Принц Чарлз тъгува, че не е виждал внука си Арчи от 1 година

Родовата връзка е подложена на изпитание, след като семейството на принц Хари замина за Канада през миналия ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издържал ги бил! Във въображението си. Издържа Камилата си. Тя е “възпитано” животно.

Това “семейство” си е пълен цирк. Клоуни колкото искаш.

Е, сега съм във ваканция, ще пиша. Този отдавна не беше лъгал така виртуозно.

Поредната му лъжа. Лъже,че обичал Даяна, лъже на сватбата си, когато се жени за нея, лъже децата си, че ги обича. Сега лъжи и за внука си. Този лицемер няма спирачки.

Много ми харесват двамата и Меган и Хари. Най-после намерих време и аз нещо да напиша, че отдавна не успявах. Те не се оставят да ги манипулират, имат си собствено виждане за живота си, а на Чарли като му е мъчно, си е негов проблем. Всекиму според заслугите.

пуснах една сълза, едвам го преместих и си разплетох единия чорап. Тия не ползват ли скайпове, вайбъри и всякакви месинджъри, като (почти) всички български баби и дядовци.

Чарлз е длъжен да ги издържа и да им плаща масрафа на другият край на света. Какви са тези капризи да му е мъчно за внука му?!Важното е черната да не е депресирана от протоколи и изисквания.

Ма Арчи-Марчи не е негов внук, кви са тия глупости?! Да тъгува конярът, бодигардът, фитнес-инструкторът, пазачът...

Колко ли от тук написаното е истина? Те са толкова студени в това семейство, освен това ограничени от всякакви правила и етикети, че едва ли се виждат като нормалните хора. Меган оставила Арчи на прабаба Елизабет да го гледа, докато е на фризьор!

Ами тъгувай. Изгонихте го от двореца ,защото не харесвахте жена му и сега ви е мъчно за детето... Интересното е ,че Принц Чарлз не застана зад него като се има в предвид той през какво мина с неговата Камила (дори майка му не отиде на свадбата - беше на конни надбяхвания в градския хиподрум).

пише се сват-ба, от сватове, а не от свада

Зор ми е!