17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога евреи,руснаци и германци няма да направят подобен "базикчийски" филм за Втората Световна Война....!!! Това е типично за англо-саксите . На фона на милионите жертви....забавле- ние !? Плюят върху историята и всички участва ли във войната ,сред които и техни съна- роднини ....!!!!!

"Това съм аз, Льо клер", ли Дир-е? Че сте писали Леклерк?

Ти си дебил

То аз, че съм прост е ясно вече на всички, но дори и аз знам, че е Льо Клер, а не Лекрек. Малоумници!

Видеото е с Джак Хейг, който игра брата на Ърнест, но почива 89-та и бива заменен от "брат си". Иначе снимката е правилната. Робин Паркинсън е вторият актьор играл ролята на Ърнест след Дерек Ройл, който си отива през 90-та.

"Луууук, някой иска ли луууук?"

92 дай боже всекиму.Иначе страхоттеб филм представящ всичко във войнната и че френската съпротива е била основно от жени инче френските мъже са предпочитяли да си траят и да мислят за любов повече итколкото да воюват и че в немската армия си е имало педали и че англичаните не могат да говорят френски а бе велик филм

РьонИ Артоа: "Знам, зна-ам, че си Льоклер!" С тези фалшиви мустаци врху истинските къде ти....? Или: "Лу-ук. Пресен лу-ук. Кой ще си купи малко лу-ук от един стар беден продавач на лу-ук?" Уникален! Въобще, в този сериал - гротеска и направо карикатура на всички нации, участвали във ВСВ с най-характерното за тях, всеки от актьорите беше едно към едно подбран точно за мястото и ролята си! Е, отиват си един по един, но тази хитова лента ще остане дълго след тях.....Дано някой се сети да спретне и ново продължение след войната та до днес с вкрлючване и на всевеликата всенепабедимая и всемирная вседолгорукая руска армия, ще бъде направо шоу и медиен бум! Бог да го прости мистър Паркинсън и ще го помним, вече е еталон за сетнешни сравнения!Поклон и благодаря за насладата!

Всичко хубаво, но това че пак намеси Русия показва само, че си един прост манипулиращ трол!

Почивай в мир! Благодарим ти за усмивките!

Просто най великия в комедията след чаплин и Бени Хил почивай в мир приятелю който ми подари безброй часове смях през сълзи и още го правиш прави го и от небето където и да си там с Рене артис и жена му едит.на всички вас актьори хора и приятели дълбок поклон, от най големият ви фен.

Мошенници,само се чудят как да привлекат малко внимание...Мосю Льо Клер за съжаление почина още през 89та...