Полубратът на Меган предупреди принц Хари, че бракът им скоро може да приключи

Томас Маркъл-младши припомня, че сестра му изоставила първия си мъж след 23 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся кат изкара клипове как и го пуска наполовина.

Един мъж, никога не трябва да се жени... Това е църковна измишльотина..... Контрол над населението, започва с брака, раждането и до смърта. На кралството са нужни роби и войници Не се женете!!!!!

Ей тъпчо, без раждане няма и население. Хората не се отглеждат на бостана или в оранжерии. Па ква женица та тебе е родила! Тц, тц.

Женете се! И се обичайте! Навсякъде ни залива омраза. И от един злобен юмрук.

Какво ще го предупреждава, тя вече му съсипа живота.

Е, въпросния бивш не е бил принц, а доста по стар от нея мъж, вероятно с кариера,, а тя -млада кариерстка. Нали това трябваше да си помислим като видим на колко години е бил.?Другата същестеена и очевидна разлика е, че сега има и две деца. Т.е , нова порция празни приказки колкото да се пише за тях и и те, и драскачите да си чешат крастата

Вип Брадъра си има твърди бизнес правила - не се дава участие, съответно пари, ако не може да осигуриш интрига за масите - отчужденият брат е съвсем подходящ за случая. От една страна хваща дикиш, защото си е човек от семейството, от друга няма как да провериш лесно дали не си измисля само защото заради това ще получи адски тлъст чек от шоуто и ще си пооправи живота. Всеки от публиката е свободен да разсъждава и в двете посоки, както му е кеф. При всички положения добър избор на мениджърите на шоуто.

да ще го остави и ще се откаже от толкова кинти. меган е оставила предишния зарди харито. харито има кинти и е доста лабилен явно. тоя сигурно е луд!

Хубава работа, ама...

Ами, ще го съсипе, ясно е от самото им начало. Въпрос на време. Жълтите хроники няма да гладуват.

Не знам дали Мегън е случила на мъж, ама на роднини със сигурност не е.