Принц Уилям: Ние никак не сме расистко семейство

След 3-месечно отсъствие херцозите на Кеймбридж се върнаха в Лондон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ония двамата не могат да стъпят ина малкияпръст на Уилям, защото те саалчни егоисти, изпълненис комплекси и завист. За вески друг кралски двор може да сеосъждаелементътрасизъм, но специално за Бъкингам е просто абсурдно. На най-отговорни постове има черокожи и азиатци. Кметът наЛондон е пакистанец. В Имерията има толкова народности, раси и племенни групи, толковаезици звучат. НОв момента в САЩсе котиратемата расизъм и изравянаване половете - хоп! имаме го в интервюто. Самоубийството е за емоционално разклащане на зрителите, които са задрямали. Не еоправдан шумът около интевюто и заради очевидните лъжи.

нее, никак не са расистко семейство, особено пред медиите!!

Мегън е човек от простолюдието - това е животът й - средно семейство и нищо повече. Тя обаче с амбиция, много труд и жертви си проправя път - сама! Няма произход, няма гръб от родители с пари и влияние, нищо такова! Едва ли е подозирала, че ще стане кралска снаха, но стана! И окото й не трепна да защити себе си и децата си от нещо толкова величествено, устойчиво и над 1000-годишно, каквото е кралската институция! Живеем във времето на постмодернизма - долу авторитетие, долу догмите! Аз съм човек, точно колкото сте и вие и няма да търпя безропотно обидите - това е Мегън!

Публичните й изявления какво целят, събарянето на монархията или получаване на титла "Принц" на Арчи?

Прави едно под претекст на друго..

Никой не може да "свали" монархията. Тя може вътрешно да се саморазруши, но само това и нищо друго и никой друг. Нищо не иска да сваля Мегън, отказва да преглъща обидите на аристократите, родени със златна лъжичка в устата и без нито един работен ден в живота си!

Противоречията в изявлението й си остават.

Времето покаже кой какъв е ...

Меган е обещала интервю на Опра преди три години. Оттогава много вода изтече и тогавашните теми позагубиха актуалност. Но обещаното- обещано. Пък и добре дошло. Аудиторията на Опра е необятна. Никой не може да го отрече.

Моля, само пубер на 20 може да мисли това, явно и не си бил в UK, наследствеността това е страшно важно нещо, затова UK е това, което е А Меган е от простолюдието, но от коварното простолюдие, която е готова в името на успеха и парите да спекулира със семейство, в което доброволно е влезнала и то твърде скоро.Даяна беше отгледла синовете си, а тази е хем проста , хем нахална..но то времено ще я научи

Струва ми се, че да се дели простолюдието на коварно и нековарно, е непродуктивна работа и наистина пуберско! Наследствеността в ЮК била страшно важна - сигурно, - но тук все пропускаме, че за да даде разрешение за този брак Кралицата е взела под внимание и това доколко цветът на кожата на Мегън ще повлияе в/у цвета на бъдещото бебе. Кралицата е свършила предварително достатъчно работа да прецени, каквото трябва, в това отношение - вкл. това, че бащата на Мегън е бял като мляко, и т. н. И Мегън всъщност тук май нанася удар в/у онези, които оспорват кралската преценка! Така ми се струва!

Ми Кейт каква е? От още по-коварното простолюдие. С пари и супер амбициозна майка - бивша стюардеса, която успя да скрои кюляфа на немного умния Уилям и да пробута щерка си в семейството на грозните паразити. Да слушка и папка.

Мега-постижението на Мегън беше, че хвана за гушата чистокръвен принц и го превърна в чехльо. А мега-издънката и беше въпросното интервю.

Мегън Маркъл и съпруга й решиха да напуснат кралския двор, искаха да се дистанцират и ще бъдат независими, отказаха се и от титлите херцогиня и херцог на Съсекс. Какви са им претенциите сега?

Погледнете съседната статия и принцеса Виктория и открийте разликите.

Горкият Уилям - не, вика, нашето семейство не сме расисти и не съм се чувал с брат си! Ама щял да се чуе скоро! Беше съкрушен! Маските падат, видимо! А Кейт беше изсъхнала от зор и от притеснение и побърза да се изниже! Впрочем, въпросите на пресата са нищо, в сравнение с въпросите на Кралицата! Предполагам!

Гледайте в камерата и хората в очите. Нали сте чисти и праведни и нямате какво да криете.

тона им е семейство бе тъпчо, нормално е да са притеснени

Имай си каквато искаш теза, но без обиди! Олекваш!

Ами този журналист, който напусна поста си, защото яростно се изказал против Мегън? Е, имала си крушка опашка - той бил мераклия на Мегън, но тя го отрязала жестоко. И нараненото му его изби в див "антимъгънизъм". Но преди я наричал "невероятна"!

"Невероятна", докато не се запонзаеш отблизо с нея ;-)))

Невероятна била, той имал кратка афера с нея /много преди Хари/ и била изключителна и невероятна! Ама после тя го отрязала и той се настроил веднага против нея... та до сега е все настроен!

Понякога се радвам, че не съм мъж...:-)))

Добре, че Вие я познавате лично, сигурно всеки ден си пиете кафето заедно. Я слезте на земята...

Според мен да виниш само едната страна е грешка. И в съда е така - съдията изслушва и двете страни - задължително! Ако смятаме кралската фамилия за невинни ангели небесни, а Мегън - за жив злодей, сме в заблуждение. Кралицата и светът чуха Мегън. И сега Елизабет ще си изясни в собствения й двор какво става. Само че ние няма да го разберем и не че е важно! Но и там предстоят тежки дни на разплитане кой-какво! Не се съмнявам!

Виж сега, никой не казва, че едните били ангели, пък другите демони. Но в реда на нещата е, когато някой или нещо не ти харесва, да се дистанцираш от него, а не да го оплюваш. Тази проста женица, Мегито, не се вписва в кралското семейство, но направи всичко възможно да се намърда в него. Сега пък се държи като отвлечена от тях, и настоява да се съобразяват с нея. Откъде, накъде?

Мегън е практична жена, със своите си качества, но да се "намърда" в кралското семейство просто така, е невъзможно. Решението тя да стане съпруга на Хари е на Кралицата, разрешението, по-скоро! Елизабет Втора е проучила детайлно /според мен/ всичко свързано с Мегън и я е одобрила, е, и заради любовта към внука си , естествено! И сега, когато излизат доста неприятните подробности за расистко отношение, Мегън доста добре е преценила поведението си. Отхвърлянето й от придворните е всъщност оспорване на кралското решение, че тя е подходяща за съпруга на Хари! Не си и помислям, че Мегън и Хари са се разприказвали пред Опра, ей така, за да се изплачат! Враговете им сега имат разговор с Кралицата! И дължат отговори на нея!

И аз ще си сложа такава масчица на цветенца, че нищо да не кажа. Че като няма какво да кажа.

Според мен двойният стандарт не е свързан с цвета на кожата на Меган, а с ума и действията й

В никакъв случай с цвета на кожата. Точно пък англичаните да се правят на смутени от цвят на кожата е върхът на лицемерието - да си спомним колониите им, че те слугите, които са ги обслужвали им цял живот, са били черни. Свикнали са, както са свикнали и да живеят на гърба на черните. Факт! А за другото - кралицата това и прави в момента, предполагам - изяснява си кой? кога? какво? и за казани думи и подхвърлени изречения и др. такива!

Все пак Меган не е напълно черна, това има значение според мен

Мегън май е креолка - такъв тип мелез. Няма лошо - никой не отговорен за това какви родители са го създавали. Баща й е бял, та чак розов... ако има значение.

Поправям се - не креолка, а квартеронка!

Тая фльорца Кейт кой знае какви ги вършила? сега мълчи.

търтеите Кейт и Уилям, Чарлз и Камила. Ама им дойде много и Меган и Хари да живеят така и побързаха да ги изгонят, сега всичко е ясно, хайде със здраве.

Е, изглежта ти знаеш. Що не ни светнеш?

Не сте добре, щом искате кланяйте се на тъпия мелез. Тя е лицемерка, и се вълнува само от пари. Не й пука нито за възпитание, нито за уважение към възрастни и роднини, и тя го показа още на сватбата си. И безкрайно много пъти след това. Клекнат ли сега на манипулациите й , Мегънката ще ги разиграва за пари докрай. За Кейт мога мога само да кажа, че такива като Мегънката и като вас могат само да мечтаят да са като нея, но ще си останете само със завистта.

Вие не сте, расисти, вие сте живи изроди! Всичките до един ще горите в ада!

Обаче ти не си "изрод", много мил и добър човек си, нали?! Не знаеш за клетвите какво е?

Има ли двоен стандарт за Меган и Кейт? 7 заглавия от британската преса доказват това Ивайла Сопотенска Последна промяна на 10 март 2021 в 15:18 14246 1 Снимка Instagram - kensingtonroyal Прочетете и това!

Ако някой си мисли, че Мегън не казва и истини, не е прав. Да застане пред цял свят и да ръси само измислици, това е невъзможно! И кралицата ще разбере съвсем точно кое от казаното е лъжа и кое е самата истина. Независимо от въздържаните и нищо не казващи кралски изявления после, нещата вътре в двореца ще се изяснят напълно! И Кейт нещо се притеснява, гледам!

Абе като ти кажат, че сестра ти е к...а, иди доказвай после, че нямаш сестра и пробвай да се държиш невиновно. Та същата работа и с "истините" на чернилката.

Ами най-добрата лъжа е тази, която съдържа възможно най-много истина. Никой не си въобразява, че кралското семейство не крие скелети в гардероба, но тези скелети бяха извадени и размахвани от най-недолюбваната персона в кралското семейство. А е недолюбвана, понеже е натрапница в това семейство. Ама видите ли, те не просто иска, те НАСТОЯВА да я обичат, да се грижат за нея, да се съобразяват с нея (!?!) Тази наглост, този гьонсуратлък, попари кралската фамилия. И да - на принц Уилям и на Кейт им идеше да потънат в земята от срам, че са допуснали "туй нящо" в дома си. Стана като в прилказката -пусни го под миндера, то - хоп на мидера.

Като ги гледам, доста повехнали ми изглеждат - няма ги обичайните бодряшки и ухилени до ушите физиономии /и не е заради маските/, уморени и видимо притеснени! Тревожат се, защото колкото и да отричат и да се кълнат, очевидно в думите на М.Маркъл има и зрънце истина! Нали знаете, истината е някъде по средата! Ами ако народът изведнъж си каже - абе, за какво са ми тия, на които само да се кланям и да ги издържам с данъците си?

Трябва да осиновят няколко негърчета, ей така да са политкоректни!

Вие защо не осиновите негърчета?

а и ти не си осиновил още, което означава че и ти все още си расист.

Познавам хора, които си осиновиха бебе негърче. След дълга и неуспешна битка да имат свое дете. Обичат го така, както се обича и свое бяло дете. Ако с цялото си сърце искаш да бъдеш родител, и на негърче с любов ще казваш - обичам те, моето детенце!

Най добре - десет малки негърчета!

Абе, точно тая долна лицемерка и трътла, дето я хранят наготово цял живот сега излезнала за снимчици. И според експерти трябвало да обели думичка, гледайте репортажите, ама това се очаквало от кралска особа, а тя нищо, глътнала си езика, горката. Даже и Уилям после я питал как може да не каже нищо.

Да ти кажа Данчо, прав си! Кейт, горката, като че ли гледаше бързо-бързо да избяга и да не я снимат повече. Обикновено е широко усмихната, лъчезарна и готова да приказва! Дали не е здравата уплашена, че безметежният й кралски живот е поставен на карата! Защото кралицата е сериозна жена и ще разбере кой какви ги е вършил и какво точно е приказвал!

По скоро Кетито беше потънала в дън земя от срам, че са рода с туй нящо Мегито.

Ако бяха расисти нямаше да позволят на Харалампи да се жени на маймуна.

Кралицата и да е била против, не посмя да строши хатъра на Хари, жали ги внуците си, нали останаха без майка! Всяка баба би постъпила точно така, водена от любовта си към внуците. Мегън абсолютно нищо не би могла да направи, дори и да иска, ако нещата в двореца са чисти и ясни! Но май не са....

Принцовете и принцесите не ги мислете. Припечелвайте от интернет https://yivmoney.xyz/439005225896835/ Лесно е. Да не збравите да почерпите .

Вижте само на първата снимка брат'чедката на Мегън как се е издокарала за кралските особи!!! :)))))))))

Ибах го... роня крокодилски сълзи, нарушиха си 3 месечното отсъствие заради едно интервю... Сега трябва да доказват, че дават мило и драго за негърското ча'аве... Сигурно ще им трябват доста пари да се справят с проблема.. почвам да пращам СМСи....

Изглеждат омърлушени, да ни кажа сломени. След въпросното интервю вече се съмнявам, че някой ще иска да си има вземане- даване с тая циганка. Току виж го обвинила в нещо- я че не дъвче трева от сутрин до вечер, я че е расист, я че диша... Светът ще мине и без простата Мегънка и дано и в щатите я изолират постепенно напълно. Да се връща откъдето е изпълзяла или там от клона, от който е дошла.

нормално товапму е брат, а тази осойница намеси и Катрин

Осойница, Осойница от О сой ще идва тя.

Какъв дълбокомислен анализ и изказ в стил форума за тъпи домакини "бг мама"!!!

Изказах се в стил "Работя рецепционистка в частна лондонска болница, в която идва и кралското семейство да се лекува и съм разговаряла лично с тях". Има и неочакваности в тая живот, нали :)

Чета коментарите на ганьовците и не мога да повярвам как коментират. Аз познавам цялото кралско семейство, пили сме си чая с тях, и Меган познавам, дето е дъщеря на Ангела Меркел, И с двама принцове сме учили заедно финанси в Харвард на UK-то. Мога да ви давам новини от кухнята, ама искам по 10 хиляди на новина.

пил си чай в карлуково:)

Бегай бе, бедняк. Ще те шибам с коланчето до посиняване. Работя в лондонското сити.

оня, Петко с чалга кръчмата и жената танцьорка, дето се разсъблича, като ходите на почивки за да ви публикуват в дир-а , ли си?

А на мен ми дреме на шмайзера какво семейство сте.

Напоследък короната е между женските крака! Природа!!!

е уважавана институция, а меганчето е едно обикновенно курве което едвам се е докоснало до славата! Хари, Хари трудно детство си имал, благодарение на баща си!

Ма мнооо му било трудно ха Харито - се филии с мас е пукал!

Класа класа над другите

Има чество, че Уилям му се иска да фрасне едно кроше на брат си:) и с право

Сега гледах интервюто на англйски, мале меле тази Меган е истинска змия, злобна и простар. А Хари как можа така да изпростееш

Що на английски, оригиналното интервю е на хамерикански?

Разликата между това да си умен и да знаеш да си държиш езика зад зъбите; и да си прост като галош.

Никак не харесвам Меган ! Не защото е мулатка, а защото е нагла, алчна, злобна, завистлива, лицемерна, лъжлива, вечно жалваща се от нещо, вечно обидена, вечно недоволна и т.н. Тая жена си мисли, че целият свят е длъжен да се съобразява с нея и да изпълнява прищевките и.

да мога да кажа , че е симпатична външно, но всичко, което казвате е вярно

Единия лъже и гледа надясно, другия лъже и гледа наляво.

Абе жена ми роди черно бебе, а пък ние и двамата сме бели. Как стана тая работа? Аз ли сгреших някъде? Бели беленички сме пък бебето черно. Чудя се.

Боклуци, сър. Само това е достатъчно, само това.

и да са расистко семейство, какво от това? Всеки има право да харесва или да не харесва нещо и някого, защо трябва да харесвам Меган само защото е мулатка? Или пък да нямам право да не я харесвам, защото майка ѝ е черна като сажда? Ама пък баща ѝ е бял, пак значи не трябва да я харесвам, щото виждаш ли белите са лоши, а и той пък също много много не е доволен от Меган - и той расист. Егати колко е тъпо това!!!!!!!

то много хора нямат нищо против циганите, стига да не им влезат в къщата....

неотдавна бабата се беше оплакала от китайците. тя нали е специална

Абе, дайте й най-сетне парите на жената , че с по няколко милиона на месец не се търпи от лишения. Що й ги спряхте бе? Нейно височество има разходи , разходи...

Аз май знам, че в Англия изобщо и в Лондон в частност живеят нормално много хора от всякакви раси.

те може да не са, ама за бабата и сина и не е сигурно

Ми тя Мегън сама каза , че бабата и мъжъ й на бабата не са я тормозили . И че бабата била супер готина и винаги й е помагала. Даже й подала одеалце в каретата , да не й настинат калифорнийските коленца в английската мъгла. Тя плюеше само по Кейт поименно...в това интервю...

Не му е леко на Уилям сигурно, добре че е в пъти по -умен от брат си

Лицемери и подлеци, какво толкова. Нищо ново. Ей ся ако ми кажат, че могат нещо хубаво освен да се веят нищоправците ще им повярвам

Разбрах, че сме расистко семейство... Когато се роди синът ни, първият въпрос на всички баби и дядовци беше за цвета на очите му! Ужас! Сега разбрах, колко е неполиткоректно. Добре, че Мегън ме открехна.

Мен пък ме питаха за пола - против всички джендърски и ЛГТБ правила!

Баба им Бети да не ги смъмри, чи много нещо плямпат. Държали са се като крал и кралица преди да станат такива. Айде успокойте топката. Боли ме всъщност.

Ама тия нещо преиграват. Подлеци

Хайде, бе свършете нещо. Цял ден се мотаете и нищо не сте направили.

Ние не сме расисти. Само по цял ден сме търтеи и нищо не правим.

Що така първи се оправдават?

Бе какви расисти са?! Сватба за милиони й спретнаха на Меган, приеха я да снаха, расисти били! Ако имаше някакви съображения, кралицата нямаше да позволи сватбата.