17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фермата…и тези са добитъка в буквалния смисъл. Една голяма простотия тип Биг Брадър със селски пръчки отишли там да се убият за няколко лева.

Вдъхновяващо предаване, страхотни млади хора, смислени разговори за книги,изкуство, култура ...

През 2009 година участник в телевизионното риалити „Сървайвър 4“ умря по време на състезание!

Доколкото помня Кирил трябваше да напусне сам фермата в случай че Ваня се върне след двубоя. Как изобщи се стигна до нов вот на недоверие и съответно дори двубой. И този нагъл психопат насилник мисли че ше се размине с 1 битка и служебна победа? За хора като мен жертеи на надилници емоцуонално в моя случай но не по-малко опасно и травмиращо, да гледам това всаки ден е наказание. И до тези които ще кажат защо го гледам тогава, защиго е социлен експеримент и аз го гледам с образователна цел. За себе си. Хайде плюйте на воля. Не ми пука.

Точно така беше казал, но после Ваня като победи той вече не спомена нищо по въпроса!! И продължи с темата за вота на недоверие! Ако беше мъж щеше да напусне, както го заяви, но той Не е! Той е един гадняр и злобар!

Предаване за участници - комплексари с недоизживяно детство. На времето имаше предаване по БНТ - "Бързи, смели, сръчни", но за деца. А на кого му прави кеф да гледа тия малоумници, не знам.

Много недъгаво шоу! Тъпи и посредствени задачи, а тия двамата водещите и особено тоя очилатия противен тип допринасят да ми се драйфа всеки път, когато превключвайки, имам лош късмет да засека предаването!!!!

не знам за какво става дума, ама да би мирно сидяло, не би чудо видяло. ... кой ги гледа ижобщо тези сиир-панаири!?

Ме един български състезател, който заряза състезанието на живота си, взе на ръце конкурента си и го понесе. Но за гея мпъшляк киро това не може да се каже ,долен педал

Ама Киро е лош човек, той се направи на нищо не разбрал и си продължи, въпреки, че Иван каза на няколко пъти, че Георги е паднал и го попита може ли да продължи! А Кирчо доволен от случилото се си продължи по-бавничко и спокойничко със задачата, знаейки, че ще е победител! Боклук!

Изобщо не гледам такива предавания за простаци от простака Иван

тоз голям гъз го тегли надолу

А аз след това предаване си пренаредих предпочитанията. Симпатизирах на Ваня, като считах, че действително с нищо не провокира Киро и Любо. Обаче това не е живо предаване и е ясно, че кадрите се представят избирателно. Ватя ми направи лошо впечатление още като отиде да се цупи в параклиса. Беше си кръстосала краката точно срещу лицето на Богородица - абсолютно кощунство. Вчера я видях да се кръсти в храма и си викам, че може и да си е вярваща. Извика останалите на молитва и си викам аха, добре, добре. И се почна една върла простотия визуализации, пращане на "светлина" .... Единствено "насилниците" Любо и Киро се противопоставиха на тази простотия, което не беше молитва, а хората бяха измамени да се присъединят към тази окултна практика. Отвратително! Тогава си припомних едно основно правило, че ако Боб има пржблим с всички, то проблемът е Боб, а не останалите. Видях Киро като човек, който се бори отчаяно с изтрещелите хухавели, търсачки на внимание. Тук полът не е важен, а в случая е извинение. Ваня е тотално неадекватна, хора!

Имаш право, но това че в този случай е така не оневинява тотално психоболния опасен насилник Кирил. Sorry to burst your bubble

Аз не го защитавам. Просто споделям, че разбрах неговата гледна точка и видях с какво Ваня провокира агресията му. Иначе Кирил има страхотни проблеми с общуването, както и Ваня. Това са два социопатични полюса.

Кирчо ти ли си?!

Жената до гея Киро по леко с храчките ,ще се задавиш. А тоя мърляв гей не трябваше ли вече да напусне и да ти лиже бялото течение

Тези " продуценти" имат богат опит в потрошаването на хора и го приемат за нещо нормално, в комбинация с влаченето на животни е тяхното разбиране за " състезателна " игра. Като има кой да ги излъчва - така ще е.

Тия Иван и Андрей до кога ще рискуват здравето на участниците. Една участничка на косъм се размина с чупене на врат? Навремето в къртицата Бакалова получи ужасно счупване на крака.

Ти да не искаш великите Хлебарки да излезнат те на тепиха и те да си чупят вратовете вместо глупаците !

Защо за някои лев се подигравате със слабохарактерните и простовати хора.

Ама вярно ли има хора които гледат, че и се вълнуват от тази простотия ?!?

Ами да! Вярно е! Теб пък какво те интересува какво гледат другите?

лъжат нагло заснемат п0 м16 пъти всичко а падането е за драматизъм за тъпаците тв аснимано лятото..и е смешно посредствено. затъпяването е в ход от 30 години. сега се засилиха яко в киреча.

Много жалко, човека искаше да играе! Дано се възстанови!

В тая Ферма няма ли предпазни мерки?!? Да наслагат дюшеци под по опасните места,може ли да оставят необезопасено навсякъде...

Както обикновено, аз като по-умен от вас ще ви кажа истината, а тя е: Само мозъчно непълноценни хора могат да гледат такува предавания. Това е следващия етап след слушането на чалга. Организаторите, известни не особено интелигентни тарикати, могат да бъдат осъдени светкавично от който и да е районен съд за неспазени правила по техника на безопастност.

Не си чак толкова умен, нека другите да кажат!

Май, не опитвай IQ тест. В оценките липсват отрицателни стойности. За теб не е изработена скала.

Тъпите подскачания, катерения, пълзрнета съдържат на по-малко риск от замяната на улична лампа, но за лампата трябва да си с каска, а тук не...Въобще тъпизми, организирани от тарикати игледани от тъпаци

Имаш сериозен проблем с агресия. Кой ди ти че да лепиш етикети и казваш кой колко стръва и колко е умен. Доста комплексиран подход. Много агрвсив бе българи

Псевдо- шоу. Мърляви, прости, татуирани, неграмотни селяни, събрани от кол и въже, шоу, гледано от още по- големи дебили, изроди и прости и неграмотни идиоти, които зе кефят на простотията на участниците в Спермата. Трябва да съм се побъркал, за да пусна телевизора и гледам примитивните и допотопно уроди от Спермата

Добре де, тогава как знаеш как изглеждат?! Това е извадката за съжаление, да такива са!

Олее...то пък ти си голямата интелигенция!

Ти пък откъде знаеш!? Явно и ти си като онези тъпи и татуирани!

Пълна измислица. Кой фермер се занимава да катери такива височини и то в дъжда?! Измислици-премислици, за които обезщетението трябва да е солено!

Идиота Киро дори не се обърна, а си продължи сякаш нищо не се е случило! И после излъга, че не е разбрал!! Изрод мръсен, много лош човек!

да осъдят двамата алкохолици, а на човека да му изплатят поне милион :)

Да бе! Якоб го е карал на сила да ходи!!!!

Много лошо падна Георги трябваше веднага да го прегледа доктор а не да продължава битката

Хората, които се вълнуват от тези предавания са с най-сериозни мозъчни увреждания.

Организатора на игрите трябва да задължава играчите да носят предпазни средства както и да им псигури застраховка за рисковете от одакатяване! Само в дивсшките държави ти дават да подпишеш една декларацийка че сам си носиш роска и после правят кинти на твой гръб. В много от игрите има ненужно високо рискови елементи. Не толкова сложни колкото рискови за здравето! И в тоя дъжд и кал юожеше да подберат игри без катерене нависоко и ходене по греда. Но ИвН и Андрей не са виновни че клатикурците от СЕМ им позволяват да се гаврят с игрсчите в шоуто си! В другото шоу игри на волята положението е същото. А и двете са на нико тупарев.

Спрях да гледам предаването. Много са се мъчили организаторите, но нещо не им се получава. Куха работа.Да им пратят Инспекцията по трудя.

Тук трябваше да има каски, поне. В някои държави не можеш да караш велосипед на улицата без каска. Иначе глоба. Игрите са безумно опасни за здравето на участниците. Чак се чудя как Ваня не си докара дискова херния ими нещо друго с поне 2 ужасаваши падания на глава. Не бях фен на Жоро, но пък беше бачкатор и много неща сътвори в манастира. За което само респект от мен. За разлика от всички безгрешници дето лепят етикети типично по български и сещи хейт аз ще кажа само дано се е оправил доесега Жоро. И успех с каквото сабя покаже за напред. Разплаках се накрая когато показаха кученцата които си го чакаха. Той истински ги обичаше. Дано си ги е взел Жоро. . Хубав ден на всички

Фермата, Игри на волята, Биг Брадър и тем подобни чикии - що за безмислен кретен трябва да си, за да гледаш такива неща??.

"няма фрактури на черепните кости и увреждания на мозъка" Че то на тия моъка не им ли е увреден още при раждането? За да се прави на клоун в т.нар. "ферма" - си трябва да е доста увреден.

Жалко за Жоро. А сега оня задник киро ще се довлече до финал без битка. Започвам да си мисля че киро селяндура има някаква подкрепа от предаването.

По-големи селяндури от Жоро и от теб няма

В задълженията на организатора е осигуряването на безопасни условия. Независимо какво е накарал участниците, предварително или "следварително" да подпишат за прехвърляне на отговорноста, то тя си остава негова.

Интересно ми стана. Сред падането или след падането са го приели в спешното?

Schilo

Какво означава "беше му предложено"? Или използват предпазни средства или край. Ама за това носят вина организаторите- продуценти, режисьори и т.н.

Значи, че са му обрязали чучура ама до дъно, както и на турците като теб!

Е не сте ли всички за девиза "секи сам си преценя"??

За Селяндури!

Абсолютно! Само и само да ги дават по ТВто.

В предаването участват абсолютно неподготвени за натоварванията хора . "Много амбиции ,с малко амуниции". Пози,драми,съмнителни приятелства и изневери . Внушения за патриотизъм,етика и морал ,будещи нищо друго освен сърказъм и ирония . Хора приели да бъдат манипулирани заради съмнителна слава !

Точно затова са избрани.

когато работих на строеж, майстора ми се караше когато бързах , щото има опасност да стъпя на криво/да си премачкам ръката с чука/да се издера на някоя арматура/ да си отрежа някой пръст/ да пробия или издера някой поставен гипскартон и тн. и тн.

отделно не ме пускаше да излизам отвън на скелето (трябваше с едната ръка да се държиш а с другата да пробиваш, на около 7 м височина), защото виждаше че ме е страх а когато те е страх си вдървен и има голяма опасност да се изсулиш отгоре. по време на голямото строене в софия , понеделника пълнеха болниците , защото работниците бяха махмурлии от неделята и не бяха в кондиция

Георги проявяваше самонадеяност и сила - жалко !

Този е най-противният селяндур от всичките предавания до сега! А този сезон е най-слабия откъм продукция!

кой изобщо гледа тези предавания за кретени

Абсолютно малоумие е да бъдат оставени без каски на такава височина и въобще при толкова опасни игри. Няма "отказал", ако от продукцията не са ги задължили, носят отговорност. Участникът може да не е преценил добре опасните игри, но продуцентите СА ДЛЪЖНИ да предвидят подобни инциденти и да осигурят безопасност! Жоро трябва да ги съди и искрено се надявам да го направи! Поне за 100 000.

Хората от фермата са с яки черепи и трудно увреждащи се "мозъци".

[ Много ] Слаб сезон на "Фермата". Твърде много маркетинг, твърде много всякакво "позициониране", непремерено пристрастие от продукцията, вижда се, че НЕ СА взети никакви мерки за да се предотвратят инцидентите след критичните ситуации с Ваня [ просто е късмет, че нейните не завършиха с трагичен случай или най-малкото с разбита муцуна ] ... Слабо много.

Това нали е на запис,кога е паднал...глупости

В тая ферма ветеринари няма ли?амидст

Липсата на елементарни предпазни средства бие на очи. Поне една каска или очила могат да носят, докато секат, тичат, катерят се ... Да има някакви дюшеци или слама под местата за катерене. Какво чакат? Да стане сериозен инцидент и тогава да се сетят?

Бабати на село с очила или с каска сече дърва? Айде стига с тези простотии!!!

Ей голямо оправдаване от джуджетата, голям страх да не ги съди някой!!!!! Аман!!!

Това ако беше в една бяла държава, опосумите щяха да платят 100 милиона на човека, да фалират и да им се забрани да се занимават с шоубизнес.

Зависи какво е подписал участникът за да се включи в състезанието.

Има бещо нередно относно безопасността в предаванията на тези двама продуценти. Навремето така, в тяхно шоу, се изпочупи Ивайла Бакалова.

Гледали ли сте други подобни предавания?