Придворна дама на кралица Елизабет подаде оставка след като бе обвинена в расизъм

След крайно неприемливите коментари на лейди Сюзън Хъси по адрес на видна чернокожа защитничка на оцелели от домашно налисие, принц Уилям, който е неин кръщелник, се съгласил, че е най-добре тя да се оттегли

Обратно в новината

Коментари - Придворна дама на кралица Елизабет подаде оставка след като бе обвинена в расизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не би си позволил да пита г-жа Тина Търнър от къде идва. Пред нея Светът изпитваше радост.

Жената най-вероятно е с някакво заболяване, което не е необичайно за възрастта, например склероза или деменция.

зададен от висша аристократка.

А кога най-после ще ни осведомите кой кога и колко пъти ходи до тоалетна?

У 13.04

Много "тънкообидни"станаха чернокожите! Това тяхното си е избиване на комплекси... Аз не виждам нищо лошо във въпроса на дамата! Все пак всички ние произхождаме от някое място по света и е съвсем нормално да попиташ някого откъде е?

И сега като започнат едни мемоари.

Бабата не е расистка , просто леко изкуфяла. На фона на гафовете на Байдън нейното “провинение” е просто смешно.

беше срещнала шимпанзе, трябваше ли да го пита от кой кралски двор идва?

Оффф, голям праз! Голяма обида, няма що! Тия вече почват да издребняват с тва на какво се обиждат. Ми, черна е, ясно е, че не е 10-то поколение кореняк англичанка...

Е, има и нормални хора в кралското обкръжение. Не може само педали, женкари и политически коректни,а също и далечни роднини хвалебственици.

СКОРО БЕЛИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, ЧЕ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ДИСКРИМИНАЦИЯ. ТИЯ ЧЕРНИТЕ ПРЕВЗЕХА СВЕТА. И ИСКАТ ДА НИ ЗАПУШАТ УСТИТЕ.

Що бе? Права си е придворната. Такива маймуни да си стоят в Африка, а не да се ширят по целия свят и да давата тон на живота. Хората са го казали - Всяка жаба да си знае гьола. Какъв *уй търси в Англия? Че пък и защитничка се пише. Де сопа дебела. Де що има сбъркана паплач - мангали, чернилки или полово сбъркани, всички взеха да стават много важни и защитени. Марш у лево!

Расистче , черната жена е родена в Англия и по-логично би било да попиташ, а англичаните какво са правили в нейната африканска прародина.

както се казва мразим расизма и негрите :)

Всички плачат, че придворната дама е подара оставка. Голяма трагедия! Бу-ху-хууу!

Ха, ха, тия са пътници с техните глупости и самоубийствена политика - https://youtu.be/qtXTH5mt-xI И един цитат от коментарите - "75,000 whites in india is called 'colonialism' and indian opposition was called 'justified'. 7,000,000+ indians in Britain is called 'diversity' and British opposition to this is called 'racism'."

Не "от коя страна идва" черната а от кое дърво.

Ако попитам някой немец, от коя част на Германия идваш е нормално и редно. Ако питаш африканец от коя част на Африка идва - това е расизъм. Малко като с тениските с надписи - ако пише "black lives ...." е редно, ако пише "white lives ..." ти блокират профила за расизъм.

Е в този конкретен случай, жената не идва от никоя част на Африка, а е родена в Обединеното кралство. Да я беше питала от коя част на кралството идва.

Да де, ама не ѝ личи. Или трябва и уроците с расите да се забранят като ...амм расистки. Аз съм учил че черните идват от Африка. Расата им е негроидна. Явно и придворната дама е учила тези "остарели" уроци.

Много добре азбирате ,че въпросът е какв е произхода й.Със сигурност не е нито англичанка, нито ирландка или шотландка. Родителите й са дошли от ноя част на Африка и е нормално да се поинтересуваш какво е потеклото й!

Ами правилно е попитала. Що не си протестира в Африка?

придворна дама, оставка... смятай за кво плаща данъци обикновения британец.. за заплатите на придворните дами...

Боже, колко мъка има на този свят... Обикновеният англичанин дай да оплакваме ,че плащал заплата на бавачката. А ти да имаш идея колко пари изкарва монархията им само от продажба на снимчици с лика на кралицата?