17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на тая Меган черното избива все повече като на Хари конярския ген от баща му..

Таа негърска пачавра и шаФрантия не моем да я гледъм. Гнус! Мазна, черна и долнопробна мастия от негърско гето, не ми я фалете!

Вече цял час няма новини от тия. Какво става? Силно съм разтревожен! Моля, възможно най-бързо да ни уведомите.

Ако може да ме уведомявате на всеки кръгъл час, дали чайветата са нахранени, изкъпани и облечени. Също така живо ме интересува тая кърми ли ги, сменя ли им памперсите, дали са се уригнали - изобщо всичко! Интересува ме и дали й стига кърмата - ако не й стига - с какво ги храни. Също така живо ме интересува кога ходи до тоалетната. И дали ги пуска с аромат на рози или нещо друго. Въобще, моля Ви, публикувайте всяка минута!

Вече се чувствам почти поданик на кралицата. Всеки ден получавам информация за кралското семейство. Няма значение, че изобщо не ме интересува техният живот, защото не си падам по клюките.

повече я харесвам от Катрин - има излъчване

Трудно е да се определи дали е красива – зависи от дрехите и грима. Има малко чар дамата и много негърското, което избива на всяка снимка

Извинете, но няма абсолютно никакво значение дали е красива за вас. или за мен. Важното е да е красива в очите на нейния съпруг. Красотата е субективно понятие. И изобщо не знам защо опростявате връзките само до красота и то до вашето лично разбиране за нея. Това е толкова тъпо, повърхностно и вятърничево.

Приемам забележката ! Но ми идват малко множко новините за тази дама всеки ден

Много гейско, нали и малко снобско!