванат. Е хванаха те, сега и отговорен родител го играеш.

Знаеш ли как се слага културно край с латина? Никак.

За кво се е хаванал с латина при това богата и известна