Приянка Чопра става посланик на Victoria's Secret

Към нея ще се присъедини и футболистката Меган Рапиноу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

убаво е сигането

Ибахти и посланниците...зелени,обратни,развратни...

Съсипаха модния бизнес! Ив Сен Лоран и Карл Лагерфелд бяха обратни, но никога не си позволиха да са политически коректни. Напротив - издигаха красотата на естествената неподправена жена, държаха курса на идеала за женственост. Виктория Сикрет с ангелското си шоу също донякъде даваше хедлайн за идеалните женски форми и пропрции. А сега - лесбийки, индийки, висящи телеса ... Все повече се налага отвратителният модел, че всичко е красиво - и после "Ама аз нали съм красива, що не ме харесват?"

Индийка, суданка, дебелана "плюс размер" и джендър. Ех, а беше време Виктория'с Сикрет имаха модели като Адриана Лима...

те не обявиха ли фалит? Не мога да си представя футболерката да ми рекламира Виктория Сикрет ... но явно таргета е третия пол сега ...

Хубаво, ама цигане

С пенсионирането на Лима и шоуто слезе от екран. Лима си е Лима, няма втора като нея.

сам

чЕкайте ве!? Приянка не беше ли от маалата??....

Дрън, дрън, това безплатна реклама ли беше? Бельото е едно от най-ненужните неща.

Индийците са на светлинни години от циганите.

Може да е било идеално, но е далеч от реалността. Все пак, става въпрос за дрехи, а те няма да бъдат носени само от такива жени. И точно промотирането на "идеалното" нанася вреди - излишни комплекси у жените, натиск от обществото и мъжете да бъдат такива, каквито не са, дори с цената на здравето им и жестоки подигравки, ако не могат. Светът е шарен и в неговото разнообразие е красотата, а не в подобни може би красиви, но нереалистични и трудно постижими идеали. Да, жената си има извивки, затова е и жена, тялото ѝ се променя с годините и в това няма нищо ненормално или срамно. Има и килограми, и бръчки, и бели коси, и какво от това? Това ли е най-важното у един човек? Ние сме личности, а не предмети за консумация.

Драга ми мистичке, точно защото не си предмет за консумация ще те светна, че в търговията целта е печалбата, а стоката всъщност не са продуктите, които се продават, а клиентите, които ги купуват. Ив Сен Лоран и Карл Лагерфелд бяха идеалисти. Обожаваха жената. Маркетинг директорите на VS обожават парите. Да не мислиш, че им пука за килата ти, за стриите ти, за увисналия ти бюст? Това, което искат е да ти продадат дантелените си прашки и бралетка, без да ги е грижа как ще ти стоят. Но тези посланички ще приберат едни пари, за да те убедят, че даже и гащите да не се виждат от задника ти това е ок. Фотограф съм. Имам колежка, която прави будоар фотосесии на жени. С много фотошоп. Имаше клиентка - една възпълна жена си беше поръчала секси бельо за сесията. До тук всичко точно. Надъхвания колко е яка, самоуверена, блестяща и накрая когато жената видя кадрите се срина психически. 2та бона за фотосесия можеха да се оползотворят за фитнес инструктор. И изобщо не ми говори за непостижим идеал, и за болести по пътя към постигането му. Сегашната мантра "харесвай се какъвто си" и фактът, че пазарът предлага clothes for all shapes apnd sizes, по никакъв начин не благоприятства здравето на жените, а напротив. Има неща като етика, естетика и здраве и те вървят ръка за ръка. Пък ти плюй по Карл за нереалните визии.

А защо не са в посланически одежди?!

Промиването на мозъци в действие. То е ясно, че не всеки е идеален, но поне моделите трябва да са идеали. Може да поспорим, дали една красива жена създава комплекси, или амбицира по-обикновените жени и ги кара да спортуват, да се поддържат и да се хранят здравословно. Грозни и обикновени хора има много, ако ще гледам реклами, особено на луксозни продукти, по-добре да са рекламирани от красиви хора. Начина на мислене "е кво като съм дебела, то и оная от Виктория Сикрет е същата като мене" не е особено полезен.

Абсолютно съм съгласна с теб. Моделите трябва да са идеални, за да могат да те амбицират да изглеждаш добре и да се поддържаш. Колкото до plus size моделите - на тях им плащат да си стоят дебели, следователно имат финансов интерес от това, за да поддържат това мислене "ми тя и оная от Виктория Сикет е дебела и кво от това?". Което въобще не е в интерес на жените. Дори според мен би трябвало да има държавен контрол върху теглото на хората, защото свръхтеглото не резултира само върху естетските чувства.