17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А балдъзата на Робърт Джулиас какво очаква? Автобуса за Павликени, ли?

Връзката им започна след като актрисата се раздели с годеника си Еван Питърс през 2019 г. Те бяха заедно седем години, но с прекъсвания, като дори отмениха сватбата през 2015 г., а след това пак се сгодиха, Т.е. ... ? Кога започнала връзката преди няколко месеца, кога се разделила с предишния, с кого си е отменила сватбата ? С предишния ли? Със сегашния ли? От няколко месеца заедно и вече бременна ???

А баба и на Джулия жива ли е за да и пожелаем на нея здраве????

Съчувствам на Ема в чисто професионален план. Това да не те обявяват по име в заглавията на публикациите за теб, а като роднината на някого, е ужасно депресивно. Дано Ема успее да се отърси от този роднински воденичен камък.

Ще чака, щом не гълта.

Сух сух сууух!

А дъщерята на Ерик Робъртс кога ще ражда?

А бабата на кучето на съседката на вуйчото на сестрата на съученичката на племеницата на Джулия с какво закуси на 12-ти март, че не мога да се сетя?!

Направо трябваше да напишете че дъщерята на Ерик Робъртс която също е актриса ще има бебе.Или,че Ерик Робърдс ще става дядо.Той е достатъчно известен и много по-добър актьор от Джулия.Защо изобщо трябваше да я споменавате?

Да но аз Ерик не го знам. Но сега като каза че той ще става дядо много се притесних за него. Това е такава сензация. Сега ще е затрупан от папараци.

Мерси, че казвате. Иначе нямаше да успеем да поздравим младата двойка навреме. И подарък да купим. Ама защо не казвате пола на детето - розовко да взимам или синьо?

Също как и кога точно е заченато отрочето. Много е важно. Моля отговрете на този горещ въпрос, че сън не ме хваща откакто рабрах.

С приятелството - от дума на дума, и айде в деветия месец! Нали уж нещо леля й с ужасната захапка и джука се беше скарала с баща й и не си говореха? То и Анджи не понася баща си Джон Войт. Въобще - убава работа, ама оливудско-чифутска.

Ема Робъртс е много известна актриса. Да не е чак колко лелка си и тейко си, ама може ли такова заглавие? Уж сте лайф... излагате се!

Абе много изветна ама ан не я знам! Що тъй?

И тя не те знае ;)

Изпуснал си момента, когато кралиците на интернет бяха трите Еми: Ема Уотсън, Ема Робъртс, Ема Стоун

И аз скъсах на моята коза халката.

Коя от двете халки? Вкиснатата или вмирисаната?

По добре си оправите пощата...дир.бг

Обикновено избягвам да кометирам под такива "новини" но в този случай не мога да се сдържа! Внучката на бабата на сестрата на некоя си филмова звезда, паднала и си счупила крака. За кво ни е това? Освен да видиме че култа към личноста на некаква звезда, се простира до цялата й рода. Това и Сталин не е успял да го постигне!

Проблема е в заглавието...Никой не си избира роднините ;) Иначе, въпросното девойче е доста добра актриса!

пък една комшийка на майка ми има братовчедка която срешнала една жена в кауфланд която била сварила боб...

по ловджийски ли?

Дълго мислих защо ми трябва да го знам това. Така и не разбрах. Но наистина е покъртително с каква плява си пълните страниците, дира...

А ти - пасеш ли пасеш.... :D