17-11-2017 20-11-2018

Коментари

CupakoB ro npuTucHa, a Hero PaeBa...

Е ти не си разбрала, ама той си е знаел работата

С второто си дете и аз забременях така.С мъжа ми още се чудим кое как е станало.Казах си- толкова хора нямат с години деца, а на мен какво се случва.Тъй като имам операции ми беше препоръчано още след първото да нямам второ дете.Но, то се роди.И въпреки, че имах опит с една бременност вече, се усетих към трети мрсец, когато една дреха взе да ми стяга.Тъй, че такива изненади се случват.

как така забременявате без да знаете. от въздуха ли?

ти да видиш! А нещо за месечния цикъл дето изчезвал след забременяване? 2 или 3 месеца без цикъл, което странно не ви прави впечатления и накрая - хоп! - изненадааа - малко бременна :)))

Не мога да опиша колко много се развълнувах. Чак така ме заболя кора, че си го преместих в другия крачол. Пускям сълза.

Явно нашто Поли си е изпросила предложението за брак, като е използвала добре известни на кифлите хватки. Ражда дете, после пуска фалшиво клипче как ще става младоженка, а после, когато човекът получи 100 тина честитки, нашта убавица му пили на главата, че е време наистина да и предложи... Да не говорим за "изненадващата" втора бременност

Тая не си дава шундата евтино.

Има двойки пробват и искат да зачеват с години, при тях случайно се е получило, т.е. единият, в повечето случаи мъжът не е искал. После бива притискан. Изглежда си нямат доверие-той предложил, ама бил под натиск, шега ли било или не, не могла да повярва, странно. Те си знаят, дано децата ги сближат и понаучат български някой ден.

Изглеждат щастливи и доволни. Хубава двойка

Хубав мъж, как да не е доволна. Аз гледам усмивката му и ми е доволно :)))))) Чаровник.

много ти е ниска летвата, бг мамо - азиатец, с дебел дирник, ниско окачване и кофти муцуна

То щото БГ мъжете са страшни красавци :Д А за тъпотията и липсата на възпитание да не говорим :Д Жената поне ще види как се отнасят мъжете към жените си в нормалния свят... За какво и е да се ожени за БГ програмист селяндур - пари ще има, ама бечора си е бечор, дори и с пари.

Ти си гледай твоята летва. Не си ври завистливата, злобна муцуна, където не е твоя работа. На мен не ми пука, къде ти е летвата. Зяпай си в паницата.

Джоузеф Шардън е холандец, не норвежец. Дир, кай чесно, кой ви плаща заплата за чутовната липса на грамотност - правописна и журналистическа. Проверявайте си фактите.

баш на холандец приличА! МАМА МУ ФИЛИПИНСКА

Къде го намери тоя мелез?!?!?!?! Филипиноидиот :)))

Изглежда 100000 по добре от тебе. Я се снимай по шорти и покажи....Всъщност не , недей.

И като го хвърляте вътре какво очаквате да се случи?

От цялата сага, излиза, че са се запознали за кратко, бърз секс, спукан презерватив, или му е засекъл секундарника, човекът си тръгва и аа да забрави, след няколко месеца-хоп-добър вечер на вратата-сюрпа-айз! Ок, норвежецът е възпитан и поема отговорност, частична, но не иска обвързване. После втора изненадка, кошъпраи, дилеми, намеци, притискане. С една дума тез рабути на сила не стаат. Чувал съм, че някои жени пукат презервативи при изгодни за тях ситуации. Но да са живи и здрави децата де...

Този филипино е норвежец колкото аз съм Жан Маре!

Аз пък от толкова приятелки, една не знам да е пукала презервативи. Айде по-полека с изхвърлянията. Сигурно си някой чуден мухльо, дето го е страх от сянката му ... Пука ти главата очевидно...

Другият трик е-жената казва: аз пия хапчета, давай смело. Питай "приятелките" си

Kaква е тази конструкция на изреченията и как може тази логорея долу да е 1 изречение..Много ви моля, смисълът на журналистиката не е да вкарата 800 факта и предположения в 4 реда.. Въпреки че преди няколко дни Поли Генова си тръгна от церемонията по връчването на призовете на БГ радио като победител в категория "Изпълнителка на годината", грабвайки статуетката, за която редица нейни колежки мечтаят, истината е, че в миналото тя получи далеч по-голяма награда от тази, тъй като същите тези отличия я срещнаха с настоящата ѝ половинка Джоузеф Шардън, за когото в началото на този месец певицата, която в момента очаква второ дете от него, официално се сгоди.

ТП ... или тъпа путка.

Да ви имам и певицата. Що ме занимавате с такива пачи. На село нали си имаме таквиз

Напоследък много често чувам, че мъжа бил притиснат, че жената си изпросила. Това говори само и единствено за брак по сметка, не е и по любов. Значи, за да притискаш мъжа това означава, че имаш доста задни мисли и планове. Аз ако съм на негово място, веднага ще ми светне червената лампа, че тая нещо не е в ред щом толко дава зор. Ако има истинско привличане тия неща изобщо не са на дневен ред. Обаче ако има сметки, търси се провайдър и сигурност, брака и децата са задължителни, че мъжлето може да отиде при друга.

Ми що прави деца, като не иска обвързване??? Да ползва кондоми, а не да произвежда самотни майки! Аман от мъже-пу-ки като този филипино траш!

Ако си същия като горния с пукащите жени презервативи, направо не знам откъде ти идва това самочувствие, че някоя мечтае да те направи баща ....

Да знаете, че "никак не вярвала", че ще й предложи годежен пръстен :-))!! Била е готова и 3 деца да му роди, та белким се съгласи на тоя жест...

Джоузеф е сладур.

Ах, как ще ла аш моя...

Азиатски траш, нищо интересно. А и с къси дебели краченца.

Спала с някакъв и дори НЕ е омъжена... За това са ВИНОВНИ арабите и всякакви техни помагачи-, Предатели- Анархисти, анти-христи.. И ТЪПИТЕ филми, с разни латино- сериали, порно-филми.... Заради тия, доста българки ТРЪГВАТ към чужбина, уж да срещнат богат чужденец, и ЗАВЪРШАТ като просякини, проститутки.... Най- добре си е в БЪлгария... Най- древната професия е Лов на животни за месо, яйца, мляко, риболов, и бране на плодове и зеленчуци.....

Ти наистина имаш нужда от лечение ...

Много фотошоп много нещо...

Абе.....тя на път да му роди второ, а той горканчо бил притиснат.... Не че нещо, ама аман от такива мъжове.

ШОК! БОМБА! УЖАС! Двама млади хора правят секс и получава бебе! КАКВА ОГРОМНА ИЗНЕНАДА!! Просто не може да бъде!!!

Не са се натискали, ами го била притиснала...