Потвърдено: Мадс Микелсен заменя Джони Деп във "Фантастичните животни 3"

"Warner Brothers" потвърдиха, че датският актьор ще изиграе ролята на злодея Гелерт Гринделвалд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великолепен актьор!!!!

Чудесна новина . Той е по- талантлив актьор , а и по - мъжествен. А недоразумението Деп да ходи да се лекува !

Трябва пълен бойкот и НИКОЙ да не приема тази роля, докато Деп не получи справедливост! Който приеме - добро няма да види.

Мадс е много по-талантлив актьор, това си е направо upgrade за образа.

Страхотен актьор. Който е пропуснал, препоръчвам филма The Hunt (2012).

Поне избраха добър актьор с мъжественно излъчване, а не женчо.

ДЕП филма ще стане бозата ,която стана двама мъже и половина. А британския таблоид е известен като клоаката на гейовете в Англия

Някои филми са ФИЛМИ заради хапизмата на 1 или няколко актьора. Нито второто вино е вино, нито втората любов е любов, нито филма е филм със заменен главен изпълнител. Гледах "Двама мъже и половина" единствненно заради чичо Чарли. Чарли Шийн го помня още от филмите му от 80-те. Същото е и с Джон Деп - има своя харизма във всичките си филми и заради предишните му филми бе гледан този филм.

Мадс е добър актьор, но не е Деп. Ироничната усмивка на Деп (Гриндевалд) не може да се бъде пресъздадена от Микелсен, независимо че е добър актьор. Паралелът с Двама мъже и половина е точно на място - след заместването на Шийн с Кътчър, сериала загуби своя чар.

Kenn1111

Нищо против него но да приемеш роля от колега обвинен в тъпотии изобщо не е коректно.Не говори добре що за човек е Микелсен.

.