17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази сигурно е забременяла през устата

Начи бащата бил холандец или от луната, вие кви сте бе, с нещастни си умрели гени. Нито секс може да правите, нито приличате на мъже, айде у лево. Тумбаци, с обли лица и бузки като на бебоци, отврат. Баси смтоания анадолски ген.

А сеха холандец... Хайде уточнете се...Филипинец или Холандец???

Тебе тва кво те бърка бе, клюкар от село.

толкова неграмотна, та чак изненадана като се случило! Що не си остана в езерото при патките в хайд парк , много и отиваше!

Хубава новина!Поли е толкова хубава,умна и лъчезарна!Става ми хубаво като знам,че в България има такива хора като Поли Генова! Пожелавам и всичко да мине добре и да има дълъг и щастлив семеен живот!

О ... Боже, каква новина само !!! Ще взема да си лъсна бастуна по тоззз случай.

Ами то от пушене и пиене вече не знаят кога точно се забременява. Само чакали някога да стане.

Кой го вълнува това???? Всеки ден глупави приказки и все около това какво правят под юрганите, защото какво наистина създават няма как да се похвалят...

Престанете да изтривате поста ми. Казах, че това създание-джендър с бръснатата половина на главата и дълга коса от другата е толкова безцветна и посредствена, с поглед на зомбирана, че очаквано е да се изненада от нормален човешки акт. Нени пишете за всяка енХХенХен-то разредна певачка.

холандец от филипински произход ми звучи някак познато, напомня на нещо...

Дамата елегантно казва, че е била напушена и не знае кой е бащата. Това е превод за по-възрастните от нас, които не знаят какво е "холандец". Еле пък от филипински произход. Демек, забременяла е от "холандец" от филипински произход, от трева. Напушила се е тежко и не помни. Жаргон.

Еле? Какво е това "еле"? Звучи на цигански.

По алгебра - 2, по геометрия -2, по биология -2, по физика -2, по БЕЛ -2, по музика - 6! Бащата не издържа, хвърля бележника и пита: "По всичко двойки! А ти си пееш?" И те така. Изненадана била...

Давам им 4-5 месеца след раждането.После кой от де е.Тя и оная, на Силвер щерка и се нахлузи на норвежец и после, адио.Тоеа певачките не са като хората, акъл нямат.

Когато си от Филипините ама се преместиш в Холандия дали ставаш холандец?

Ставаш "Летящия холандец". Щото летиш всеки месец от Манила до Амстердам и обратно.

Поне ще спрееш да пееш за известно време. Известно, известно - поне три години...:)))))

Нещо, което е толкова естествено- жена да забременее става сензация. Защо ли ??

Е как спиш с мъж и забременяваш това си нещо неочаквано и изненадващо.

Бременностати ли? Ти самата си голямо недоразумение...

май май съм малко бременна

Мнението ми за холандците хич не е добро!Дано мъжът и да е изключение!

холандец ама от ония островните