Принц Хари с втора книга, която ще бъде публикувана след смъртта на британската кралица

Той и съпругата му Меган са сключили договор за издаването на общо 4 заглавия, които ще им донесат между 35 и 40 млн. долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е айде де, какво чака?

Значи да не очакваме скоро книгата. Бабага ще живее поне още 10-15 години. Само да не се случи нещо с Хари по-рано, че такива приказки....

Принцът се докара дотам, да развява нааканите си гащи за да може да живее като принц без да е.

Голяма симпатяга. Много е усмихнат. Желая щастие. Спаси се от пещерата на змии и гущери.

Принц Хари е готин, но Маркълката му разказа играта.

да очакваме книга от Меган за това, как е живяло нейното семейство и как се е докопала до английски принц ?

Маркъл му разказала играта. Маркъл разказа играта на “умното” му семейство, което не знае що са обноски. Виж по-скоро разбират от снобизъм, но не и от семейство. Къде когато имаше бушон за гърмене, Хари е насреща. Ще гръмне, разбира се. Дори го правеше по-себеотрицателно от когото и да е друг в това “семейство”. Маркъл сложи КРАЙ на тази практика. Дано да си щастлив Хари. Желая ти от цяло сърце.

Започвам да вярвам че е син на коняря! Правнучка на черна робина владее принц по рождение. Е, не целия, само една мъничка част под корема му, но пък той може само с нея да мисли!

Благодарен внук и неговата безкористна наставница.

Змийски език. Директно от пещерата на ламята. Еми да, те змиите хапели най-много, когато умирали. Да си чувал?

Е, можело още по-голямо падение. Да чака да умре баба му за да осребри интереса към себе си...И още нещо, никой нищо не пише. Има си писатели, които го правят вместо тях, просто им разказват, каквото искат, онези го преразказват по подходящ начин, и воала - ето книга! И с това ще се издържат, като вадят пикантерии от двора.

Каквото и напишете, както и да се пънете, Хари няма да се върне. Ще се лекува, ще разказва бавно за отровния си живот, и все някога ще се спаси. А когато душата му намери покой, ще се усмихва още повече.

Хари е една птка. Не поже заради някаква използвачка да загърбиш кралската фамилия и да почнеш да изнасяш кирливите ризи, и да трупаш дивиденти. Ще си носиш тежестта на короната, това е мъжкото поведение или поне си трай, а не заради шундата на оная черната да предаваш собственото си семейство. Оная й трябва слава, готова е на всичко за това.

След смъртта на Хари :)

Маркъл не му разказа играта. Работата я свършиха баща му, мащехата му Камила и брат му. Справиха се отлично, кралското семейство, а сега ама защо? Ами... Защото, затова.

Няма нито да си трае, нито да си носи тежестта на короната, ще споделя и ще се лекува. Ще оцелее и ще живее.

Париж. Тунел. Бум. Край.

Шумкар, петолъчка, разпънат, край.

ЖИВЕЙ, ХАРИ, ЖИВЕЙ, ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ Е ЕДИН И ТОЙ НЕ СЕ ПОВТАРЯ.

ако е вярно, пълна трагедия..пълна

Трагедията си ти, Ив.

Не само да ги изнасяш, ами и да каляш там където не са били кирливи, и то под диктовката на една мургавелка с кралски апетити...

Ще ги разнася и ще ги кали. Защото са виновни. Но болните мозъци не приемат само те да са болни, разболяват и другите, сакън!

Хари, разкажи колко от децата на кралицата са разведени и колко разбира кралското семейство от семейни обноски? Спести ми го, ако обичаш. Не ме интересува. Аз знам впрочем. 3 от 4,а четвърто е на втори брак. Желая щастие всекиму по света.