Почина легендарният актьор Кристофър Плъмър

Звездата от „Птиците умират сами”, „Красив ум” и „Вътрешен човек” е издъхнала в дома си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЛИК! ПОКЛОН И МИР НА ДУШАТА МУ!

Поклон пред още един велик актьор! И все пак мисля, че трябва да бъде "Звездата от „Птиците умират сами”, „Красив ум” и „Вътрешен човек” е издъхнаЛ в дома си"

Почивай в мир!

Бог да го прости, голям артист беше и ще остане такъв! Помня го от "Едип цар", страхотна роля направи!

В първият момент го оприличих на Джо Байдън, казах си нейсе.После се сетих за една фраза от , един филм.Там убиха злодея и се радваха, но по-възрастният от тях им каза: Не бързайте да се радвате, светът е пълен със злодеи, един си отива, друг на неговото място, ще дойде!

Характерен, запомнящ се, със свое излъчване дори една дума да каже, носеше нещо аристократично.....Колцина останаха? Бог да го прости, ще остане в Пантеона! Прав е "Фен", че доста си приличаха с фон Зюдов и външно, и с мъдрата си игра! Е, няма ги вече титаните. Ще си пусна някой филм с тяхно участие в тяхна памет,това мога да направя, за да почета паметта им.

Заедно си отиде с двойника си - Макс фон Зюдов и той на 90...

RIP един от великите актьори.. Но тукашните коментатори, как така не го плюете, той е заклет демократ.....или вие хейтвате само българи и чернокожи

FFF

Точно либералните демократи си играят на identity politics. За тях всеки е някъде в матрицата на опресията и щом има поне една характеристика, той е враг и трябва да се дехуманизира. Бял, мъж, хетеро, християнин - край, той е врагът. А пък видиш “изостаналите” не-либерали можем да харесваме някой от друга раса, друга религия, друга сексуална ориентация, без да смятаме, че сме длъжни да харесваме именно тези му характеристики.

Браво !!!! Един живот живян достойно !! Голяма рядкост на запад !!

Goliam actior!!!!RIP

Ковид21 покоси всички новини?

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Поклон !!! Отиде си още един велик актьор, след като наскоро загубихме и Шон Конъри !!! Респект пред тях и да почиват в мир ,но филмите им ги направиха безсмъртни !!!

Маршал Уелингтън в шедьовъра на Големия Сергей Бондарчук "Ватерлоо" . R.I.P.

Поклон!Голям дъх!Обаятелен актьор!Да почива в мир!Поклон!

Тъкмо вчера го гледах в "Да извадим ножовете", филма е от 2018- 19 , може и да му е бил последния.

Изключителен филм! Вече рядко Холивуд ражда такива шедьоври!

Велик актьор.

А в Рептилите Не си Отивам Сами, играл ли е?

Тоя сайт май е Погребална Агенция! Какво да правим с тая новина - да плачеме ли?!

Зевзек!

Заври си я отзад.

Еваааах,тез журналя! Замениха думата"известен" с "легендарен" и сега думата "легенда" не им излиза от устата !Всеки известен,вече е легендарен .Какви легенди се разказват за тоз бре,журналя!

Не си крадец, а неандерталец. Оправи си грешките в написаното и след това поучавай другите. Или на кратко си еби майката.

Интелигентен актьор, много обичах да го гледам, лека му пръст! Жалко!

Е ,какво жалко ! Одъртял и накрая умрял! Ти какво искаш,да живеят по 200 години ли?

Америкакците май натам отиват. Изглежда вече 90 е старческа възраст а на 60 тичат всяка сутрин по 5 километра.

Пиле в германия спортуват до 70+, не че нещо но като си мърда не 90, 70 да стигнеш пак е добре. Тука няма никаква култура в това отношение

Голям актьор!

Жалко! Еди чо еди великите си отиват. Специално Плъмър беше до последно активен актьор. Повечето му филми бяха интересни. Последно го гледах във "Вади ножовете" миналата година на кино.

Нищо не сте писали за нея!? Срамота

Бих добавил и ролята на Уелингтън в може би най-добрия исторически филм, правен някога - "Ватерлоо" (1970).