Преди да стане известна Мадона е позирала гола в часове по изкуство

Животът в Ню Йорк като млада жена е труден, а печеленето на пари - още повече, което означава, че тя се захваща с някои особени работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете тази дърта сатанинска проститутка

Че тя кога и къде не е позирала гола? Давайте го малко по-серизозно със сензациите.

Кои са любимите ви песни на Мадона?

няма такава. Никоя песен на "Материалното момиче" не ми харесва. Просто предпочитам хард рок. Все пак тя има известни песни и е успяла жена. Как е постигнало това е друг въпрос, но е забогатяла неприлично. Ти с какво стана известен и колко милиона спечели?

noema c kumapama снимките ги помним много, много добре. нищо особено, като жена (момиче тогава). беше небръсната-космата и под мишниците, но тогава още нямаще #митуу, а и джендърите от антифа, които да се бият на страната на фашистите евреи в украина също не бяха пръкнати от самите антихристи. чиконе я открива един диджей и първообразът ѝ не бе този на порошена пачавра, а отговаряше на миловидността на една истинска мадона. и песните ѝ бяха такива. затова имаше и успех. но който иска да следва парцали никой не може да му забрани. поне аз не. но инак за това е казано: "не си прави кумир.."

Спомних си един хубав стар виц. Отива млада жена да се изповяда: - Отче, прости ми. Преспах с един мъж. - Аааа, не спите вий. Не спите. - отвърнал попа.

аканъ курва

Тази е по-стара от баба ми и само лелките, и чичаците я знаят коя е. Изобщо никой не си пуска нейни парчета…

Напълно е възможно да е по-възрастна от баба ти. Особено ако баба ти и майка ти с характерното си поведение на младини, са забременяли на по 14. Макар че баба ти Мадона никога е била известна на чичаците като мен с убийствено стойностни текстове и завиден певчески талант (всъщност е точно обратното), то в сравнение със съвременната музикална ширпотреба, която консумира твоето поколение, въпросното бабе е нараво музикален гений.

Кои са й убийствено стоностните песни?

да. "Бийтълс", "Лед цепелин", "Металика". Те са все едни дъртаци. Ти си слушай Гери-Никол.

Жалко за ...Изкуството!

Това го знаем от преди 40 години.

Предида стане известна колко макарона е облизала... какво изкуство?!

Cтига само си завиждал, а почвай да ближеш. Не губи време.

Що? ...Братчед, ти трябва да си поне...Микеланджело !!..?

Споко, Мелания също си покзаваше задника и циците за пари и консерваторите казаха, че е ок. Не вярвам да приложат двойни стандарти, нали?

Мелания колко пъти показа среден пръст? И я виж Мелания сега и бившата гола муза, която лае срещу инстогром за цензурираните й снимки.

Поне на една снимка си е скрила средния пръст Мелания. Има го в нета, потърси. В хисторито ти има и по-срамни неща, не се притеснявай.

Тая бабка е ненормална

мога да се хвана на бас ,че не само е позирала гола , но и е лягала гола в едно легло с музикални и други продуценти.

Тя бездарната урва е ясна но защо вече не мога да отценявам мнения??

Не мига да давам + и - на мненията бъг ли е или нарочно най вероятно

Сър

политика. И при нас е така, ама ние си драскаме .....и дори с ,,мачини благословии,,.

Еми така е...както кофти са ти ОТЦЕНИЛИ правописа в училище...

Курве си и ти като тая от статията

Тя и като известна прилича на коза... Сигурно като не-известна е приличала на малко известна коза...

"всъщност тя е работила някои съвсем нормални неща преди да стане такава." Според мен, винаги си е била "такава" :)

Това Андреа ли е на снимките, че с тези приложения вече почнах да ги бъркам??

и лили иванова позирала като съученичка на фарона рамзес

Не може да пее, не може да танцува, но има нещо друго-това, което наричаме Х-фактор. Има много такива случаи сред известните и богати хора, които 99% са като обикновените хора, обаче нещо сбъркано ги различава.

Само?

НЕ е луд този дето яде баницата. Мадона не може да пее добре, танцува на средно ниво, и даже не е хубава (ако сте я виждали без грим). Явно има други качества-не се свени да бъде скандална и да провокира. В днешно време това явно е достатъчно, за да направиш пробив. Това се продава добре в Америка. Мадона е продукт, марка. Може да се сравни с спокупката на посредтвена стока в лъскава опаковка, гарнирана с перфектен маркетинг. В крайна сметка, в света на музиката, тя си остава масовка, easy-listening.

Казачок, не се излагай.

Ми може да не е голяма певица, но има усет за модерно звучене, въобще за това което се котира в момента и е винаги актуална - това е най-голямото й качество. Освен това песните й са доста мелодични и приятни за слушане ...

Тя и услуги срещу заплащне е предоставяла и не може да пее, ама на кой му пука, щом носи милиони.

тая е тотална уруспия

Мдааа това не е новина, ние го знаем от много, много години. Има снимки от тези нейни "подвизи" и гледката на косматите и подмишници е грозна гледка ! Щерка и също се опита да претопли тази манджа, но не хвана дикиш.

Сега курвите са много и трудно е да се хване дикиш. Виж преди 50 години когато повечето жени са се опитвали да бъдат порядъчни, за пред хората, е имало по-малка конкуренция.

Тази противна пачавра и тя голяма укрофилка напоследък станала....

Тая и тя не си намери чеп за футката.

духовна,морална,физическа развалина! Лезбийка,наркоманка,пронститутка.....СМРАД!

Верно ли е леЗбийка и проНститутка?!

И аз позирах гол, не станах известен…

И Силвестър Сталоун в началото е бил порно актьор, обаче, какво от това? Някой фен, научавайки, че е бил такъв, ще го разлюби? Глупости.

Все работа за мързеливци. А кога ще измисли някоя история че например дядо ѝ я бил изнасилвал в продължение на 10 години

jingiby

От стари курви, нов бардак не става.

Тази онази със средния пръст ли беше

Само що ли се претопля манджата със стара новина.. Известна още от време равно на годините на баба Мадонка..

На 63 е вече. Не 61. Едно време я харесвах, но вече много е изперкала. Не е особено интересна с нищо сега.

Да ама мисирката (Марийчето Георгиева) от къде да я знае тая работа?!?! От нея не се иска да мисли. От нея се иска да copy/paste от някой сайт нещо дето са й заповядали. Пък и сме неделя. За работа home-office - толкова...

Мадона преди да ставне известна се е снимала и в порното. Повечето музиковеди признават, че тя дори не пее добре...тя е шоумен, т.е. добра е в спектаклите, а проби не с музика, а с танци.

Точно. Интересно е кого се опитват да информират - тези, които я слушат, ѝ знаят историята, младите изобщо не ги интересува, защото не я харесват.

Мадона, преди да стане известна беше проститутка имаше и снимки в порно индустрията, но изкупи всички права с първите си печалби. Който помни го знае това

Часовете по изкуство на открито ли са били. Или на друго място е настинала, че от малка си е.... тралала.

Американският еквивалент а нашия Азис, боклук.

Теб глава не те боли, нали? Ако наричаш човек на изкуството боклук, то ти си ........!

Праз голям честно.