Принц Чарлз посети новородения си внук

Арчи се срещна с дядо си 10 дни след появата си на бял свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но не, те не искъли титли, нищо че кралицата не ше да им ги давъ. Не, нищо не искът те. Не че нещо им се давъ де, ама те не го щът, едни текиви чеЗни. Единствената снимка с кралицата е колаж от стари снимки. разнесаха го веки, по медиите, че е фотошопната. Кралицата не е виждъла Арчи. Замака беши празен, а Филип не понасе негри, той е известен с това. Не давъ негри наокуло. Филип отдавна се пенсионира и не изглеждъ тека. Да не говорим, че Дория не е пускана в Замака. Това е фотошопната снимка. Това май даже не е Дория. Даже не прелича на Дория. Просто една чернокожа жена фотошопната. Нема видео, нема изявления, нема нищо. Една-единствена фотошопната снимка, монтаж. Двореца не е излизал с изявления. Нема титпли, нема подараци от кралицата, нема празненства, а Филип не се е появевал от месеци, след катастрофата, и не може физически. Поредната черна лъжа, на еврейските медии. Ачри още никой не го е виждъл. Една кукла да преличе на бебе. Къде е Арчи?

Аз ли да кажа първи че краля е гол: Истината е че новия член на брит.кралско семейство е негър. Като порасне може да стане музикант или спортист, интелектуални професии не са по силите му.

Не го мисли толкова....Ами ела в Торонто и сте видиш негри адвокати, музиканти, лекари и ппограмисти. Не цвета или расата а образованието определя интелектуалното ниво и бъдещето.

В Торонто и шимпанзе може да стане адвокат или програмист, като се има предвид прословутото IQ на канадците.

другия дядо защо е игнориран това е нечестно и дори грозно от страна на всички в тая игра

Другият дядо е в панделата.

Отпадна още една сериозна грижа...

На снимката "степ" ли танцува?