17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобилкин се оплаква от Кобилкина

Руското Айше учи българските на мурафети, каква изненада.

Кобилкина не беше ли една пачавра? Кое нормално момиче ще отиде на курс при това същество... само пачавро-златотърсачки накратко курветини.

Аиийй пак до Русия опряхме. А га ебахме рускините по морето не се оплаквахме А?

Да дадеш 6000лв., за да те учат да просиш на плажа?! Извинявам се, ма тия, дето са се записали с кой акъл са го направили?! Предполага се, че за да се оръсиш с подобна сума за такъв род тъпотия, тия 6к не са ти кой знае колко важни, тоест имаш ги. След като ги имаш, явно трябва да имаш и мозък да ги изкараш. И със същия тоя мозък ги даваш на Кобилкина?!

В описаните подходи някъде косвено, а иначе и често съвсем пряко прозират подходите на западни самозабравили се гурели (оффф,гуру), на маркетинга, застраховането и продажбите. Подходи, които вървят при промити тикви на запад, но тук нЕма шанс за това. Кобилкина (аууу, какво подходящо име за разпоретина, ха-ха) няма нищо, което да е вложила от себе си, само е преиначила такива подходи. А че само разпоретини с по две гънки се връзват на полюциите й, като й дават сериозни суми, си е очевадно. Както е очевадно и нивото на кандидат разпоретините.

А, няма ли МВР и прокуратура да се самосезират там за измама, а онази кобилестата да я подпрат за подбутилество?!? Уважаеми Жени не е нормално психопат военен да пребие и след това застреля жена си и след това себе си, но също така не е нормално да мамите мъжете под предлог, че по този начин ще постигнете лично щастие за сметка на нещастието на други.

Не се изненадвам.Кобилкина е поредният РУСКИ БОКЛУК В ДЕЙСТВИЕ.Само се чудя на тези които и плащат,що за жени са.Може и да са си лика–прилика , с тази разлика ,че са и БЕЗКРАЙНО ТЪПИ.

Ти мислиш ли че само рускините просят пари?

Това не е ли проституция? Да ги учи жените как да проституират. Имах "приятелка", която приютих у дома с детето и. И След няколко месеца ми зададе въпроса: Ти знаеш ли колко струва секса който правя с теб. Взе че го повтори. Спрях секса с нея и намерих квартира .

Ако ще искат пари, трябва и да ги учи на техники на дълбокото гърло. Ето, аз скоро научих, че 30 процента от жените нямали рефлекс на гадене и връщане в устата, което ги правело идеални натурални свиркаджийки.

хубаво би било кобилкина да я претрепят с камъни заедно с курсистките!

тя е украинка от най тъпите селянки.

Това беше преди повече от 30 години. И секс с рускиня не минаваше за нещо престижно. По друго беше с полякини, чехкити и ауу с унгарки, което беше почти подвиг.

Хо,Хо – само определена категория мъже ,могат да се замърсяват с подобни руски подлоги. Моля,не обиждай нормалните мъже!!!

Ясно е, че Кобилкина е курва, отдавна се знае. Защо обаче има кой да й се връзва, не знам. Че и мъже има, дето я харесват. На мен не ми харесва.

и това не е новина - Кобилкина копира една друга руска еврейка и блогърка - много по-популярна от нея дето проси по бензиностанции в Москва доста по-големи суми та чак 2 апартамента си е купила - и онази обучава ама за по-малко пари и доста по-ефективно

А вие какво очаквате от рускиня?!? 45 години братска дружба на нищо ли не ви научи?? Рускините имат два таланта - да харчат парите на мъжете си и да си отварят краката на различни места

Винаги когато ми се случи да се почувствам глупава ще си припомням, че има и такива, дето дават четирицифрени суми на Кобилкина, за да ги научи да просят! Направо ми оправиха деня вчера!

Не само,но при РУСКИНИТЕ Е ДОСТА ПО-ЧЕСТО.ЕСТЕСТВЕНО Е ,ЧЕ ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА ПОМИЯРИ,НО Е ВАЖНО ,КАКЪВ Е БРОЯТ ПРИ РУСКИНИТЕ,СПРЯМО ДРУГЕТЕ НАЦИИ.

Искам яко да млатя в задния двор украинската тъпа Кобила.

Докато си чешате езиците, кобилкина ще изкара повече пари само от едно видео, равнявайки се на заплатите на всички коментиращи тук. Нищо притеснително няма, мадамата с използва pick -up, redpill техники, език на тялото и психология. Ако ги чаткахте тези неща и бяхте успешни с жените, нямаше да се възмущавате.

Дай 6000 хил. лева, та да те науча да просиш?! Закривайте я тази държава. Как може да имам толкова тъпи посестрими?!

Нали много “мъже” се бият в гърдите колко са “умни”? Нали уж сте “по-силния” пол (поне така ни се втълпяваше преди)? А в същото време сте “жертви” и жените са “курви” и лошите. Абе що не се застреляте…в България нормалните мъже са кът, повечето и за изтривалка на обувки не ставате.

Кобилкина си е чиста рускиня, родена в Ростов

Поредната съветска схема,на българска земя!!!

Явно не си от гнусливите!

И какво от това ? За едно кръгче става. За повече не.

пожелавам на мъжа до нея успех в живота с тази шлюха..

Аз и без пари ги сайдисвам!?!Просто ги вкарвам в затвора!

минетики нада минетики ..

Нормалните мъже у нас са толкова колкото са и нормалните жени.

либералното докторче е свикнало то да прави пари! не обича от него да правят пари какво ми се жали за 10 лева? Аз миналата седмица 1000 пъти съжалих, че не дадой на една с дълги крака 20 лева за бензин :)

Все едно да сравняваш българите и да ги приравняваш с крадливия и патологичен лъжец бойко борисов.

Че си много негнуслив за тая разтърсена слива

Тя най-древната професия я е имало много преди СССР. К...ви има по целия свят.

Тая застаряваща кобила май вече стои на сухо и търси как да изкопчи пари, че да си плаща на младите жребци да я порят.

Не знам, коя уважаваща себе си жена ще отиде на такъв семинар. Явно ходят само комплексирани "дами"

То руска пача на какво друго може да учи разни кокошки...

Не познавам Кобилкина и методите й, но от показаното тук разбирам, че 1) не сте никакъв доктор, щом намирате пушенето за удоволствие 2) не сте достатъчно възрастен, за да помните проститутките от едно време 3) нямате никакво понятие от съвременни методи и практики за развитие на персонални и социални качества Просто сте пропуснал играта на Жени-те. А Вашият съименик, редакторът, е пропуснал някои уроци по български език. Твърде слаб опит да се рекламира този семинар!

Само не знам защо всички незадоволени жени оглупяват до толкова, че да се записват в нейните “КУРсове” за още по - голяма тъпотия… ама не е луд този, дето яде баницата…

Едно е сигурно - ще станат по безскруполни в постигане на върха. Ще им паднат пречките и предрасъдъците.

Най-противни са ми харвардската дръглива сорос пия и украинската тъпа уруспия.

Братчедите и братчедките имат много по-голям опит и ноу хай в просенето от описаната шлюха.

Ходил съм на подобни семинари в САЩ-там беше нещо като надпревара ... Кобилкина, бешеняколко пъти в Виена .... Най-интересното е, че тя идваше в бълг. културен център, а не в руския)))) Второ-безплатната реклама в центъра беше буквално повторение или сбит преразказ на квантова психология на Роберт Уилсон... Тя не е по-различна от американските психолози. Даже упражнението, което показа в Витгеншайн център беше същото, което бях правил преди 20-30 години в САЩ .... Та , колегите, които използват клишета да дискутират темата, без да я познават - предизвикват само смях.... А се сетих за един голям гаф с подобен семинар за кьораво и сакато: Вижте в нета, кога идва Брансон в София и на открито приветства българи, които са платили по 150 лева минимум да узнаят тайната на милиардера-хахсхахс И тоя , дето е направил сррщата, прибира само от рекламата 15 милиона за 20 минути- хахахсга семейство Мирианови - Синът им))))

Още по зле е да се опитваш да приравниш българите с лъжльото кире и левия кокорчо.

Сутринта го видях. Смяхме се половин час с колежките. Всъщност първата е била успешна все пак си е изработила 10те лева. За кобилката - кат има да и дават ще взема. Същи я е и оня Тонкин гуруто.

Още ли има наивници да се водят по това нагло недоразумение!

Нормално е на тази възраст да се преоирентира от редова проститутка към мадам и да оставя младите да вършат работата, а тя само да събира процент.

Wzemi napi[i po-swyrzano i posledowatelno каквото там имаш да казваш, за да се разбира. Нито знаем тия американски курсове, на които ти си спец, нито австрийски. И няма как да ръсим клишета, след като и ти пишеш, че не сме запознати. Пишем само това , в което има здрав разум за нас. А ти , щом си си дал парите - ясно ни е какъв си - бързо забогатяване без работа. Ама среден пръст от Кобилкина - богатее само тя.