Предупредиха за опасна хранителна добавка за отслабване

Продуктът се разпространява чрез електронна търговия и социални медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сибутрамин беше регистриран в България до преди няколко години под търговското наименование Редуктил и можеше да се купи от аптеката. Забраниха го защото води до сърдечно-съдови усложнения.

хранителнвата добавка за отслабване се нарича глад! в бухенвалд са отслабвали без хранителна добавка

10 хиляди крачки на ден - за запазване на телгото. Ако искате да отслабнете чрез ходене - над 15 хиляди крачки на ден. Като стигнете 25-30 хиляди крачки, тогава ще отслабнете по-бързо. Поне така е при мен.

Яжте всеки ден спанак с ориз и ще отслабнете. Аз отслабнах с 5 килограма за един месец. Без хляб.

И повярвахме

Моля ви обяснете на заблудените мързеливи душици в БАХБ-ЪВЪГЪЗЪ, че и в момента добавки със сибутрамин може да се купят на свободния пазар в България. ЯВНО ВЪПРОСНИТЕ ДУШИЦИ НЕ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА, ЩОМ ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО КУПИШ БУКВАЛНО ОТ ВСЕКИ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДОБАВКИ.

Само аз ли смятам, че това е един много странен кантар?

Правиш изследвания на хормоналната и ендокринната система и ако имаш проблеми отиваш на доктор, а ако нямаш нарушения само здравословно хранене, калориен дефицит, тренировки и постоянство.

Право пишеш, ама няма да те разберат. От преки наблюдения мога да кажа, как хора с хормонални проблеми се изцериха с движение и здравословно хранене. Ако медикаментите за отславбване работеха, американците щяха да са най-вталената нация на света. Липсата на постоянство, да не го нарека мързел, няма да се излекува с поредното магическо хапче.

стека е следния - Тиамин (vit B1) 300мг, Рибофлавин (vit B2) 100мг, Теобромин (100% черен шоколад) 14г, Ацетил-Л-Карнитин (ALCAR) 2g, Кофеин 200mg, Берберин 500мг, Канела екстракт 50мг - 3 пъти на ден през 8 часа. Ако искате да си играете с нещо за по-голяма ефективност, с цената на повече странични ефекти, леко опасно, или набавяне с рецепта добявяте и Трибестан 500мг, Никотин 1mg, Теобромин 50мг, Йохимбин 2.5mg, Иноситол 500мг и Метформин 500мг Това е ако поддържате нормално ядене и ниво на физическа активност за ускоряване 3-4 пъти на отслабването. Не може да се свините и после да искате с една шепа хапчета да замажете положението. Също много ефективно е преминаване на кето диета в комбинация с хранене в алтернативни дни (40 часа постене на вода и кафе, 8 часа ядене) и няма нужда да пиете нищо от по-горе изброените.

Ако тук можеха да се качват снимки, щях да кача снимка на бюрото на една колежка - като аптека е! Пие се какво ли не с каква ли не цел. Комбинира всякакви химии без да има и бегла представа от химия или биология, щом някаква жена е казала добри думи във фейсбук, значи е супер. И през около две седмици има нови болежки и симптоми, ходи по нови лекари, които после биват оплювани, защото или в прав текст ѝ казват, че е хипохондричка, или искат да я "тровят с химия", пък тя пие само "натурални" добавки ... излишно е да казвам, че децата ѝ нямат никакви ваксини, но като нея пият "шейкове" и ядат нисковъглехидратна (???) храна. Щом има кой да купува такива боклуци, нека ги продават - идиотите трябва да се редуцират по един или друг начин.

пиенето на какви ли не боклуци и антиваксърството е проблем но не оплювай нисковъглехидратното хранене което наистина работи. Само че се съмнявам че твоята колежка като пие еквивалента на комплекта млад химик прави нисковъглехидратното хранене правилно, а ако не го правиш правилно по-добре въобще не го прави.

Как го прави нисковъглихидратното не знам и не ме интересува. Ама да тормозиш деца без здравословни (вкл. тегловни) проблеми с диети - това не го разбирам. Да сведеш до минимум, шоколади, чипсове и други боклуци - да, но да му броиш ябълките и да му забраняваш бананите ...

Единствената наистина ефикасна хранителна добавка гарантираща отслабване се нарича , "калориен дефицит" ! Потискащи глада препарати водят единствено до ефекта на йо - йо то , сваляш пет кила за седмица , следващата седмица добавяш седем :)))

Това хубаво ама и липовона и него го продават още на lipovon info

реклама