17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно грозен, като жена го казвам. Но явно за мъжете-порноактьори това е от третостепенно значение, друго е по-важно. :)))

Абе, не че нещо, ама подозирам, че и ти едва ли само с Ален Делон... :)))

Този процес е най показателния за това, че нещата в Америка са излезли извън контрол. Щом един порно актьор е обвинен в изнасилване, какво остава за обикновеният човек. Най много ще пострадат жените от цялата работа, защото няма да бъдат приемани като символ на нещо красиво и изтънчено а като източник на интриги и проблеми. Печелившите ще са адвокати, гейове и котки. А и секс куклите. Това неминуемо ще дойде и у нас, като бавно ще настъпва от западна Европа.

Здраве да е, поне си е от*бал.

Абе нали ги ебе курвите. Какво значение има , че е грозен.

По-отвратитела физиономия от това нещо ...не знам.Гадост!Отврат!

Всички феминистки напред в атака да го ошушкаме тоя с големио пениз

На мен пък ми е чудно как обвиняват порно актьор в изнасилване. То тоз сигурно толкоз му е писнало от пи4ки, че извън работа му се е драйфало при вида на жена... Що не обвинят и снимачния екип в съучастие?

Някак си...много е забавно да чета коментари на хетеросексуални мъже, които въздишат по остарял порно актьор...

Някак си много ми е забавно да чета коментари на самозабравили се феминистки-мъжемразки, мислещи че са се родили от работните пчелички дето прехвърчат от цвят на цвят. Преди да се правите на много отвратени от хетеросексуалните мъже си помислете как и вашите майки са охкали и пъшкали докато хетеросексуалният ви баща е еякулирал в тях, за да се пръкнате на този свят. Просто така се получават нещата и това е нормалното, а да се гнусите от хетеросексуалните мъже не е нормално, т.е. вие сте ненормални мухахахаха

Ако съм на негово място, ще напиша мемоари и ще опиша вътре на всяка как съм и го турил. Ще ги размажа, мръсни курви.

Със сигурност ще се намерят такива като теб, които да опишат как са го турили на майка ти!

2000 порно филма, мислиш ли, че помни?

Ами не са подписали информирано съгласие и този ги е ваксинирал с кожената спринцовка, сега ще носи отговорност....

Този не го знам, ама само заради страшния фейс му давам 2 години безусловно)

Ама много си обича работата чак и извън работно се старае !

Ама на този не му ли е това работата?

Ем като се развихря и аз излизам извън сценария. След 39 години ще го мисля. Сега само поря. Не, не съм телевизор.

Тоя трябва го замразят в карбонит ве. Всички обичат Рон.

Дръж се Рон. Пореше ги като риби, добро кересте!

Накрая даже мек им го слагаше! Чичо Рони е леганда.

Je Suice Ron!!!

Е, поне е ясно колко сексуално незадоволени са българите... Щом това са ми защитниците по-добре да си признавам и да си увисна на връзките на обкувките.

Да ядеш пържоли всеки ден и да те съдят,че си откраднал пържола .... Не вярвам на кифлите.

Значи, онзи ден колегата в Гинекологията ми се обади и каза че му е дошла тъщата и да съм поел и неговото дежурство. Естественно влязох в положение на колегата и изкарах две последователни дежурства. Имах 3 спонтанни аборта, 2 умишлени аборта, 2 раждания преждевременно и на 8 жени поставих спирали. Излизам след смените от Гинекологията и на улицата, до Морската градина, в 6:00 сутринта циганка си показа циците и се обръща към мен: - Готин, искаш ли да видиш гола "кифла" за 20 кинта? Не се сдържах и сега ме съдят по 3 статии: Расизъм, побой над жена, неуважение и грубо отношение с човешки индивид.

добре че не си проктолог...

Жив класик, учил съм се от него.

И ко научи?

Ами научих се как да ти го набия в наша.

Дали му става още патлака ? Бая шундаци е овършал, бах мааму! Пък аз от 35 години освен булята друго пиче не съм виждал...

Това да не изневеряваш на жена си е най-голямата глупост, която един мъж може да направи през живота си! Много си изтървал братле, съжалявам те...

Ей, много жени в тоя форум бре.

Голям си мъж, нема що, комплексар!

Прибрали са го у дрънголника . Ако те беше овършал и тебе , нямаше да си капо .

Един стар виц, подходящ за случая ... Спира мазно БМВ на околовръстното до една жрица, отваря се предното стъкло и мутрата пита: - Ей колко струва кекса ма? - вика мутрата. - Отпред 50, от зад 100! - отговаря жрицата. В следващия момент от задната страна се отваря прозореца, друга мутра се подава и вика: - Ама защо за нас искаш двойно по-скъпо, ма?

Когато чета коментарите под статии за изнасилване в българските форуми си давам сметка, че не сме много по-напред от Афганистан. За българския мъж изнасилване няма, за него всички жени са коври. Нямам си на понятие как общувате със съпругите, майките и сестрите си. И как бихте се чувствали ако вашият герой Джеръми отвърти товарния влак на сестра ви против волята и, и тя от срам си мълчи десетина години и един ден се метне от петия етаж.

че какво е правила сестра ми с тоя .... малко и е даже, свършиха мъжете та с тоя се хванала

Нали българите все "за нищо не стават", пък тоя, хем известен, хем успял и богат.

сладкиш! И ти ли ще го съдиш куковице. Мило, много ли болеше? Радвам се, че го превъзмогна и се откри пред обществото след 15 г., ти изтерзано дуп... /опс, грешка/, душо.

Дано си пази квитанциите дето ми е плащал по 800-1000$ за сцена. Че и до 2000 на някои по-известни. Тия дето го съдят не ще да са били 2000 доларовите.

Защо да тръгва да насилва някоя си безплатно, като е можел да вземе пари в някой филм, за да направи същото?

Идват да се чукат и снимат за пари, чукат се, снимат се, взимат пари, а след години обявяват, че са изнасилени. Не са ли дошли доброволно да се снимат и чукат?

се чука доброволно? Всяка си има причина да го прави! Секс за кеф при жените е мъжка илюзия

Това първите сто пъти или след стотния път ?

Всеки мъж в леглото е Вторият на една жена. Разбира се че го заявява по "технически" причини. А в сърцето на всяка жена има място за още един мъж. Особенно ако портфейлат му я кара да получава спонтанни оргазми.

И ти май си изнасилвач! Жената също изпитва сексуално удоволствие, ако не знаеш!

Правилно!Всичко е за пари и облаги!

Кога ще е делото ..срещу Рамбо най масовият убиец ...

Май би трябвало да е Чарли Шийн.... според body count-а, "Смотаняци" се беше оказал най-кървавия филм в историята на киното... :)))

И как по-точно ги е "изнасилвал" по време на снимки??? Те да не са си мислели, че ще участват в психологическа социална драма, която ще се бори за Оскар??? Justice for Ron! :)

ролята била за един тек, той и вкарал два като видял авантата

Следователно, в най-лошия случай, би трябвало делото да е за допълнително обезщетение за извънреден труд, ама искът трябва да е срещу работодателя /в случая - продуцента/.... :))))

Добре, че навремето не тръгнах за СаЩ..държава пълна със идиоти ...

Ми ходи в Северна Корея бе приятелю, там идиота е само един, тъкмо ще станете двама :)

Горкия човечец, как тъжно гледа

Как се доказва такова престъпление след 30 години? Да не говорим за давностен срок дори и на такива тежки престъпления. В САЩ имат много странна съдебна система. Но поне е работеща де ...

Изнасилили са те и мълчиш 30 години.Колко тъпа путка трябва да си,или е имала изгода а сега гледа да изкара душата на човека за някой и друг долар.Ако е имало изнасилване да си подала сигнал още тогава.Бахти и тъпата система,краварска.

Така е, госпожо Орловски! Трябваше да постъпят като Вас. За Вас знаем, че сте подавали поне1467 сигнала за изнасилване и всеки път, в полицейското управление, сте демонстрирали поне пред 3-ма служители на реда как точно се е лучило. ;)

Този беше оня грозния ненаситник с голямата патка. Лошо няма, но ми туу го налазиха и него.

че не гледали порно, иначе откъде ще го знаят?

Изнасилване в порно индустрията може да се случи. Тъй като става дума за следване на договор по предварително изготвен сценарий, всяко отклонение от сценария е именно изнасилване, ако няма съгласие. При това трябва да е писмено съгласие. "Импровизациите" в този бранш могат да се квалифицират като престъпление, ако не може да се докаже, че съгласие е дадено.

Ти си режисьор от порнхъб или така си драскаш ?

Все едно да обвинят Рудолф Джулиани че е откраднал парче торта.

Това е все едно да те поканят на дегустация на вино, а после да ги съдиш, че са те напили. Докъде го докарахме!

Как се доказва изнасилване след 25 години? Тия съвсем са полудели, излиза някаква скочубра, на която е опрашвал газягата по нейно желание, обвинява го в изнасилване и Сър Рон лежи една година в затвора без съд, без присъда????

Чета коментарите и се зачудих колко еднопластово разсъждават хората.. Това че Рон е порноикона, правил е секс с десетки хиляди жени и е имал още пет пъти по толкова навити фенки, за които просто не му е стигнало времето е факт... Но това съвсем не означава, че той не може да изнасили. Презадоволеността със секс води до отклонения, както и липсата на секс.. В подобни случаи човек си въобразява, че всичко в секса му е позволено, и може да си легне с всеки и веднага... Вероятно Рон се възбужда повече от жени, които му се дърпат и му отказват, отколкото от останалите 99%, които са му навити на мига Нищо не знам за случая, нито защитавам Рон, нито го обвинявам. Просто давам гледна точка,

Малко лирическо отклонение е нужно, явно. Предполагам си виждал на Рон "гордостта"? Размерите са напарво страшни... При изнасилване липсва желанието у жената, съответно нещата са "на сухо" и при стегната мускулатура. Като резултат нещата стават "грозни и кървави" и ако жената е посетила лекар след това, доказателствата за насилие са налице. .//. Друг е въпросът, че при тези размери, дори и при желание от страна на жената, пак стават... "аркади".

Дрън дрън ...а ти да си чувал/а невинен до доказване на противното....ако ще и да е най-големия убиец.....в съда това трябва да се докаже.... Най-вероятно всички обвнения ще отпаднат....както бе при Кевин Спейси....и много странно никой не знае кои са обвинителките...и при лъжесвидетелстване обвинителките не носят никаква отговорност....друг е въпросът е че за повечето обвинения има видео материал (порно филмите)....съдът трябва да изисква тези материлаи да се прожектират на заседателите...за да се види кое се квалифицира като изнасилване.

Има една реплика на порноактьор"искам да си легна до жена и тя да не иска нищо от мен"

Израстнахме и изучихме биолигията на половете и расите с неговите филми ....

Сега ще трябва да изучаваш нова "биология" на половете, както и да преосмислиш виждането си за расите!

А аз наивницата смятах, че биологията на всички раси е една и съща! Ха-ха-ха

ПИПО

Да обвинят някой в изнасилване ама баш Рон Джеръми :)) По статистика е бил с над 5000 жени. Фенки са се тъпляли пред къщата му и той видиш ли ходил и изнасилвал. А най много ми хареса обвинението че изнасилвал и по време на снимки.

Бате, и тебе на работа могат да те товарят с допълнително работа и това няма да е законно. Или ти е все тая. 8-10-12 часа.. СЪбота, неделя, празници, ти си на работа и бачкаш... :))) Има име за такива хора. Балъци.

Голяма реклама му удариха на човека. По време на снимки ги изнасилвал-значи пред камерата прави секс, а после ги изнасилва или може би между сцените, направо не може да бъде спрян. Ако ко вкарат в затвора не ги виждам :D

Това е не сериозно. Рон е правил секс повече от колкото аз имам коса на главата си! Сериозно ли някой би си помислил, че секс икона би насилвал за да получи секс ..............

В порно индустрията защо няма руснаци, а е пълно с рускини дето им пръскат ануса

Защото рускините са хубави и публиката иска да ги гледа. За мъжете нито е доходно, нито престижно, нито някой им обръща внимание.

Кви руснаци бре брат! За какво говориш не те разбираме!!!

Тези куч ки от #metoo вредят на истински преживелите насилие жени, защото правят всичко за пари...тръгнали да съдят най-известния порно актьор...нагли и лакоми...

Сега и тамошната Инспекция по труда сигурно ще го погне, че е бачкал на черно, извънреден труд или нещо подобно.

не бе, той е дарявал... "благотоворното си семе сред народа" (кандидатстудентски бисер)

Най-обичам да застраховам огнеопорни тухли, против пожар и вълнолом от наводнение. По отношение на настъпила смърт, в скотобойна, няма какво да говорим. Дайте да видим какво правим със секса по време на снимки.

Няма по глупава държава от САЩ...

Как една държава е глупава, вата миризлива? Пък и ти набили 37 плюса другите ватници пияни.

Абе хората са казали - не еви там, където си вадиш хляба!

ъъъъъ в неговия случай няма как :)