Предизвикателството с червилото е най-новата мания в интернет

Много потребителки се възмутиха от тренда, който лансира отново екстремно слабите жени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го мислете толкоз, това е един успешен маркетингов трик. Който се сетил сетил.

Тези които критикуват вижте корейките от https://www.youtube.com/watch?v=7tI1_b3LgNw

Много хубави китайки. Дебеланите могат само да злобеят.

С една дума, нямало мъже и жени, а нещо средно, нямало вражеска армия на границата , а нещастни бежанци, и, най-важното, всички дебеланки са еталон за външност! И много ли ви е кеф че сте дебели? И всипки слаби са анорексички! Имате си философия. Enjoy!

О, тъпота...

ти тлъстичка ли си? Аман от това ВСЕ кисело грозде.

Поредната инстаграмска глупост.

Залепете си червиото с една дъвка и ще сте със същите жонгльорски умения като анорексичките. С това не искам да кажа, че е добре човек да има наднормено тегло, но да не се подава на безумията на нищо правещите моделки, а да води активен и смислен живот.

Пак българско мислене. Дайте да излъжем. Но хората гледат не червилото, а тялото и жените.

прочетох за някакви изроди, дето си татуират ОЧНИТЕ ЯБЪЛКИ, вече нищо не може да ме учуди-за сега...

Без да съм невероятно слаба , го пробрвах успешно. На мен лично ми писна да ме облъчват с лъжи как дебелото тяло е здраво и да че заливат по медиите със снимки на дебелани инфлуенсъри . За мен идеалнито тяло не е огромен задник, тлъсти бедра и силиконови плондери , тип Кардашиян , а стройно, пропорционално като на моделите от 80 -те. За протокола - бях диагностицирана с понижена функция на щитовидната жлеза, но с разумна диета, дисциплина и спорт си върнах формата.

Цели 30% от прочелите поста ти не са съгласни с това, че си кака, че си на 46 години, че си все пак слаба, че си пробвала метода и че ти се е получило, че ти е писнало да те облъчват в полза на дебелото тяло, че не харесваш огромни задници, тлъсти бедра и силиконови плондири а-ла-Кардашиян, че харесваш стройното, пропорционално тяло, че имаш диагноза относно щитовидната жлеза, че си разумна и дисциплинирана по отношение на себе си! Виждаш ли, колко грехове имаш като си нормална! :)) Аз пък съм ОК с всичко, което си написала!

Тия свинки, дето се опитват да ни ги пробутват щото "изразявали себе си" да вземат да се стегнат и да отслабнат.

Жълтите нямат никаква заслуга, че са слаби. Това си е просто ген.

Човек не е никога достатъчно слаб. И да не се възмущават толкова дебелите,, не са център на света!

Анорексично ми звучиш нещо. За всички миндили с по 50 см крак, цици като пържени яйца и с красив скелет: Мъжете и кучетата обичат месо, а не сушени кокали.

Добре че научиха какво е анорексия, та имат алиби да се свинят. Анорексията не е дума за невежи, тя е сериозно заболяване.

Извинете, кучета ли казахте? Я марш в пещерата...

Познавам една много грозна, която го може това. Намира й се любовник, ама ключиците ги рекламира в дантели само пред мъжа си, пишман рогач, докато й прави разкрасяващи процедури- напразно.