Престолонаследницата сервитьорка: Нидерландската принцеса Амалия навърши пълнолетие

Самата тя казва, че макар да е решена да служи на страната си, все още не е съвсем готова да управлява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук коментират главно-комплексари, чалга-простаци и нещастници.Жалко!!

Тази е само за един ВВС

симпатяга е...само валко трябва да свали кшлца

Нидерланска крава

А ти пък български кретен.

Съвременните хора, яко са се излигавили, не са подготвени и ги е страх от отговорности от всякъкъв вид - особено последните поколения, уповават се все на групова подкрепа, или другите да ги дундуркат и да им държат ръката щото са в нервна криза пермаментно. Твойте прадеди в твоята държава и останалите световни монархии са сядали на престола водели са битки и са управляви ефективно на твоята възраст..кат не си подготвена за престола не ставаш за монарх - да се закрива монархията, щом те влече повече сервитьорството и офиса..и без това е никому ненужна институция..освен за туизъм и да събира средтва от билетчета по музеите друга полза няма

А при нас същите чада са шофьори и наркомани

Принцеса от приказките на братя Грим. Да четат копеленцата на партийните секретари в България - на Запад дори принцесите работят като тинейджъри. Това не е поради липса на пари а за създаване на трудови и личностни навици. Не може да станеш успешен наследник на бизнес и дори на държава, ако не с изградена личност и представа откъде и кок идват парите. Никой наемен мениджър няма да помогне на некадърното червено копеле. Дори диплома от Харвард.

Каква ми е сладичка, дебеличка и мекичка, а дали е девствена?

Моята мила Фиона!

Изглежда якичка, що не я пратят на стаж да прекопае някое лозе?

Браво на момичето, а на нашия главен, дъщеря му размахва среден пръст с думите " да го д." , по си го публикува и в социалните мрежи.

На кой?

Нали оня ден имаше статия ?

Леле Мале какъв нещастен комплексар, дето плюе анонимно по външния вид на някой. Дай твоя снимка да те видим какъв красив,фин, изящен, елегантен мачо си ти.

Чакай сега! Това е принцеса, а не продавачка на женския пазар. Разбирай пари колкото искаш - свръх качествена храна, лекари, диетолози, треньори, модисти. Всичко. И най-накрая ... този вид.

Амалия носи гените на баба си Беатрикс и прабаба си Юлиана. Така че лекари и диетолози не могат да помогнат особено.

леле, мале, каква угоена свинкя!