Пол Маккартни опитвал да лекува депресията си с алкохол и сън

Покойната му съпруга Линда го научила как да се справя сам с трудностите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заприличал е на баба.

Как, когато бе на 42 г. лекуваше "депресията с "бял прах" и бе заловен надрусан слизайки от самолета а в куфара имаше for to go. Старост - нерадост.

Taka се случва с хората които са видели всичко- и хубаво и лошо но в гранде размери! Този огромен музикант е на 78г. и е загубил много приятели, близки и илюзии за вечност в славата и е нормално да изпада в такива състояния! Аз му пожелавам още дълго да се мъчи жив и здрав на тази земя !!

Пробвам всеки ден при доза 100/2х200/ +салата/мезета и да не забравя синьо сирене, а хапването да е умерено домашна кухня Да се спи пред телевизора до 03;00. Ставане за работа 07:00 или 10:00 Така до 100-те после вероятно ще сменя дозата. Живота е хубав само когато пеят птичките

От кво па се депресирал тоя грозен късметлия? Вместо да ходи по 3-ти на ден в църква и да благодари на Бога за късмета си, тоя се прави на интересен. Маймуна!

Ако имаше 0.01% от неговия талант щеше да разбереш, че единият късмет доникъде не те докарва.

е за вярване, че сме на едно мнение

то ние в кръчмата този начин го знаем отдавна. Напиваме се като прасета, падаме в безсъзнание и хъркаме като недоклани патки. Когато някой се освести малко и се усети че се е събудил, удря още една каса бира и две бутилки водка на екс, и повтаряме цикъла : пиене-сън-пиене и така докато минат горещините.

Да, можеше да мине и без тия уточнения

Алкохолът е депресант. Докарва депресия, а после лудост. Ако нещастника продължи да пие, няма да свърши добре

Пол Маккартни е най-големия глупак. Така изглежда и най -вероятно е точно така.

Пак си се олигавил до ушите, откак от клиниката те прехвърлиха в хосписа на палиативни грижи вече не ти и трябва ключова дума да задейства обсесивно-компулсивното ти разстройство.