17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Ванче

Хайде и ДанЮ Жалкия с пълен памперс у ританките пое към Габрово...Такова злобно мазно самовлюбено същество.Браво на Стоян.Печели 3ти дуел.

Има Бог! Стоян победи габровското леке Данчо. То биваше самочувствие, но като неговото без покритие, беше наглост! Сега да си навре фунийките в стиснатия габровски заден отвор,което пожелаваше на Стоян да си мушка!

Попитали радио Ереван какво е стюардеса. Радиото отговорило: летяща кувра.

Браво на Ванчето! След успеха в играта идва и успеха в любовта! Въпреки че Петър не я подкрепя много- много вътрешно и се възхищава.

Ква любов бе, дали ще се хване сериозно с 8 години по-голяма от него, дето не е нищо особено, досадна е и емоционално нестабилна, точно женкаря Петър, който обича разнообразието, ти си жена, 100 процента, ха ха ха ха, тц тц тц тц, ха ха ха ха, неееее ! ........

Калоян и Петър са отвратителни низки душици.

Боби с един жалък дуел с йогата като продукцията го прекара,че трябваше да вдигат еднакви килограми при положение,че Боби беше поне 15/20 кг по-тежък.Петър със смехотворния дуел с Асен все едно не е бил изобщо на дуел.На Калоян дуела с Ангел беше 50/50 но прецакаха Ангел с недомислието бутон за Алманаха.ДанЮ Жалкия влезе да се изложи.Кустев и той само свирката на тенджерата под налягане.Скътавки от дуели,клюки,сметкаджийство са "мъжете''тази година.Само Ваня/не съм и почитател/но след 4 спечелени дуела няма друг по-достоен за наградата.

Ако не й подсказваха зяпачите простата селянка още щеше да се мъчи да изкара чувалите от спиралата.

Мара първичната, вместо да прочете веднъж алманаха, разчита на това да измами Хепи и се сърди на Надя , че била казала че няма отговорите. Цялата ферма подкрепя ямболския примитив пред далеч по интересната Ваня. Нещо не разбирам.

Няма време да чете алманах от масажиране на Кустев,Петър и Калоян,клюкарене с тях,пушене на цигари и да следи на коя жена може да налети агресивно.Като излизаше от Фермата каза,че била себе си.Явно и навън е такава агресивна и простовата.Типична турбочалгарка.

Ванчето е тъпичка и добродушна стара мома. Къде къде по добре от злобната и проста селянка...

за другата не знам, но явно не си гледал Хепи Ванче на живо. Нито е тъпичка, нито лишена от романтични приключения

Стара мома и добродушна е , но изобщо не е тъпа. А Мара наистина е злобна и проста селянка. Първичността и е движеща сила в живота.

Просто е добродушна, "тъпичка" трудно мога да кажа, че е защото знае няколко езика и е учила в Германия! Просто е добродушна и затова я смятат за тъпа, защото не е хитра и подла! Изобщо в България "добродушието" се смята за признак на глупост и че такъв човек е балък и лесно можеш да го излъжеш или преметнеш. "Свестните у нас считат за луди" - Христо Ботев.

PARROT

Браво на Ваня!Излезна голям изтребител!Мара с голямата уста, дет се заканваше, че ще оплющи всички жени до една и била най-силната, падна още в първия дуел.Нека Ваня спечели!Заслужи си го!

Ваня трябва да вземе наградата.Ама тя вече е дадена.Кой спечели?

Браво на Ванчето! Тя се показа като най човечната, най искрената в сравнение с болната от непрекъснати сърбежки Даяна, истеричната ямболийка, злобната Надя, клюкарите Петър и Калоян, подмазващият се на силните Боби, ревливия пубер Данчо(отвъртително). Остана стойностния Стоян-чист и човечен. Ще бъде върховно, ако бие даващия злобни закани говорещия на габровски диалект Данчо и му смачка огромното самочувствие и да си мушне в неговите дупки фунийките , които препоръча на Стоян.

Ванчето е Терминатор! Терминатор - Ванче! Най ме кефи как Петър, Калоян и Данчо се пукат от яд и злоба, че Ванчето побеждава! Тримата когато са насаме с нея й се правят на приятели, но когато я няма говорят глупости за нея. Вчера беше същото: подкрепяха Мария, а се правеха на приятели на Ванчето.

Докато кастинга го прави екипа на БиКБрадъ, тъпнята ще е повсеместна.

Таз Ванчето дразни, но пък кефи, как все я избират, щото да им е по-лесно, а тя ги плющи една след друга.

Вместо да правят деца, те тръгнали да се правят НА деца. Инфантилизация. Тъжно е да се гледа !

Е тогава да идем с теб в Столипиново и да се поклоним на местните обитатели, защото там във всяка къща има много деца!

Най-после Мария, след тримесечно излежаване, без дуели изхвърча още при първия. С първичен животински инстинкт, простотия, псувни, скандалджийство и интриги тя се отличи. До последния момент се опитваше да измами Ванчето с Алманаха. и двамата интриганти и клюкари Калоян и Петър и помогнаха. Н о върхът на интригите беше злобарката Надежда, която също изкара само един дуел.

Най-после се махна ямболската неандерталка.Много проста и агресивна женица.Само Ваня заслужава 100 000лв защото спечели 4 дуела."Мъжете" тази година са клюкари и злобари.Най-противнин още от началото са ми Данчо,Кустев у Калоян.

Да найстина, в тази "Ферма" мъжете са найстина големи клюкари! Петър ми го играе "мъдрец", Калоян "суфльор" гравитиращ около Петър, а Данчо го играе някой и нещо, а всъщност е пълен смещник - позьор! Данчо "богатия" - ебати боклука, ако беше найстина такъв нямаше да парадира! Петър "пилот"? В неговият клип - презентация на сайта на "Фермата" дават самолетче да лети, но в кабината не се вижда дали го кара Петър?!? Калоян - личи си, че е алкохолик по зачервеното лице от двете страни на носът му!

Калоян ми е много анти,на 28г.а все едно е над 60 +по държание, приказки, манталитет точно като селски пенсионер.И смехът и говора му като на дъртак.Има нещо сбъркано при него.Застинал някъде в 50те години когато дори не е бил роден.Все едно е живял по време на соца.

Добрата работа я свършиха в този Мюзик айдъл, който спечели Магдалена Джанаварова. Но не във връзка с нея и не защото са открили някой велик талант

Юхууууууу, Ванчето е машина! Успех на финала!

Ванчето е природно интелигентна и затова побеждава кухите лейки. Дано си намери сродна душа.

Зомбитата простаците

Предаването става все по-долнопробно, въпреки големите си претенеции, заради кастинга. Тази година избиха рибата- глупави мъже с огромно желание да командват, които естествено се чувстват по-добре сред презноглавите и дразнещо инфантилни женички и естевено , вездесъщите плеймейтки . По-умните като Милена и Даяна- вън! Жалко , защото харесвах и предаването , и Иван и Андрей, които преди години свършиха безценна работа в едно друго предаване - Мюзик Адъл

Абе кви женички Тея коне и грозната Милена и сухата съчка с широките рамене Дая. За това,че били умни хайде моля те. Милена доказа,че е проста ,като овчар , а Даяна показа ,че освен тъпа е и много зле емоционално.

да бе да. И днес единствения за който си спомням от това предаване от мъжете е Иван Ангелов от Айтос! Голям талант!

Фермата я разтуриха отдавна, беше до с Железница софийско!!!!

Стига бе, Шерлок

Ако има нещо сигурно, то е, че не трябва жена да печели. Много е ниско нивото им...дано Пешко или Боби вземат всичко

Браво Ванче, супер си. Незнам какъв ти е проблема с мъжете, но аз бих те любил с кеф. Успех на финала.

Ванчето найстина си е супер! Но си е бръмчалка и се прави на умряла лисица, като казва, че има проблеми с мъжете! Всичко това го казва, за да се оправдае, че още не е женена, но със сигурно чака своя "принц", но е отракана и си ли чи, че го чака в "движение" и не си седи на задните части! Както и да е! Кефи ме! Успех в дуелите и победа във "Фермата"!