17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че е прието сектите в Индия да се наричат семейства. Излагате се с публикуване на подобни абсурди.

ебал- това убаво, ама що не е и фърлял...

извинето но това е извартено

Ебаси тъпия и еблив циганин, Индия е над милиард заради такива изроди като този

дали им помни имената поне?

Животни!

е нема що....

Представяте ли си....38 тъщи да му дойдат на гости ...... УЖАС !!!

И ако трябва и тях да ги оправя......ужас!

Мали, тоз е трябвало да не се ражда!

Ей това е е.б.ач. Не като дебелите и оплешивели български мъжленца с малки пиш.ле.н.ца, които цял живот са имали само една жена, ама иначе живеят в някакви фантазии за бройки.

Кажи ми сега това не е ли варварство. Там жените са като парцали, а децата да оцеляват както могат.

Но незнайно защо феминистките никога не ги е грижа за жените там, нито в мюсюлманските държави, нито в африканските, където ги обрязват дори без упойка. Но като стане дума за тях самите са първа пушка и надигат вой до небесата, въпреки че живеят най-добре от всички. Да им се неначудиш.

ха, та там мъжете са непробиваеми, убиват те просто защото си жена, още като бебета ги захвърлят, как се бориш с малоумници. на чиято страна е всичко и всеки, тук има феминизъм, защото има цивилизация - " Степента на цивилизованост на едно общество се измерва с мястото на жената в него" - Енгелс.

Виждам колко те е грижа. Точно за това говоря. И докато ти се оправдаваш пред себе си с безумни доводи, някои хора реално правят нещо по въпроса там на място и спасяват малки момиченца от генитално обрязване, от женитба с 50 годишни изроди, от семейна чест изявяваща се в пребиване с камъни. Опитват се да променят мисленето на хората там и малко по малко успяват. Ето това са истинските феминистки. Не вие, които тънете в удобство, лукс и спокойствие, но ревете като крастави прасета за още и още. Живи и здрави да са истинските феминистки. Вие не сте такива.

За да се осъществи и да бъде трайна, промяната трябва да дойде отвътре. И първо трябва да се роди в главата. Общувала съм с жени от споменатите от теб краища на света и ако една от 100 от тях негодува срещу статуквото, то 99 смятат, че са "щастливи", "защитени", "обичани" и прочие в крайните форми на патриархат, в които живеят. За илюзорната си "сигурност" са склонни да оправдават дори и гениталното обрязване. Ерго, усилията на цитираните добре живеещи феминистки биха отишли на халос, ако се заемат с почти невъзможната кауза да превъзпитават така наречените жертви, защото без тяхното съгласие и приемане подобрение не може да има. А самите жени в арабския свят, да кажем, разполагат с достатъчно редурси, за да извършат революция и да променят положението си. Друг е въпросът защо не го правят.

Циганска работа...

Представяте ли си всичките му женки да тръгнат на шопинг..... Няма да му стигнат милиардите на Бил Гейтс

със сигурност не му се е затрила семката ... какъв стресиращ живот е имал, горкичкият .... а някои мъже и с една жена не могат да се оправят цял живот

30 пилета градус охладени по 8.98 = 269.40 60 кг картофи по да кажем левче =. 60.00 100 кг ориз български крина по 3.19 = 319.00 общо на ден за храна 648 лева. добре че в Индия не ползват тоалетна хартия. Тоа пич трябва да е имал прилични доходи.

за 400 кг готов продукт. Това е за 4000 човека храна на ден. Много бъркаш колко е здравословно да се яде

мангалска работа..

Първосигнална история.

Много малко внуци, излагат се.

Хубава работа, ама.... индийска.

Най ми хареса, че всичките му съпруги са на куп в съседната стая, за да му са под ръка.

Почина индиецът, който е имал 38 съпруги, 89 деца и 36 внука - леле как е издържал на всичко, е имал и 38 тъщи бонус !!!

Е той това високо кръвно от къде мислиш че го е получил

Това не е семейство, това е секта и той човекът, като е бил жив си го е разказвал в телевизионни предавания. Не знам само какъв индиец е с тези дръпнати очи, но ок.

В Индия има от всички раси, черни, бели, жълти... само червените са им кът, малко. Жълтите са на североизток, къде Бангладеш. На юг са синьочерните. Северозапада са бели.

що ми се струва ,че повечето на снимката са с дръпнати очички прилепоядци.

Най-голямото семейство друг път. Гледах по Дискавъри за някакъв африканец, който заведе водещия в селото на баща си, демек в родното си село. Та баща му имал 100 съпруги и над 250 деца. Цялото село са били от едно семейство. За всяка съпруга отделна колиба. Внуците въобще не ги споменаха.

Извратеняци!

Тоя мангал си е отебал!!!

Е то и сега може да си отебеш даже ще ти излезе по-ефтино. При бай Тодор не можеше.